CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: gurlzgrape

nuramirah #syukuralhamdulillahh dah delete semua gambar elazman???

    [Copy link]
Post time 4-8-2020 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
El dgn mirah raya haji kedah.baju sedondon tapi xda gambar sama sama...hnya dgn anak masing2. El pujuk mirah kot
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-8-2020 03:19 PM | Show all posts
Buat hal la tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
SSNA replied at 1-7-2020 07:05 AM
Haha xpyh nk mansion2 sgt la el oiii.  Rumah yg skrg tu pun x siap2. Org lain reno kejap je. Ko pu ...

Lansir umah dia now mcm beli dr mr.diy
No offense. Tp x sejajar tyg reta kete, bag branded2
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 14-8-2020 07:43 PM
Lansir umah dia now mcm beli dr mr.diy
No offense. Tp x sejajar tyg reta kete, bag branded2  ...

Main tiktok jgk ke sheols ni? Tetiba baru teringat nk stalk, nampak vid ala2 tiktok
El tu kan dulu bkn rajin like gamba2 seksi pompuan lain kan, adakah sbb itu theyols berantakan
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
BedahBedul replied at 14-8-2020 08:51 PM
Main tiktok jgk ke sheols ni? Tetiba baru teringat nk stalk, nampak vid ala2 tiktok
El tu k ...

Bengong jgk el pon kan. Kot ye pon pakai la fake acc nk like gmbr sexy
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2020 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
tupperwarepink replied at 16-10-2019 04:01 PM
bullshit ye perangai laki macam tu

Selalu tgk dkt ig, meluat sbb cara dorang tunjuk achievement tu over kdg2 tu.

Tapi jujur cek suka tgk dorang rajin usaha dari susah smpai berjaya tgk anak melayu gigih usaha siang malam.

Sedih lah jugak kalau dorang berpisah anak2 kecik lagi
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2020 07:52 AM From the mobile phone | Show all posts
dh nk bcerai pun....ad migha bt live n bgtau...dia dh pindah umh sbb el dh buang nme dia dr elrah...smua hrta yg dorg usaha sama2 el sapu brsih....
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2020 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
me_nns replied at 21-8-2020 07:52 AM
dh nk bcerai pun....ad migha bt live n bgtau...dia dh pindah umh sbb el dh buang nme dia dr elrah... ...

kejamnya. tergamak dia buat gituuu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-8-2020 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
me_nns replied at 21-8-2020 07:52 AM
dh nk bcerai pun....ad migha bt live n bgtau...dia dh pindah umh sbb el dh buang nme dia dr elrah... ...

Tak guna betul la lelaki tu..
Tapi migha ni best kalau tanya soalan pasal cinta ke persahabatan ke rajin je dia menjawab..
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2020 11:28 AM | Show all posts
me_nns replied at 21-8-2020 07:52 AM
dh nk bcerai pun....ad migha bt live n bgtau...dia dh pindah umh sbb el dh buang nme dia dr elrah... ...

wow...mana nk tgk ni ada yg save live tu x?
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2020 11:53 AM | Show all posts
me_nns replied at 21-8-2020 07:52 AM
dh nk bcerai pun....ad migha bt live n bgtau...dia dh pindah umh sbb el dh buang nme dia dr elrah... ...

i harap migha cepat2 bangkit balik. Dia sorang2 pun i yakin boleh lagi berjaya.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2020 07:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak nampak pon diaorg dok umah sekali. Rumah pon asing2. Harap mira bertabahlah. Lelaki ni bila senang jutawan terus lupa bini. Padahal mira yang sama-sama susah senang dgn dia time elrah nak naik mula-mula dulu
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2020 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
me_nns replied at 21-8-2020 07:52 AM
dh nk bcerai pun....ad migha bt live n bgtau...dia dh pindah umh sbb el dh buang nme dia dr elrah... ...

seriously..taraguna punya jantan..migha,i doakan u bangkit balik...semoga dipermudahkn sgla urusan u migha
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2020 11:31 AM | Show all posts
zeitabaei replied at 4-8-2020 09:42 PM
El dgn mirah raya haji kedah.baju sedondon tapi xda gambar sama sama...hnya dgn anak masing2. El puj ...

kan. depa sbenaqnya raya skali cuma x upload.
bj pn sedondon.

kejis betoi el klo sapu abes elrah tu.
klo bkn dia couple ngn migha, dia tu sapa ha. who r yusss.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2020 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
hmmm migha,nnti naik mahkamah kau tuntut segala benda..biar tinggal spender je si el tu.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2020 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
me_nns replied at 21-8-2020 07:52 AM
dh nk bcerai pun....ad migha bt live n bgtau...dia dh pindah umh sbb el dh buang nme dia dr elrah... ...

Kesiannya.  As much i annoyed mighra dok tiktok memanjang , makeup x payah cerota lah but sheoll rajin cari duit.  Why the el so sampah one ?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2020 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
me_nns replied at 21-8-2020 07:52 AM
dh nk bcerai pun....ad migha bt live n bgtau...dia dh pindah umh sbb el dh buang nme dia dr elrah... ...

uish kejamnya toklaki, tanpa mighah tu mmg bbnu lain x kenal la si el tu, patut la ritu mighah ada letak dkt igstory ckp mcm dia x ada harta pun, katanya baru nk kumpul slow2 katanya dr skrg. now nmpk betul dia bangkit gila2.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2020 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp kan u.... I kenal el dlu dr mirah. Sbb el ni photograper masa wedding kwn i. Byk follower fb el masa tu. Nmpk gempk2 je majlis yg hire die. Tp kwn iols meroyan sbb dh dkt sthn kawen bru album siap lps tu ada editing salah plk. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2020 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
messymimi replied at 21-8-2020 11:28 AM
wow...mana nk tgk ni  ada yg save live tu x?

xde save...kbetulan tgk dia live...dia rjin mlyan followers
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2020 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
nmpk migha mcm dh move on...n tekad nk divorce
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 09:03 PM GMT+8 , Processed in 0.210608 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list