CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: gurlzgrape

nuramirah #syukuralhamdulillahh dah delete semua gambar elazman???

    [Copy link]
Post time 27-8-2020 07:33 PM | Show all posts
iols kagum betul dgr migha ni...

dapat beli kereta mewah utk parents sheols...


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-8-2020 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
elirasputia replied at 27-8-2020 07:33 PM
iols kagum betul dgr migha ni...

dapat beli kereta mewah utk parents sheols...

Kannn berbakti pd ibu bapa ni satu kepuasan betul tgk
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2020 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Mighah ni kalau betul sumber yg bgtau i.. dia actually anak angkat.. sbb tu dia appreciate sungguh2 parent dia ni.. but parent dia bukan la org kg susah.. diorang ada tanah byk dkt area kedah tu... mighah ni mmg jenis hati kering la tu bila ko x appreciate aku.. aku buat habis2 jauh lagi bagus dari el.. el ni typical lelaki yg kaya sket lupa sape tulang belakang dia..semua org tau el tu nobody sblm kawin dgn mighah..
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2020 01:46 PM | Show all posts
anony-mous replied at 26-8-2020 12:18 AM
ya nmpk la sheol bkn mata duitan sbb tu pilih el jah. i follow sheol lama dah. zmn sheol jual wond ...

Show off cara insta tu acaner u?
Kot la i boleh tiru
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2020 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
BebeQ replied at 28-8-2020 01:46 PM
Show off cara insta tu acaner u?
Kot la i boleh tiru

show off brg branded. sheol ni antara pelopor
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2020 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
anj2208 replied at 27-8-2020 10:30 AM
Mirah buat status dah kan yg bisnes lama dah xde nama dia lgsg...
But si El gigih jugak wish n buat ...

Tiberrrr ada post pasal merc tu kan. Pastu x bole tag mirah kot? Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2020 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
SSNA replied at 27-8-2020 05:14 PM
Kan cuolz.. El pun gigih nk menumpang jgk lerr news gempak bini beli keta merc kt mak bapak... Dpt ...

Ex colleagues i salah sorang yg guna khidmat dia masa wedding. Tobat! Haha
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2020 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 28-8-2020 03:13 PM
show off brg branded. sheol ni antara pelopor

Ingat lagi masa trend show off dekat ig. Caption cerita pasal kasut tapi gambar terpampang luas bag chanel lol
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-8-2020 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
sarukhan replied at 28-8-2020 04:02 PM
Ingat lagi masa trend show off dekat ig. Caption cerita pasal kasut tapi gambar terpampang luas ba ...

Sheol start show off since she mampu beli michael kors lg
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2020 06:33 AM From the mobile phone | Show all posts
sarukhan replied at 28-8-2020 04:01 PM
Ex colleagues i salah sorang yg guna khidmat dia masa wedding. Tobat! Haha

Kannn..  Bukan la photographer hebat sgt pun. Tgk gaya dia tu mcm beli camera buat isi masa lapang je. Buat keje pun sambil lewa. Tp yg untungnye dia knal mirah time mirah jd pengapit wedding her bff.. El lak photog wedding tu. Time tu diorang sangkut. Mirah mmg dh pemes kt kedah sbb lawaaa n kwn baik dgn founder felinna tu.. Lps dh knal el tu bermulalah episod mirah start pindah rumah sewa baru kt kl n buat bisnes wonderglow bagai, smpai diorang kawin n bisnes elrah.. Pendek kata, sejak dlu lg mirah ni dh pandai cari duit. El ni ja menumpang femes dia and now acah2 berjaya sgt.. Whoareyusssss! Skrg mirah run business kayra n tudung sorang2 pun ok ja I tgkk.. Xpyh harapkan el pun.
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2020 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Omg el
Bwk kereta sambil pangku anak sambil bervideo
Kereta besar pasang la carseat sorang satu
Seriau tgk makpak camni yishhh
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2020 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Coffin69 replied at 28-8-2020 12:49 PM
Mighah ni kalau betul sumber yg bgtau i.. dia actually anak angkat.. sbb tu dia appreciate sungguh2  ...

Makin nyampah plak tgk el tu mmg dasar numpang popularity bini, tak sedar diri phuiii! Jom boikot Elrah biar si el tu tinggal spender je tanggung hutang
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2020 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 28-8-2020 03:13 PM
show off brg branded. sheol ni antara pelopor

Jgn lupa hashtag #syukuralhamdulillah
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2020 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Coffin69 replied at 28-8-2020 12:49 PM
Mighah ni kalau betul sumber yg bgtau i.. dia actually anak angkat.. sbb tu dia appreciate sungguh2  ...

Mighah mmg ank angkat, nama dia pon ada maula kat belakang. Dlu sblm tunang ke sblm kahwin hampir nk clash. Mighah buang smua gmbar el n she start tudung labuh masa tu. tup2 berjodohan. I rasa untung sgt sapa dpt sheol ni. Ada rupa, and sopan jah i tgk (mighah please stop tiktok tu xsesuai sgt dgn imej uols) , pndai cari duit sdri n plg untung sbb dia ni disenangi ramai org walaupon jenis flex sana sni. Mcm cik buah tu wlaupon flex, tp ada aura menyampah. Jgn lupa, mighah ni klau free hair hot jugak. Dlu masa dia fel kan dia free hair. Cuns masa tu dia pemes sbb iras che ta
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2020 01:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Without mighah, el ni nmpk loserrrrr.. I rasa el ni beria nk get back dgn mighah pun sbb dia tau betapa pentingnya 'nama' mighah dlm bisnes dia.. Org support elrah tu dulu pun sbb rmai follow ig n tau brand tu dari ig si mighah.. El tu sape??? Suka atau x, pengaruh mighah mmg kuat dlm diri dia skrg n elrah walaupun mighah kata nama dh xde dlm bisnes tu. El ni NOTHING without his wife.. Xkemana pun. Xkan bertahan lama punya biz tu kalau diorang cerai. Sbb I tgk el ni xreti berbisnes sgt pun. Biasa2 je. Dia cuma tau nk show off mcm2 je.. Jam, kete, rumah.. Hakikatnya elrah tu xbwk keuntungan sgt pun walaupun top brand..
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2020 09:35 AM | Show all posts
muka dia mmg putih mcm tu ke???
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-9-2020 05:39 PM | Show all posts
anony-mous replied at 1-9-2020 04:01 PM
Mighah mmg ank angkat, nama dia pon ada maula kat belakang. Dlu sblm tunang ke sblm kahwin hampir  ...

hurm.boifren msa zmn dia skolah dulu hensem kot.
lg berupa dr el.

ehhhh. tiber~
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2020 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
aryyan replied at 2-9-2020 05:39 PM
hurm.boifren msa zmn dia skolah dulu hensem kot.
lg berupa dr el.


Wow yeke? Ada ig ex bf sheol? Tp nampak la jgk mighah ni yg terkejar ke el masa awal2 dlu.
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2020 02:00 PM | Show all posts
SSNA replied at 29-8-2020 06:33 AM
Kannn..  Bukan la photographer hebat sgt pun. Tgk gaya dia tu mcm beli camera buat isi masa lapang ...

Mira femes ke kat kedah? Besar tue kedah.

Ke femes kat lorong umah dia je?


Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2020 02:34 PM | Show all posts
gadis_tulip replied at 3-9-2020 02:00 PM
Mira femes ke kat kedah? Besar tue kedah.

Ke femes kat lorong umah dia je?

maybe budak taman ja kot kenai.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 02:33 AM GMT+8 , Processed in 0.219400 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list