CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: gurlzgrape

nuramirah #syukuralhamdulillahh dah delete semua gambar elazman???

    [Copy link]
Post time 24-11-2019 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
pembacategar replied at 24-11-2019 10:44 PM
Laaa dia ada masalah dgn el ke? Kesian juga kat migha alhamdulillah ni. Tp skrg lately nampak dia ku ...

Yeka sis? Iols tgok gigih business lg.paling latest produce tudung
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2019 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
srisofe replied at 24-11-2019 11:21 PM
Yes sis..duk jumpa doctor until therapy kt prince court sana.

Tu mgkin sb sheol tawar hati kot. Laki dia kan busy selalu, travel sana sni. Hopefully x proceed la cerai2 ni. Sheol kene phm la laki tu nak buat dia sng kemudian hari, yg laki pulak, jgn la asik fikir duit je. Family tu letak la no 1. Xguna duit byk2 tp masa sikit pon xde utk family. Org target jd kaya supaya masa dgn family tu bertambah.

Despite apa org ckp psal el, i tgk dkt ig dia mcm seorang yg gigih. Bukak cawangan smpai ke thailand. Then 2-3 kali i pergi elrah bangi tu mesti dia ada even masa ramai org. Biasanya jarang2 owner turun padang
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 06:25 AM From the mobile phone | Show all posts
srisofe replied at 24-11-2019 11:21 PM
Yes sis..duk jumpa doctor until therapy kt prince court sana.

Anak dia yg g therapy tu ehh?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 09:28 AM | Show all posts
anony-mous replied at 25-11-2019 12:16 AM
Tu mgkin sb sheol tawar hati kot. Laki dia kan busy selalu, travel sana sni. Hopefully x proceed l ...

i baca buka branch kat thailand tu terus pikir lain

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 03:55 PM | Show all posts
pembacategar replied at 24-11-2019 10:44 PM
Laaa dia ada masalah dgn el ke? Kesian juga kat migha alhamdulillah ni. Tp skrg lately nampak dia ku ...

yerr uols.. bezanya amirah tudung paling labuh dan skrg dia kena kerja kuat utk diri dan anak2
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
keknaih replied at 25-11-2019 03:55 PM
yerr uols.. bezanya amirah tudung paling labuh dan skrg dia kena kerja kuat utk diri dan anak2


Bininya tudung labuh, lakinya tetap pakai shorts nampak kepala lutut
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 11:28 AM | Show all posts
srisofe replied at 24-11-2019 11:21 PM
Yes sis..duk jumpa doctor until therapy kt prince court sana.

x nampak pulak bapaknya teman g therapy speech delay tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 04:49 PM | Show all posts
wehh bio betoi gossip ni
aku antara reseller baju Elrah kot
lajuzz je sale weh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-12-2019 03:47 PM | Show all posts
alinone78 replied at 29-11-2019 04:49 PM
wehh bio betoi gossip ni
aku antara reseller baju Elrah kot
lajuzz je sale weh

untung sehelai baju elrah berapa? macam masyuk je
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 08:33 AM | Show all posts
aina_shaira replied at 2-12-2019 03:47 PM
untung sehelai baju elrah berapa? macam masyuk je

minimum rm5 juga
tengok ko bawah stokis mana
n adakah ko ada ds ramai bawah ko
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 08:36 AM | Show all posts
anyway, aku bukan nak backing sangat couple ni
cuma yang aku nampak, dema work hard sama sama

yang suami banyak juga terlibat belakang tabir ni
jadi model, edit gambo

1 design dia, yang 4 warna cuma  baju TMJ tu je
yang lain lain kalau baju melayu ni sampai 20 warna kauuuuuu

bab busy tak terlayan tu kau kena hadam lah
dah nama bisnesman

stok berlori lori sampai pun 12 pagi mehhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Biasa la dalam hidup ni kalau kita pilih nak kaya,nak mewah ,kita mesti terima yang masa dengan keluarga akan berkurang.

Kalau meols pilih nak bersederhana sajo.sebab meols jenis boleh berpisah tak lebih 12 jam
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 01:06 PM | Show all posts
srisofe replied at 6-12-2019 10:32 PM
Biasa la dalam hidup ni kalau kita pilih nak kaya,nak mewah ,kita mesti terima yang masa dengan kelu ...

kau mesti 24hours duk whatsapp laki ko kan
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 01:12 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 4-11-2019 12:03 PM
Eh mak pak betul ada lg? I ingtkan sheol ank yatim then mak ayah angkat dia bela. Mak angkat dia p ...

Dia ada je siblings lain. Ayah angkat dia ni bapa sedara dia jugak. Diorang xde anak. So ambik bela kak mighah ni from baby la..
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 01:16 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 24-11-2019 06:34 PM
Sb tu i ada soft spot dkt dia ni  i rasa sheol ni mmg baik. Part mekap n edit gmbar tu i tutup m ...

I pun sama... Sebab pernah jumpa diorang kat kampung. Time tu x kawen lagi, ok je ramah especially si el tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 10:51 AM | Show all posts
Ninjamommy replied at 8-12-2019 01:16 AM
I pun sama... Sebab pernah jumpa diorang kat kampung. Time tu x kawen lagi, ok je ramah especially ...

uols orang aloq staq ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-12-2019 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Ninjamommy replied at 8-12-2019 01:12 AM
Dia ada je siblings lain. Ayah angkat dia ni bapa sedara dia jugak. Diorang xde anak. So ambik bel ...

Dorg berdua ni siblings betul si mighah ke uols? Tulis cousin situ hehe

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 04:51 PM | Show all posts
srisofe replied at 6-12-2019 10:32 PM
Biasa la dalam hidup ni kalau kita pilih nak kaya,nak mewah ,kita mesti terima yang masa dengan kelu ...

i rasa one of reason anak dia speech delay is kurang komunikasi. kalau dua2 parents main peranan, inshaAllah everything will be finekesian pulak kat anak2 yg kecik lagi

Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Ninjamommy replied at 8-12-2019 01:12 AM
Dia ada je siblings lain. Ayah angkat dia ni bapa sedara dia jugak. Diorang xde anak. So ambik bel ...

Oh yeke tp sheol xpernah tnjuk or jarang tunjuk? Atau i yg xperasan. Sb mcm pernah baca org tanya dia, dia ckp ank tunggal
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 7-12-2019 01:06 PM
kau mesti 24hours duk whatsapp laki ko kan

Wahh mana tahu ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 05:30 PM GMT+8 , Processed in 0.083178 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list