CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: gurlzgrape

nuramirah #syukuralhamdulillahh dah delete semua gambar elazman???

    [Copy link]
Post time 10-2-2022 09:33 AM | Show all posts
makin kurus aku tengok migha ni, tak lalu makan ke apa?
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 10-2-2022 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak try hard sangat dia nak tunjuk dia happy lepas cerai.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2022 09:21 PM | Show all posts
indenial replied at 10-2-2022 04:02 PM
Nampak try hard sangat dia nak tunjuk dia happy lepas cerai.

mesti cita-cita dia nak kan product2 dia lagi hebat jualan dari x-laki dia
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2022 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 2-2-2022 08:47 AM
memang redha isteri tu terletak pada redha suami. tapi tengok jugak spesis suami yg bagaimana. kal ...

Tahnyaa igt tok laki sj ka yg tentukan syurga neraka kita
Dh kalau aniaya anak bini nafkah apa tak bg tup2 senang2 tak redho kt bini, bini pulak tak boleh masuk syurga
Senang hiduppppppp
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2022 06:11 PM | Show all posts
Cekgushilla replied at 12-2-2022 09:17 PM
Tahnyaa igt tok laki sj ka yg tentukan syurga neraka kita
Dh kalau aniaya anak bini nafkah apa tak ...

untung la sebelum ni diberikan rezeki yg banyak. Harap masih lagi rezeki mereka mencurah-curah walaupun trending org membeli pakaian raya sekarang ni dah tak mcm dulu
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2022 09:55 AM | Show all posts
lama tak dengar citer 2 celebriti ni, mcm mana la business kedua-dua org ni, baju melayu laki dia masih laku keras ke?
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2022 10:17 AM | Show all posts
perempuan ni mcm anoreksia
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2022 10:27 AM | Show all posts
NazRysha replied at 6-4-2022 10:17 AM
perempuan ni mcm anoreksia

tengok kurus lain mcm kan
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 8-4-2022 10:17 AM | Show all posts
memang confirm dah separate ke derang dua ni?
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2022 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
XDA fenomena elrah tahun ni eh. TP tgk leader elrah semua kemain Naik Lamborghini Sorang satu ..sewa ke sendiri punya ..brand ni paling pelik claim JUTAWAN semuanya padahal XDA koleksi Baru..brand lain founder Kaya Tu sentiasa release new collection..elrah ni balik balik tayang gudang ..tiap Bulan Lepas oRG soping kurta dgn baju Melayu dia ke sampai semua leader jutawan
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2022 09:20 AM | Show all posts
zeitabaei replied at 13-4-2022 05:34 PM
XDA fenomena elrah tahun ni eh. TP tgk leader elrah semua kemain Naik Lamborghini Sorang satu ..sewa ...

show off tu satu jenis bentuk marketing, nak tunjuk dekat agent produk jenama dia masih ada permintaan tinggi, sampai habis satu gudang kosong.
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2022 02:48 PM | Show all posts
Cekgushilla replied at 12-2-2022 09:17 PM
Tahnyaa igt tok laki sj ka yg tentukan syurga neraka kita
Dh kalau aniaya anak bini nafkah apa tak ...

My SIL pun thinking mcm nie. Pastu stress dgn perangai suami die

Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2022 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
NazRysha replied at 6-4-2022 10:17 AM
perempuan ni mcm anoreksia

Dah mcm lolipop. Tinggal kepala n muka lebar je
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2022 07:05 PM | Show all posts
ejrazak replied at 16-4-2022 02:50 PM
Dah mcm lolipop. Tinggal kepala n muka lebar je

takde selera makan kot
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2022 04:20 PM | Show all posts
indenial replied at 10-2-2022 04:02 PM
Nampak try hard sangat dia nak tunjuk dia happy lepas cerai.

MMG LA DIA HAPPY, DH NAK MENIKAH LAGI...opsss
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2022 04:24 PM | Show all posts
zeitabaei replied at 13-4-2022 05:34 PM
XDA fenomena elrah tahun ni eh. TP tgk leader elrah semua kemain Naik Lamborghini Sorang satu ..sewa ...

baju melayu utk cuci duit je kot. buat ada2 bisnes.
takkan baju melayu bole beli lambo hahahah x masuk akal la.

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 18-4-2022 10:05 AM | Show all posts
datinmarissa replied at 17-4-2022 04:20 PM
MMG LA DIA HAPPY, DH NAK MENIKAH LAGI...opsss

alhamdulillah, kalau dah sampai jodoh baru nya
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2022 10:07 AM | Show all posts
datinmarissa replied at 17-4-2022 04:24 PM
baju melayu utk cuci duit je kot. buat ada2 bisnes.
takkan baju melayu bole beli lambo hahahah x m ...

tak baik tuduh2, kita anggap je tu semua rezeki dia
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2022 10:20 AM | Show all posts
datinmarissa replied at 17-4-2022 04:20 PM
MMG LA DIA HAPPY, DH NAK MENIKAH LAGI...opsss

dah jumpa ka peganti yg bleh jadi laki dia? dia punya business mcm mana, dulu cakap boleh sruvive sendiri atas kaki sendiri, sekarang ni byk ke income dia dapat dgn jual product dia sendiri tu?
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2022 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahun ni baju melayu bulan bintang yg trending.
bos bulan bintang dah ada lambogini belum?
Over sgt sales elrah sampai keta mahal2 je semua?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

11-8-2022 07:43 PM GMT+8 , Processed in 0.083302 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list