CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: gurlzgrape

nuramirah #syukuralhamdulillahh dah delete semua gambar elazman???

    [Copy link]
Post time 31-5-2020 04:54 PM | Show all posts
iena_jr replied at 31-5-2020 03:35 PM
Betul jugak u cakap. Kawan i x propa hari2 bisnes puluh juta pun kereta mcm2. Muda plak tu umur 27 ...

YESSS soo trueee...yang sales puluh2 ribu sebulan pun dah ada mansion, pelbagai benda kot... ni yang sales konon juta2 sebulan tengok stay level tu je... trying soo hard nak tunjuk kaya walaupun nan hado gitu la jadinya...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-5-2020 06:52 PM | Show all posts
anony-mous replied at 30-5-2020 06:44 AM
Ish xpyh lah. Sama je mcm 10y ago. Yg handle adk beradik el jgk tp haram x termanage. Nk order xre ...

betul tu. i tegur juga my husband, sebab tau2 je dia dah join. i bagitau la takde lagi record elrah ni smooth jualan dia. mesti ada yg sangkut.sayangnya, owner tak learn utk improve performance. stil same leader, agent, dropship yang ramai, tapi production stil same..
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2020 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Migha dgn el tu problem balik ke..migha pindah rumah kan ..kat cyberjaya .opis pun kat cybetjaya.kat igstory lain mcm je.dah x follow el ..el pun ig lain mcm je . Knp pindah rumah lain kalau rumah dah nak siap renovate
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2020 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
zeitabaei replied at 29-6-2020 08:58 PM
Migha dgn el tu problem balik ke..migha pindah rumah kan ..kat cyberjaya .opis pun kat cybetjaya.kat ...

Dia pindah rumah? Dlu si mira ni duk bdr tek kajang kan sbb ofis dia dlu pon kat bangi, pernah la i tersempak dgn kete merc dia kat  sekolah swasta rafflesia tu..

Mungkin faktor ddua takde masa bersama kot ye.. mira ni cantik rajin btol cari duit.. memang xduk diam nmpk dia.. pulun abis org kata..

Sayangnya dedua helok rupa paras.. arap xde la smpai cerai berai.. semoga dpt settle masalah elok2..
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2020 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Bihungoreng replied at 30-6-2020 02:14 PM
Dia pindah rumah? Dlu si mira ni duk bdr tek kajang kan sbb ofis dia dlu pon kat bangi, pernah la  ...

Dulu dia dok kat nadayu tu.dia sewa kan sementara tunggu rumah siap. Kan el tengah renovate rumah kaw kaw pastu ada tunjuk nak beli mansion gitew.. Alih alih knp migha pi dah rumah x tunggu rumah siap
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2020 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
zeitabaei replied at 30-6-2020 07:16 PM
Dulu dia dok kat nadayu tu.dia sewa kan sementara tunggu rumah siap. Kan el tengah renovate rumah  ...

Mcm u ckp sbb ofis dia duk cyberjaya la kot eh dia pindah rumah.. blh caya ke el tu nk buat mansion? Rumah yg beli berjiran dgn pasangan leeyanarahman pon xsiap2 bertahunn..

Tapi mira ni berdikari btol ye.. byk gak nk kena byr.. utk anak bibik satu sorang.. walaupun dia anak angkat tunggal takde susahkan mak ayah kat kg kan..
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2020 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Bihungoreng replied at 30-6-2020 09:39 PM
Mcm u ckp sbb ofis dia duk cyberjaya la kot eh dia pindah rumah.. blh caya ke el tu nk buat mansio ...

ooo bibik ke sorg satu anak tu, i ingat dia bwk mak dia dgn bibik smlm jln2, pastu tiba2 ada status mcm sedih plak ayat dia smlm mcm dia tulis mana janji cinta sampai hujung nyawa ke syurga, lebih kurang mcm tu la, i x sc la plak.
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
nura88 replied at 30-6-2020 11:39 PM
ooo bibik ke sorg satu anak tu, i ingat dia bwk mak dia dgn bibik smlm jln2, pastu tiba2 ada statu ...

Aah bibik u.. mak dia lawa gak kulit cerah2 bdn standard org tua la berisi sesikit.. oh i xde follow dia skali skala naik kat explore tu tertengok..

Haih el tu dia anak yatim piatu kan, mira pulak anak angkat patut dedua phm psaan membesar tanpa mak dan ayah.. eh pndai je kita speku kan.. haha

Tapi mmg arap xde pape.. arap bese la gado lakibini tu je..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-7-2020 07:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Bihungoreng replied at 30-6-2020 09:39 PM
Mcm u ckp sbb ofis dia duk cyberjaya la kot eh dia pindah rumah.. blh caya ke el tu nk buat mansio ...

Haha xpyh nk mansion2 sgt la el oiii.  Rumah yg skrg tu pun x siap2. Org lain reno kejap je. Ko punye rumah dh bpe bln x siap2 reno. Agaknye reno skit2 kot. Ada modal baru sambung buat. Tu yg x siap2..
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
iena_jr replied at 31-5-2020 03:35 PM
Betul jugak u cakap. Kawan i x propa hari2 bisnes puluh juta pun kereta mcm2. Muda plak tu umur 27 ...

Bitcoin scammer ke apa kawan uol ni bleh kaya sekelip mata cmtu??
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
vy288 replied at 24-2-2020 01:37 PM
dari dulu tak berkenan dengan mira tu. kat gambar dia putih sangat dah macam hantu cina

Eh brani uols kutuk migha cukur hamdalah ni
Kulit putih mcm dinding ni lah idaman ramai wanita malaya. Bru laki terpikat

Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
SSNA replied at 1-7-2020 07:05 AM
Haha xpyh nk mansion2 sgt la el oiii.  Rumah yg skrg tu pun x siap2. Org lain reno kejap je. Ko pu ...

Itulah agaknya eh.. tu yg mira marah kot ye.. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2020 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Hello uols. Si mighah dgn el ni dah berpisah balik ke? Tgk gmbar2 mighah byk sorang2 atau dgn kwn2 je. Dah x tag kedai laki dia
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 05:18 PM | Show all posts
So dah cerai dah ke ni
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Alahai tumpang sedih kalau depa berlaga sampai berpisah.. walaupon i tak kenan langsung kat el n mira tu tp i ada soft spot dkat mira sbb nampak la camna dia kerja kuat kaw kaw. Baru ni ada terbaca dia kata umur 30 tp takde apa harta langsung so ai speku mostly Harta or bisnes registered Partnership atau guna nama company ke?

Apa pon moga mira sabar tabah and enjoy je dgn hikmah Allah nak bg utk setiap ujian.

Utk el plak moga makin matang dan belajar bertggjawab utk setiap perbuatan kita. Hmmm macam la depa baca  
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
sarukhan replied at 30-7-2020 09:07 AM
Alahai tumpang sedih kalau depa berlaga sampai berpisah.. walaupon i tak kenan langsung kat el n mir ...

El tu xsedar diri. Selama ni dia menumpang glamor bini. Si mirah tu dh pemes dr zaman memula berfb lg.. Whoareyusss sgt si el tu. Org xknal pun. Org start knal dia sbb dia kawin dgn mirah yg rmai followers tu.. Start bisnes elrah sama2. Amboii skrg dia conquer nama ELRAH tu kt dia sorang ke?? Dasar numpang glamor bini
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-7-2020 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
SSNA replied at 30-7-2020 01:37 PM
El tu xsedar diri. Selama ni dia menumpang glamor bini. Si mirah tu dh pemes dr zaman memula berfb ...

Sedih kan.. kira kerja kuat kot dari awal dia start jual produk org rasanya kan sampai jual jenama sendiri. Bina elrah.. last2 dah tak nampak bayang mira kat jenama elrah tu.. harap2 mira kuat smangat n bangkit balik. Stop bg modal kat org lain fokus bisnes sendiri je
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
sarukhan replied at 30-7-2020 09:07 AM
Alahai tumpang sedih kalau depa berlaga sampai berpisah.. walaupon i tak kenan langsung kat el n mir ...

Gitu la spekuan iols. Sblm ni masa raya xsilap iols mcm dah baik balik. Ada el tag mighah siap caption loving dovvy. Mighah biasa jah ada la up sepam dua gmbar. Then baru2 ni nmpk aktif jugak sheol dkt ig tp 1 pon xde up gmbar laki dia. Smua gmbar dgn kwn2

Kesian sgt klau umo 30 xde harta. Baik sgt kot migha ni. Percaya sgt el . Dia keje keras since 10y ago. I follow dia dah 10 thn dah.
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 03:17 PM | Show all posts
anony-mous replied at 30-7-2020 03:08 PM
Gitu la spekuan iols. Sblm ni masa raya xsilap iols mcm dah baik balik. Ada el tag mighah siap cap ...

el berubah hati ke.
beriya masa zmn kapel dok seblock kan.

sat ja jodoh klo betoi la. kecian.

jantan taguna.
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
aryyan replied at 30-7-2020 03:17 PM
el berubah hati ke.
beriya masa zmn kapel dok seblock kan.


Xpasti uols. Mighah pon x ada bg hint. Tgk both igs i x rasa sbb org ketiga. Maybe both busy , ni spekuan iols. Mgkin el dah kurang masa dgn family
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 07:47 AM GMT+8 , Processed in 0.232550 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list