CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: gurlzgrape

nuramirah #syukuralhamdulillahh dah delete semua gambar elazman???

    [Copy link]
Post time 26-8-2020 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
me_nns replied at 21-8-2020 07:52 AM
dh nk bcerai pun....ad migha bt live n bgtau...dia dh pindah umh sbb el dh buang nme dia dr elrah... ...

Sedihnya laki buat lagutuu.. patut la dia gegila carik duit sbb byk oi komitmennn.. siann anak kecik2 lagi.. haihh.. semoga kuat naa mighah.. i selalu rasa deyols berdua sepadan taksangka jadik lagu ni..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-8-2020 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
BedahBedul replied at 14-8-2020 08:51 PM
Main tiktok jgk ke sheols ni? Tetiba baru teringat nk stalk, nampak vid ala2 tiktok
El tu k ...

geli i tgk mighah ni bertiktok, bg i pandangan sheol menggoda jugak buat tiktok tu. xpadan dgn tudung labuh & baju besar. plis la migha i suka uols tau. xpyh la rendahkan maruah uols berjoget2 tiktok. xkena dgn imej
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2020 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
me_nns replied at 21-8-2020 07:52 AM
dh nk bcerai pun....ad migha bt live n bgtau...dia dh pindah umh sbb el dh buang nme dia dr elrah... ...

klau cerai boleh tuntut hrta sepencarian x? so sad. aritu dah nak baik smula dah. i wonder what happened. nak kata el ada prempuan lain, nmpk busy 24jam
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2020 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
nura88 replied at 22-8-2020 02:00 PM
uish kejamnya toklaki, tanpa mighah tu mmg bbnu lain x kenal la si el tu, patut la ritu mighah ada ...

kesiannya. betul la org ckp kita prempuan kena sorok harta dari laki. klau ada simpanan rahsia, diam2 je
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2020 12:12 AM | Show all posts
me_nns replied at 21-8-2020 07:52 AM
dh nk bcerai pun....ad migha bt live n bgtau...dia dh pindah umh sbb el dh buang nme dia dr elrah... ...

patut la sakan nak beli lambo bagai semua... semua dia dah nak sapu bersih... elrah pun tinggal nak lingkup dan rebrand je la kot lepasni...

selalu laki macamni tak tahan lama sebab perniagaan susah payah sesama tapi tak bagi dengan adil... sia2 mira tu dok promot elrah...
ye la elrah tu baju laki... mira nak boleh buat apa... mampu promot je la dulu2 nak pakai atau keluarkan sendiri tak mampu...
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2020 12:13 AM | Show all posts
anony-mous replied at 26-8-2020 12:08 AM
klau cerai boleh tuntut hrta sepencarian x? so sad. aritu dah nak baik smula dah. i wonder what ha ...

boleh... dah cerai pun masih boleh tuntut... kan dah pernah kahwin... boleh je sheols tuntut harta tapi tengok kak mira tu macam jenis tak berebut nak harta sangat... sheols lebih rela cari harta sendiri... ye la nak rebut pun entah2 aset elrah tu 500k pun tak sampai.. elok la dia pergi cari sendiri jah...
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2020 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 26-8-2020 12:13 AM
boleh... dah cerai pun masih boleh tuntut... kan dah pernah kahwin... boleh je sheols tuntut harta ...

ya nmpk la sheol bkn mata duitan sbb tu pilih el jah. i follow sheol lama dah. zmn sheol jual wonderglow, free hair, geng dgn peah lg. dari sheol la i belajar "show off" cara insta i rasa mcm xlama je sheol menjanda. lawa mcm tu mesti cpt jah org nak
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2020 08:43 AM | Show all posts
anony-mous replied at 26-8-2020 12:06 AM
geli i tgk mighah ni bertiktok, bg i pandangan sheol menggoda jugak buat tiktok tu. xpadan dgn tud ...

i pun nk ckp pasal ni..rengsa la tgk dia bertik tok..mcm tak kena je...hilang classy
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-8-2020 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
eira2310 replied at 26-8-2020 08:43 AM
i pun nk ckp pasal ni..rengsa la tgk dia bertik tok..mcm tak kena je...hilang classy

Tp die xclassy pun
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2020 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Bihungoreng replied at 26-8-2020 12:01 AM
Sedihnya laki buat lagutuu.. patut la dia gegila carik duit sbb byk oi komitmennn.. siann anak kec ...

Maid je pun dh 2org mirah nk kena byr.. Anak dia ada maid sorg 1.. Rumah diorang yg el renovate tu smpai kesudah x siap2.. Tgk gaya mcm buat skit2.. Erkk kalau el btul2 kaya dgn biz elrah, xkan la nk reno rumah besar tu je pun dh mkn tahun.. X siap2. I rasa el ni xla berduit mana pun.. Eksyen je lebih.. Jam patek dia pkai tu pun bkn ori. tgk rumah tu dia reno buat skit2. Ada duit baru dia sambung. Xde duit, stop kejap. Beli prabot pun mcm bkn bli semua skaligus..
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2020 01:05 AM From the mobile phone | Show all posts
SSNA replied at 27-8-2020 12:11 AM
Maid je pun dh 2org mirah nk kena byr.. Anak dia ada maid sorg 1.. Rumah diorang yg el renovate tu ...

Oh i tot problem dekat kontraktor yg renovate rumah dia tu..

Tapi yashh 2 maid kot sorang 1 utk anak2 haruslah gigih mencari duit ye.. dgn kete pastu rumah pon pindah baru ofis lagi.. memang kuat ye si mighah ni.. kalu i dh teriakkk xtau mampu tak hadap sorang2 lagutuu..
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2020 02:05 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 26-8-2020 12:08 AM
klau cerai boleh tuntut hrta sepencarian x? so sad. aritu dah nak baik smula dah. i wonder what ha ...

blh sgttttt...elrah tu lepas diorg kawen tak silap i..i hrap mighah tuntut habisss
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2020 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Mirah nie dgn classy mcm langit and bumi u. Dengan putih tara tepung gomak, blusher pink gitu aduhhhh.... Serammm. But kesian la if si laki tu khianat dia sampai mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2020 10:22 AM | Show all posts
mirah beli kete kat makpak dia ..... syok tengok
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2020 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Mirah buat status dah kan yg bisnes lama dah xde nama dia lgsg...
But si El gigih jugak wish n buat posting mirah beli keta merc kat mak pak dia....
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2020 04:44 PM | Show all posts
dah kenapa si el tu dh mcm org tua rupa dia

nmpk heols mcm tk byk spend masa dgn ank2 bini

gi berbasikal boleh pula ek
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-8-2020 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
anj2208 replied at 27-8-2020 10:30 AM
Mirah buat status dah kan yg bisnes lama dah xde nama dia lgsg...
But si El gigih jugak wish n buat ...

haruslah nk tumpang fofulariti..ke tergugat dgn mighah..
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2020 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Fazzbulous replied at 27-8-2020 04:57 PM
haruslah nk tumpang fofulariti..ke tergugat dgn mighah..

Kan cuolz.. El pun gigih nk menumpang jgk lerr news gempak bini beli keta merc kt mak bapak... Dpt menempel skit2 kt post ig pun jadilahhh.. Walaupun hakikatnya mighah xde mengemis duit dia pun utk beli kete tu.. Poyo la el ni.. Menumpang populariti bini.. Ko tu photographer cabuk ja dlu, yg byk complain dr cust.. Album kawin x siap2. Bad service..
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2020 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
SSNA replied at 27-8-2020 05:14 PM
Kan cuolz.. El pun gigih nk menumpang jgk lerr news gempak bini beli keta merc kt mak bapak... Dpt ...

tpi serius ke si yel ni buang mighah dr yelrah?bkn ke nama yelrah ni gabungan nma depa?
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2020 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Fazzbulous replied at 27-8-2020 05:16 PM
tpi serius ke si yel ni buang mighah dr yelrah?bkn ke nama yelrah ni gabungan nma depa?

Kan mirah buat status nama dia dah xde dlm company lama...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-2-2023 09:14 AM GMT+8 , Processed in 0.214177 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list