CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: gurlzgrape

nuramirah #syukuralhamdulillahh dah delete semua gambar elazman???

    [Copy link]
Post time 22-10-2019 02:11 AM From the mobile phone | Show all posts
mizruncing replied at 17-10-2019 11:32 AM
ade video u. ade forumer smpt ss. chuols tgk kt thread instafamous. meols pn lupa dh. dlm tu semua ...

Teh lama ke teh baru ni? Kalau baru iols nak g backlog. Kalau yg dah lama x larat bak cari hehe
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-10-2019 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
atiqah_bea replied at 22-10-2019 02:00 AM
El azman masa jadi fotografer dulu2 masih hutang kawan iols. Kawan iols tu dah 7 tahun kawen, anak d ...

Xsangka mcm ni perangai dia. I pernah terbaca jgk kes gmbar ni. Tp mcm kwn u je yg xdpt? Duit dia byr semula x?
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 08:35 AM From the mobile phone | Show all posts
aunty_onion replied at 21-10-2019 08:55 PM
Hahahhaha siapa peah ni kesian betul. Ig plisss boleh iols skodeng

I xingat nama betul sheol. Tp peah ni kwn baik mighah dri zmn wonderglow lg. But peah ni baik je. I x rasa sheol yg ckp belakang
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 22-10-2019 08:33 AM
Xsangka mcm ni perangai dia. I pernah terbaca jgk kes gmbar ni. Tp mcm kwn u je yg xdpt? Duit dia  ...

Tak byr balik sampai skrg. Pdhl dah kaya raya, kalaulah gambar tu hilang ke apa ke, bgtau customer elok2, pastu refund balik. Ni senyap siap delete komen.

Btw iols dh pernah cerita hal ni dlu2 dlm bod media sosial ni. Tiap kalu keluar cerita psl el azman mesti iols ungkit pasal kes nih haha.
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
atiqah_bea replied at 22-10-2019 09:02 AM
Tak byr balik sampai skrg. Pdhl dah kaya raya, kalaulah gambar tu hilang ke apa ke, bgtau customer ...

Haha mmg uols la org nya. Patut kwn u tu dah tegur masa nk gi umrah tu, apa slh nya DM balik kwn u, mntk maaf n byr balik? Kalau menganggur miskin xpe, ni dah kaya raya pon berkira lg nk byr balik???
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
gurlzgrape replied at 21-10-2019 01:00 PM
lol.. btul la tu berdosa kan ckp psl org tp  membawang bkan kt forum jaaa peah oi. ckp psl org kt  ...

Wow..interested nak tau psl malvita. Dulu pnh pergi dekat bukit mertajam. Tatau skrg masih ada lg ke x
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 11:01 AM | Show all posts
pichee replied at 18-10-2019 01:00 PM
I pernah bump with her, ank n parents. .

Tebal gila bedak...yg putih pastu tudung yg labuh gila ...

instafemes yg acah2 dahwah, tudung labuh ni irl tetap makeup tebal jugak kan..I terjumpa dena bahrin kat depan2 haritu, nampak kepam dengan makeup nampak bercapuk gitu..

Malas dah nak layan puak2 ni..filter memanjang padahal....
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
gurlzgrape replied at 22-10-2019 12:11 AM
kalau iols jd mirah pun bengang. tgk ig el konon2 positive lepak ngn mmber. bini berderet ngn anak ...

Memang obvious kot depa laki bini xduk serumah skang.. haihh xtaulah.. tapi i xnak doa buruk2.. cari jalan penyelesaian leklok.. ingat anak sikit el oi... mentang hang xdak mak ayah dah, xkan hang nk anak2 membesar tanpa ayah.. aduhh pikirlah el..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-10-2019 02:49 PM | Show all posts
gurlzgrape replied at 22-10-2019 12:11 AM
kalau iols jd mirah pun bengang. tgk ig el konon2 positive lepak ngn mmber. bini berderet ngn anak ...

and tak dilupakan jobodoh
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 03:14 PM | Show all posts
NazRysha replied at 21-10-2019 04:40 PM
aku rengsa dengan farhana ismail (berry stoberi) yang kawan baik bihan tu
yg jual puding montox kon ...

pelik ye muka stoberi tu da macam alien
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 04:01 PM | Show all posts
El Azman ni dlu pernah kantoi like gmbr pompuan sexy or nude kat IG kan???
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 04:07 PM | Show all posts

mana thread dia ya lama x jumpa
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 04:12 PM | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 19-10-2019 10:19 PM
Mcm mana ya dorg2 instapemes ni mekap 10inci boleh berjalan ngan penuh keyakinan?
I pakai serum, ...

tu satu. nak solat lagi satu hal nak kena remove. pastu lepas solat tepek balik ke 10 inci. adoi tulis pun penatttt. apa lagi nak buat haha
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 04:24 PM | Show all posts
ctredzuan replied at 22-10-2019 04:07 PM
mana thread dia ya lama x jumpa

da ke gaung. tak boleh da borak pasal dia
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
atiqah_bea replied at 22-10-2019 02:00 AM
El azman masa jadi fotografer dulu2 masih hutang kawan iols. Kawan iols tu dah 7 tahun kawen, anak d ...

A a kisah tu i baca juga. Jenis dpt sales banyak, tp bab finishing KO. Few cases gak mcm ni.
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Carlalisk replied at 16-10-2019 09:25 PM
Serius lah? 159 tinggi jgk la. I lg remdah wakakaka. Tp tgk dia mcm lg pendek sbb try hard nau edi ...

Lorr 159cm je ke?? Meols igt tinggai  sgt la si migha ni sbb gmbr dia semua tunjuk mcm di tinggi galahkan. Pasaipa meols yg tinggi 168 ni bila posing tak nmpk tinggi ghunjai gituh?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-10-2019 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
gurlzgrape replied at 21-10-2019 02:49 AM
apasal aku takleh reply komen org ni oi. mod help. awat kuar illegal content. gatai tngan nk mnjawab ...

Pasaipa meols tak dpt baca komen @gurlzgrape yg dari mula? Dapat baca yg ni ja..  Huhuuuu..
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 21-10-2019 08:12 PM
Laki bella n laki bihan muka sepesen hehe

Serius aaa..i tak perasan plak..haha..
Nak kena pi stalk pulak la camni..
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 03:51 PM | Show all posts
lifeline replied at 18-10-2019 10:30 AM
kan hat tu lagi x nmpak laki dia kerjaa...
dgn senyap mcm pelik centu aku xleh tgk btul la
hahah ...

ohh laki dia memang tak keja ka? selalu dok nampak depa dok lepak amancentral.
tapi income lebat jgk laa hadiahkan bellaz vellfire masa birthday dia kan.
takkan bellaz beli sendiri pastu acah2 terkejut
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 04:04 PM | Show all posts
Ejna replied at 22-10-2019 06:02 PM
Pasaipa meols tak dpt baca komen @gurlzgrape yg dari mula? Dapat baca yg ni ja..  Huhuuuu..

yess sama! byk komen hilang.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-8-2022 07:51 AM GMT+8 , Processed in 0.080133 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list