CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: gurlzgrape

nuramirah #syukuralhamdulillahh dah delete semua gambar elazman???

    [Copy link]
Post time 11-7-2022 10:53 AM | Show all posts
ni ke business ex-bini dia

http://kayra.com.my/wp/
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-7-2022 03:54 PM | Show all posts
honam replied at 11-7-2022 10:53 AM
ni ke business ex-bini dia

http://kayra.com.my/wp/

bukan
dia fonder cosmetic, mask 3d tu, inai, tudung, baju dll
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2022 10:49 AM | Show all posts
dagusengett replied at 11-7-2022 03:54 PM
bukan
dia fonder cosmetic, mask 3d tu, inai, tudung, baju dll

yg kayra kayra tu apa benda yg dia dok pos hastag
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2022 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
honam replied at 12-7-2022 10:49 AM
yg kayra kayra tu apa benda yg dia dok pos hastag

Foundation kayra
Sbb tu la dia putih melepak
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2022 03:29 PM | Show all posts
dagusengett replied at 12-7-2022 11:35 AM
Foundation kayra
Sbb tu la dia putih melepak

oo ingatkan nasi tadi
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2022 03:12 PM | Show all posts
alhamdulillah, syukur kepada Allah swt, tengok news kak migha dah umum jumpa boiprend baru penganti ex-husband. Tunggu masa nak kawin je
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2022 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka boipren sama mcm muka ex dia
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2022 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Tu lah tgok muka boyfie ada la iras sikit ex husb nya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-7-2022 10:47 AM | Show all posts
ex-husband dia tak jumpa calon lagi ke? dah ada lambo kan senang nak tackle awek
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2022 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga bahgia mira..iols aritu tertengok ig yang dia tunjuk gambar si jejaka..
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2022 09:09 PM | Show all posts
tengok mcm happy sgt dapat jantan baru
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 10:42 AM | Show all posts
laki dia masih lagi ke nak maintain nama elrah kalo x bini dia dh kawen baru?
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2022 10:13 AM | Show all posts
napa pompuan ni mcm muka pelik eh
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2022 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka bf baru ada iras2 muka ex tapi dia marah bila orang komen muka bf tu macam muka ex dia..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 03:54 PM | Show all posts
mcm mana la business pempuan ni? laku ka barang2 dia?
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 03:57 PM | Show all posts
totokreturn. replied at 18-7-2022 10:47 AM
ex-husband dia tak jumpa calon lagi ke? dah ada lambo kan senang nak tackle awek

Dulu dia ada letak screenshot orang2 DM dia..ramai jugak yg bgtau ex dia ni dulu dua alam
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-7-2022 05:20 PM | Show all posts
peachescream replied at 29-7-2022 03:57 PM
Dulu dia ada letak screenshot orang2 DM dia..ramai jugak yg bgtau ex dia ni dulu dua alam

susah la nak cakap kalo takde bukti, takut jatuh pitnah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-9-2022 06:10 PM GMT+8 , Processed in 0.196342 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list