CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: gurlzgrape

nuramirah #syukuralhamdulillahh dah delete semua gambar elazman???

    [Copy link]
Post time 10-12-2019 09:58 PM | Show all posts
erm...macam kritikal je. kalau gaduh biasa, takkan samai delete habis semua gambar kat IG
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-1-2020 02:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah latest igs el nampak dia makan2 dgn mighah ni.. dah ok kot.. arap helok hendaknye
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2020 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
indenial replied at 8-12-2019 11:01 AM
Dorg berdua ni siblings betul si mighah ke uols? Tulis cousin situ hehe

Yg i pasti sorg tu sepupu mighah..mighah pernah tag or tulis caption psl sepipu dia tu. So maybe boleh la assume cousin tu merujuk kpd cousin sheols.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2020 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak mcm dah berbaik2 elmirah? Alhamdulillah
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2020 12:02 PM | Show all posts
eloklaa berbaik kalau punca masalah tu boleh diselesaikan dgn baik. #syukuralhamdulillah
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 01:37 PM | Show all posts
dari dulu tak berkenan dengan mira tu. kat gambar dia putih sangat dah macam hantu cina

Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 02:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Datang sini nak bagitau diaorg dh berbaik. Alhamdulillah. Terkejut tp excited tetibe la pulak tgk el upload gmbr mirah
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 09:39 AM | Show all posts
Jemahjemah replied at 28-2-2020 02:28 AM
Datang sini nak bagitau diaorg dh berbaik. Alhamdulillah. Terkejut tp excited tetibe la pulak tgk el ...

alhamdulillah dah berbaik rupanya... tak elok la gaduh lama-lama... instafamous ni buat apa pun orang perasan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-2-2020 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Jemahjemah replied at 28-2-2020 02:28 AM
Datang sini nak bagitau diaorg dh berbaik. Alhamdulillah. Terkejut tp excited tetibe la pulak tgk el ...

Kan. Byk plak laki dia up gmbr dia. Sblm ni mcm kurang gila.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2020 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Huiyo mekap minah ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2020 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Jd dh boleh ttp kes ye
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2020 02:35 AM From the mobile phone | Show all posts
masnona replied at 4-3-2020 01:11 AM
Jd dh boleh ttp kes ye

Kahkah. Boleh la close case. Cari case baru pulak untuk diulas. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2020 07:34 AM | Show all posts
berbaik sbb nk keluarkan produk baru ke...kan nk pose bulan 4
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2020 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
masih ramai ke jualan baju dia orang
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2020 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Bday el punya caption sesuatu sgt. Ckp doa kalau hati mirah dh mati utk dia , mintk ok blk blabla
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2020 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 20-3-2020 02:30 PM
Bday el punya caption sesuatu sgt. Ckp doa kalau hati mirah dh mati utk dia , mintk ok blk blabla

El da delete kan posting yang berjela pasal mighah benci dia tu.. hmmm
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-3-2020 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Coffin69 replied at 20-3-2020 10:48 PM
El da delete kan posting yang berjela pasal mighah benci dia tu.. hmmm

Really? Sebaik i sempat ss!
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2020 02:13 AM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 20-3-2020 11:54 PM
Really? Sebaik i sempat ss!

Pls share sis.
Tak sempat tgk
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2020 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Coffin69 replied at 20-3-2020 10:48 PM
El da delete kan posting yang berjela pasal mighah benci dia tu.. hmmm

apa la yg dia buat sampai mighah benci kt dia...huhuhuhu..
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2020 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Fazzbulous replied at 21-3-2020 12:13 PM
apa la yg dia buat sampai mighah benci kt dia...huhuhuhu..

Tru apa yang ai paham macam the words yang dia cakap dekat mighah.. biasa la laki kan.. bila ada duit ada position... masa tu mighah plak byk dgn anak.. business must be slow masa tu.. bahasa2 bila gaduh yg cakap tu tak sempat sampai ke otak.. huhu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-9-2022 09:43 AM GMT+8 , Processed in 0.086318 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list