CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: gurlzgrape

nuramirah #syukuralhamdulillahh dah delete semua gambar elazman???

    [Copy link]
Post time 3-9-2020 08:34 PM | Show all posts
aryyan replied at 3-9-2020 02:34 PM
maybe budak taman ja kot kenai.

Patut la.

Kalo kata pemes kat kedah, exegerage sangat. sebab ai dok kedah, tak kenai dia pong.


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-9-2020 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
eira2310 replied at 2-9-2020 09:35 AM
muka dia mmg putih mcm tu ke???

Iols pernah buat event jemput dia. Mmg sejenis putih uols, semula jadi ke tak, tak tau la tp mmg putih.. kurus kecik je.. mcm che ta.. cuma mira n che ta mmg sejenis foudation n makeup tebal. Sbb putih muka dia mcm berdebu bedak tp stil nampak bump2 kt pipi sheols..
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2020 08:48 AM From the mobile phone | Show all posts
SSNA replied at 2-9-2020 01:15 AM
Without mighah, el ni nmpk loserrrrr.. I rasa el ni beria nk get back dgn mighah pun sbb dia tau bet ...

Tgok si el ni pn geli. Hahaha.
Die pon up gmbo mira ni beli kete tu. Tp x tag mira pn hahaha. Ade komen tnye nape x tag.
Menumpang btol..
Dua2 i x follow tp mase bace2 sini intai lah ig.
El asek berbasikal je.
Pastu tgok mira ade up post.
Ehh x bz plak. Dulu asek bz je ahahahaa.
Tp die kate x tuju kat sape2 haha
Typical sarcasm kot.
Rasenye mcm dah berpatah arang dah tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2020 08:48 AM From the mobile phone | Show all posts
husie91 replied at 6-9-2020 11:32 PM
Iols pernah buat event jemput dia. Mmg sejenis putih uols, semula jadi ke tak, tak tau la tp mmg p ...

Berdebu bedak. Hahaaha.
Klo da berbedak tebal pn nmpk bump xde la flawwwless beno eh
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2020 11:30 AM | Show all posts
SSNA replied at 2-9-2020 01:15 AM
Without mighah, el ni nmpk loserrrrr.. I rasa el ni beria nk get back dgn mighah pun sbb dia tau bet ...

dah cerai ke dia orang ni.........
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2020 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
walaupn iolls tak minat mighah..tp i salute dia..ni bru btul..bngkit balik..so skang ni blh nmpk la sapa yg loser..kikikiki
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2020 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
I kan rase depa couple yg sesuai dpd segi rupa.. tapi memang xsangka el lagutu.. i memang salute dgn mighah bangkit camtu.. sayang betol usia perkahwinan xlama.. anak2 kecik lagi.. tapi kalu i diperlakukan sedemikian memang i pon lari sementelah i sendiri ade nama.. xpyh la nk terhegeh2 cam i pulak yg ngendeng..

Mati2 ingat sebab masa mencemburui mereka.. giteww.. rupa isu reta.. haih el belom pape lagi dah lupa bini ye
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Bihungoreng replied at 13-9-2020 10:13 PM
I kan rase depa couple yg sesuai dpd segi rupa.. tapi memang xsangka el lagutu.. i memang salute dgn ...

Jadi kesimpulannya memang gaduh sebab harta, like seriously el buang nama migha ni eh? Kesiannya lah kan. Part susah je nak sama2, time senang buang nama bini ke konsepnya. Padahal anak dah dua.. patutnya share everything together, jaga anak together. Tak paham lah jenis gini. I ingat diorang dah berbaik tutup buku kisah nak divorce..sekali ehhh jadi balik.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-9-2020 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 7-9-2020 08:48 AM
Tgok si el ni pn geli. Hahaha.
Die pon up gmbo mira ni beli kete tu. Tp x tag mira pn hahaha. Ade ...

Hahahaha pdn muka heols klau tuju ke dia. Prempuan ni klau laki busy lps tu tggal terkontang kanting kita je , baik xyah kahwin. Xsakit hati. Sorang2 dgn ank lg enjoy
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Miamorrr replied at 14-9-2020 11:18 AM
Jadi kesimpulannya memang gaduh sebab harta, like seriously el buang nama migha ni eh? Kesiannya l ...

Padahal tanpa migha ni sapa la el ni. Duk la tgkap gmbar lg. Tu pon ramai komplen xdpt album kahwin. Baju2 elrah ni i mmg boikot sejak ada isu dlu. Customer order, hq xhantar, salah warna la, size la. Xmmpu nak cater order customer, xpyh la cari stokis ds byk2. Dah la ds yg kene hadap customer, untung pulak 10-20 je
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 14-9-2020 01:35 PM
Hahahaha pdn muka heols klau tuju ke dia. Prempuan ni klau laki busy lps tu tggal terkontang kanti ...

I tgok si mira mmg klo cerai pn die stay akan successful jgk. Sbb sejenis rajin
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 05:14 PM | Show all posts
anony-mous replied at 14-9-2020 01:38 PM
Padahal tanpa migha ni sapa la el ni. Duk la tgkap gmbar lg. Tu pon ramai komplen xdpt album kahwi ...

kawan i kawen tahun 2012 kut..el jadi photographer. sampai sekarang kawan iolls anak dah 2, xdapat2 gambar kawen! sekeping pun nan hado..nasib baik la zaman tu dah ada phone canggih..kawan2 la send gambar kawen
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 05:20 PM | Show all posts
atiqah_bea replied at 22-10-2019 02:00 AM
El azman masa jadi fotografer dulu2 masih hutang kawan iols. Kawan iols tu dah 7 tahun kawen, anak d ...

sama dengan kawan iolls.. el ni memang tak elok perangai dari awal2 lagi
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Miamorrr replied at 14-9-2020 11:18 AM
Jadi kesimpulannya memang gaduh sebab harta, like seriously el buang nama migha ni eh? Kesiannya l ...

Tulah i terkejut baca page2 blkg ade yg tgk live mirah ni mirah ade bgtau pasal ni.. i pon xtau kalu xbaca komen poremer tu..

El mmg bodohlah buat gitu sebab dia sdri xde mak pak dh.. anak2 takkan nk dibesarkan cam dia jgk.. tahlah.. nape xcaya kat bini tu.. takut bini ambik reta dia ke camne.. i cannot brain la.. bini dh la beranakkan anak kita..

Nk arap depa baik mmg cam tak je.. mmg mirah nampak kecewa sgt.. cara dia bangkit lain macam.. all out!
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Bihungoreng replied at 14-9-2020 05:25 PM
Tulah i terkejut baca page2 blkg ade yg tgk live mirah ni mirah ade bgtau pasal ni.. i pon xtau ka ...

El ni berapa org adk beradik ye
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2020 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 14-9-2020 10:05 PM
El ni berapa org adk beradik ye

Hm i xpasti la u.. yg i tau yatim piatu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-9-2020 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 14-9-2020 10:05 PM
El ni berapa org adk beradik ye

Ramai, rasanya boleh baca di caption photos IG dia. Kalau rajin la. Hahahaha!
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2020 04:23 AM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 14-9-2020 01:40 PM
I tgok si mira mmg klo cerai pn die stay akan successful jgk. Sbb sejenis rajin

Kannn.. Sejenis yg xharap duit laki pun. Since bujang lg I tgk dia rajin buat duit. Modelling, jual produk2 org. Zaman tu kan produk2 timbang kilo tgh naik.. Kete VW tu pun bli hasil niaga.. El tu dulu pkai kete ape ek masa kwn dgn mighah?? Ke xde kete? Xpnah nmpk pun.. Slalu tgk dia dok menempel naik kete kelisa & VW mighah tu je..
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2020 06:55 AM From the mobile phone | Show all posts
SSNA replied at 17-9-2020 04:23 AM
Kannn.. Sejenis yg xharap duit laki pun. Since bujang lg I tgk dia rajin buat duit. Modelling, jua ...

Tula.
Jenis x malu nk berniaga bole maju
Ntah la. Hahaha.
I mmg x follow dua2 nie hahah. Kadang2 je tgok si migha punye ig.. Heheh.
Mungkin jgk xde kete lol
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2020 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
SSNA replied at 17-9-2020 04:23 AM
Kannn.. Sejenis yg xharap duit laki pun. Since bujang lg I tgk dia rajin buat duit. Modelling, jua ...

Vios merah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 07:33 PM GMT+8 , Processed in 0.208567 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list