CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: gurlzgrape

nuramirah #syukuralhamdulillahh dah delete semua gambar elazman???

    [Copy link]
Post time 21-10-2019 06:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Kemain masa x kawen bkepit macam belangkas khen. Walau masa tu x halal kemain alhamdulillah sana sini. Betutup bukan main siap stokin tangan bagai tapi pergaulan x jaga pon. Sekali kawen terus x bkepit mcm belangkas... Nasib badan lah dek mighah.. Lain kali jgn over exposed.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 21-10-2019 07:17 AM From the mobile phone | Show all posts
zeitabaei replied at 20-10-2019 09:08 AM
Tahfiz mamat pun sama jual nama bini.. Bini yg potoshoot siang malam dia yg founder bininya co fou ...

Maybe product Ainaa tu memang Tahfiz yang inject modal. And dia yang banyak urus agent rasanya sekarang. Aina kedepan as marketing. Sama juga macam FV, Fadza banyak run belkang tabir Vivy kedepan untuk marketing
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
mighah dan kawan2 dah jawab dekat igs
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 08:30 AM | Show all posts
gold_teeth replied at 18-10-2019 08:28 PM
Rasanya laki bihan n bella ni keja makan gaji mcm org marhaen ..bila bini da berjaya diorg pn tolo ...

cakap pasal bihan smlam kt fb dia, dia ada share pasal masa dia delivered ank sulong dia...
iols mcm tu rasa mcm dia ni bragginggnyaaa
terus iols unfollow dia kt fb
huhuhh
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
lifeline replied at 21-10-2019 08:30 AM
cakap pasal bihan smlam kt fb dia, dia ada share pasal masa dia delivered ank sulong dia...
iols  ...

Apa yg di brag kan tu? Anak comey ke apa? Or bunting pelamin
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 10:10 AM From the mobile phone | Show all posts
mak oiii... putih lepak2 dia punye muke... dasat plak oii tgk mekap.... campur filter lg....
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 01:15 PM | Show all posts
gurlzgrape replied at 21-10-2019 01:00 PM
lol.. btul la tu berdosa kan ckp psl org tp  membawang bkan kt forum jaaa peah oi. ckp psl org kt  ...

hahaha peah kalau hati x kental jgn masuk sini
sini lain padang lain permainannyaaa
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 04:40 PM | Show all posts
aku rengsa dengan farhana ismail (berry stoberi) yang kawan baik bihan tu
yg jual puding montox konon bagi aset naik
pastu jual kopi turboooo
laki hang hitam supa buntot kuali awat la xbg minum kopi turboo tu
bodohnya sapa yang beli

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 21-10-2019 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
lifeline replied at 21-10-2019 08:30 AM
cakap pasal bihan smlam kt fb dia, dia ada share pasal masa dia delivered ank sulong dia...
iols  ...

Apa yg dia brag? Iols dah la suka bihan tu sb cantik sgt
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Laduree replied at 20-10-2019 12:19 PM
I tak boleh tengok laki bellaz tu senyum.
Semacam ja. Dengan misai ikan keli dia tu..euww sangat. ...

Laki bella n laki bihan muka sepesen hehe
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
KucingBiru replied at 20-10-2019 12:59 PM
Ig mereka nuramirah11 dan Elazman.

Couple hat suka hashtag #syukuralhamdulillah in semua postin ...

Dlu loveydovey pon sb mighah. El tu mcm erm xsyg sgt pon si mighah tu. sng ckp mighah deserve better la. I ingt lg at 1 time masa tgh bercinta tu tiba2 mcm ni la. Gmbar el xde, xde update keluar sekali dah, then mighah mcm berubah tudung labuh semua. Mcm nk move on, lepas tu el pujuk kot smpai la kahwin. Masa tu agknya el pon xpercaya yg mighah boleh move on. Kesian gak mighah ni. Dri zmn bercinta nmpk dia yg ada effort
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
gurlzgrape replied at 19-10-2019 02:21 AM
nope. tp i kwan dgn mmber mirah tuu uols. nak je i reveal spe mmber dia yg duk canang citer dia tu ...

Ada gmbar kwn dia tu ke dkt ig?
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
gurlzgrape replied at 21-10-2019 01:00 PM
lol.. btul la tu berdosa kan ckp psl org tp  membawang bkan kt forum jaaa peah oi. ckp psl org kt  ...

siapa pulak yg kutuk biras sendiri tu?
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
gurlzgrape replied at 21-10-2019 02:47 PM
kanss. sibuk duk ceramah sni. kang org buka thread psl kau kang nangis air mata darah ko.


Hahahhaha siapa peah ni kesian betul. Ig plisss boleh iols skodeng
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
lifeline replied at 21-10-2019 01:15 PM
hahaha peah kalau hati x kental jgn masuk sini
sini lain padang lain permainannyaaa

Peah memalu nak join membawang kettew? Ke peah ada topik yg lagi panazzz atau peah ni salah 1 instapemes yg kita sebut2 dalam ni? Register sbg ahli porom utk bagi ceramah free..

Peah salah bod ye.. Sila ke bod agama.
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntahnye peah.... Google nama sendiri ke jumpa forum ni
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 21-10-2019 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 21-10-2019 08:15 PM
Dlu loveydovey pon sb mighah. El tu mcm erm xsyg sgt pon si mighah tu. sng ckp mighah deserve bett ...

Yeke uols.. aduh apelah masalah si el ni kan.. bini dah lawa.. pndai meniaga pulak tu.. aduii.. arap2 settle la leklok weh.. memang nampak si mighah sorang2 je.. walau bisnes berdua..
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
gurlzgrape replied at 21-10-2019 01:03 PM
opsieee. ce pm i u rsa sape nk tgk sama tak org dgn i

Xtau nk pm mcm mana. Iolss rasa org yg sama kita maksudkan ni kikikikiki
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-10-2019 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
aunty_onion replied at 21-10-2019 08:55 PM
Hahahhaha siapa peah ni kesian betul. Ig plisss boleh iols skodeng

google je nama dia tuu uols. ada la kuar ig fb dia smua haha
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 02:00 AM From the mobile phone | Show all posts
El azman masa jadi fotografer dulu2 masih hutang kawan iols. Kawan iols tu dah 7 tahun kawen, anak dah 3. Tapi sampai sekarangvtak dapat gambar2 diorg. Dedulu masa el ni nak g umrah, heols ada lah tulis pasal halalkan semua, psl kebaikan yada yada. Kwn iols komen, bila nak bagi gambar, kira berhutang juga tu. Heols delete komen kwn iols tu. Jadi kesimpulannya el ni sembang saja kencang. Perbuatan tak selari langsung.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

Forum Hot Topic

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 03:58 PM GMT+8 , Processed in 0.220127 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list