CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: gurlzgrape

nuramirah #syukuralhamdulillahh dah delete semua gambar elazman???

    [Copy link]
Post time 16-10-2019 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
gurlzgrape replied at 16-10-2019 06:15 AM
jmpa depan2 biasa jeee sis. pnah jmpa dengar talk artu. ada jerawat lagii tp tk tau awat dlm ig fl ...

Ploles filter hehe
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 04:23 PM | Show all posts
el ni cam poyos sikit kan. ke byk sbb 1 kapal dgn laki bella
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
mizruncing replied at 16-10-2019 04:23 PM
el ni cam poyos sikit kan. ke byk  sbb 1 kapal dgn laki bella

bella mana? belle ke?
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 04:49 PM | Show all posts
si migha ni putih kategori menakutkan. seram
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
fliphair8 replied at 16-10-2019 12:51 PM
hakak got nothing against her, but migha ni suka bahasakn diri kak migha tu rasa hangin gak ler...ha ...

Hahah spot on. I dari dulu nak ckp. Tp xde topik nak luahkan. Dia yg muda2 dah bahasakan Kak.. Kita ni apa? Makcik? Or nenek? Haha
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 05:05 PM | Show all posts
laaa selama ni hakak betul2 ingat laki bini ni memang sejenis kerja kuat...ghupenya lakinya hanyalah biawak berhias....sungguh tak disangka, hakak tak polo bbnu ni tapi lalu lalang timeline ig hakak kan sesekali jejenguk laaa.....

iskhhh iskkhhh, dalm ig mempamerkan kehebatan suami isteri berniaga, ghupenya2 hanyalah lakonan semata2...hakak tipah yg tertipu...sekian.
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 05:07 PM | Show all posts

yup. founder BA yg gaduh ngan cik buah tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
gurlzgrape replied at 16-10-2019 02:04 PM
dr zaman bujang lg mira ni style pi mana2 dgn mak ayah dia. i is teringat ada sorg kawan ni mmg ka ...

kesiannya kak migha... nmpk el kemain lagi smpi ke Indon business baju
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 16-10-2019 02:12 PM
Kekadang ada iras2 muka yatie SD pun ada..

Putih asli ke putih drip?

Yatie tu elok lagi kot..idak ler nmpk muka filter...ni putih melepak lain mcm..
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
pearhijau replied at 16-10-2019 09:31 AM
Yatie tu elok lagi kot..idak ler nmpk muka filter...ni putih melepak lain mcm..

Muka sheols ni adalah sipi2 yatie pd mata iols.. putih theyols memang banyak beza

Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Mostly yang asyik up kan diri ni, real life sebaliknya. Tak kata retis ja. Orang orang biasa pon sama. Pakat dok blawan sapa paling mulia.
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
gurlzgrape replied at 16-10-2019 05:53 PM
bella tu bella amara ke ? pleasee el ni kutuk kaw2 kot carl tu dlu. time ada 1 talk tu. mcm ada mn ...

poyo nye...bermuka2 la diorg ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
gurlzgrape replied at 16-10-2019 05:53 PM
bella tu bella amara ke ? pleasee el ni kutuk kaw2 kot carl tu dlu. time ada 1 talk tu. mcm ada mn ...

tp el n carl mmg masing2 bermuka2.. carl kat belakang kutuk2 el jugak.. el pon sama je kutuk carl.. dua2 mmg xleh pakai
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
mizruncing replied at 16-10-2019 05:07 PM
yup. founder BA yg gaduh ngan cik buah tu

Laki belle sejenis mcm c el ni ke..sbb kalo ada apa2 mesti belle yg bg talk.. Br siang td kt sarawak pun belle jgk
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Check in walaupun Tak kenal insan insan Ni.... G survey dulu hokey
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Walaupon meluat jugak mirah ni mse duk show off pastu karang ayat bersyukur alhamdulillah die tu,  tapi no doubt,  die sgt hard working.  I kenal die mse die femes jual2 kat fb like 8-9 years ago gituh,  mse tu die dgn el ni dah,  tapi mmg die kaw2 kerja,  memanjang update tgh pos brg sgale.  I hope everything's alright lah,  no marriage is easy,  it has to work both ways.  
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
gurlzgrape replied at 16-10-2019 02:29 PM
tgi dia around 159 gitu je rsanya real2. sbb i 163. dia dlm paras bahu i. tp dlm ig tinggi gilaaaa ...

Serius lah? 159 tinggi jgk la. I lg remdah wakakaka. Tp tgk dia mcm lg pendek sbb try hard nau edit bg tinggi menggalah baik si bini baik si laki. Mende lahh
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
nipskacang replied at 16-10-2019 09:05 PM
Walaupon meluat jugak mirah ni mse duk show off pastu karang ayat bersyukur alhamdulillah die tu,  t ...

Dia jual apa
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
mokcikcctv replied at 16-10-2019 02:20 PM
kebanyakkn founder apa2 pun memang suami yang over sikit. Padahal menumpang harta bini je

Semua laki tumpang bini yach.

Vivy and Fadzha obviously laki dia run business bini

Kak fel koya wanita lindungan kaabah pun laki dia run business dia.

Carl tu jual bini jual nama bini jual muka bini.

Elrah pun sama, el tu dulu photographer cabuk ja ka..? Sama mcm Carl. Lepas dgn migha dan dan business master la apa jadah la. MO sama ja 2 ni ... jual nama bini.

Who else?

Kok ping pun sama ternak bewak sampai berjaya katanya.

Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 11:35 PM | Show all posts
Patutlah  hari tu migha perli2  konon tgh deal biz juta2. Rupanya perli tok laki.  Laki bz 24/7 asyik berbiz katanya. Silap2 income migha lg masyuk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 02:20 PM GMT+8 , Processed in 0.086295 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list