CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234
Return to list New
Author: Asyalia.Ulfa

At The End Every Man Regrets Losing The Woman Who Waited For Him To Get His Shit

  [Copy link]
Post time 1-11-2019 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
rospinki replied at 30-10-2019 03:56 PM
oo ye ke? patutla org tu masih meracau2 mencari bayangan ku dimana2..

poor baby

[youtube]EXqc8FWC5b0[/youtube]

Dealing with bipolar memang susah....its like a box of chocolate..you  can never be sure wat you are getting at...

Kahkahlah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-11-2019 09:40 AM | Show all posts
stinger79 replied at 1-11-2019 08:41 AM
Dealing with bipolar memang susah....its like a box of chocolate..you  can never be sure wat y ...

hi stinger,

bipolar mana pulak..hahaha

mcm2 la u ni

lagu tu aku dengar..tengs
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 02:00 PM | Show all posts
Edited by Oxy at 18-11-2019 02:01 PM

Boleh ke aku menang balik hati perempuan yang pernah suka dekat aku, aku baru dapat tau, tu pun ada orang bagi tau, ingatkan dia tak pernah peduli, tapi dia dah macam menjauhkan diri. Terasa kehilangan, baru aku sedar rupanya aku mula suka kat dia.

Boleh ke ? ada lagi peluang tak ?
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 03:15 PM | Show all posts
Oxy replied at 18-11-2019 02:00 PM
Boleh ke aku menang balik hati perempuan yang pernah suka dekat aku, aku baru dapat tau, tu pun ada  ...

trylah..masih ada harapan unless dulu u memang declare bercinta then tak appreciate dia
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-11-2019 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Meiizu replied at 18-11-2019 03:15 PM
trylah..masih ada harapan unless dulu u memang declare bercinta then tak appreciate dia

Yess.. Agreed. Prmpuan kalau dah tawar hati no u turn hahaa
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 05:01 PM | Show all posts
Edited by Oxy at 18-11-2019 05:03 PM
Meiizu replied at 18-11-2019 03:15 PM
trylah..masih ada harapan unless dulu u memang declare bercinta then tak appreciate dia

Tak pernah declare pun, tegur pun jarang2, tak de sebarang hubungan, cuma dia menunggu agak lama, lepastu macam dah give up, dia suka dalam diam. Orang lain dia bagitau, tuan empunya diri ni dia tak bagitau ( no hint ).
Kalau dia tak nak jugak, patah hati, kira dia benci ke ?

Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 05:05 PM | Show all posts
Edited by Meiizu at 18-11-2019 05:06 PM
Oxy replied at 18-11-2019 05:01 PM
Tak pernah declare pun, tegur pun jarang2, tak de sebarang hubungan, cuma dia menunggu agak lama,  ...

dia give up? so mesti dia penah nak try rapat you yg buat taktau ... emmm ada harapan lagi , try lahh, dia bukan benci tapi rasa takde harapan u paham dia time tu sebab tu dia walk away.

menjawab soalan "kalau dia taknak jugak?" .. maybe time ni dia dah orang lain
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Oxy replied at 18-11-2019 02:00 PM
Boleh ke aku menang balik hati perempuan yang pernah suka dekat aku, aku baru dapat tau, tu pun ada  ...

Dont waste your time,coz likely you will waste her time too..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2019 11:12 PM | Show all posts
so painfully true. every words.  yups.  But then, that lady will eventually know  the kind of man she should be distancing herself from, running away from, and what is more important is  to realise  what to choose from this fana world - man or happiness...or man, wisdom and happiness.

end of the story. yups.

Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
pearl.silver replied at 14-10-2019 11:04 PM
Semoga dia menyesal kerana buat sy tinggalkn dia

Semoga dia juga menyesal kerana tinggalkan saya..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 27-11-2019 11:12 PM
so painfully true. every words.  yups.  But then, that lady will eventually know  the kind of man sh ...

eer,gosh,blop blop...gedebush.....
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
caca_eric replied at 2-12-2019 01:43 PM
Semoga dia juga menyesal kerana tinggalkan saya..

kau rasa happy atau berbaloi bila dapat membuat dia menyesal sama bila kehilangan kau?
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2020 06:26 PM | Show all posts
stingerback3 replied at 3-12-2019 07:43 PM
kau rasa happy atau berbaloi bila dapat membuat dia menyesal sama bila kehilangan kau?

sbb kan aku rahsia dia terbuka..
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2020 02:32 PM | Show all posts
Oxy replied at 18-11-2019 02:00 PM
Boleh ke aku menang balik hati perempuan yang pernah suka dekat aku, aku baru dapat tau, tu pun ada  ...

takyahla wei. ko dah sesiakan hidup perempuan tu. biarla die move on. sbb pd pengalaman aku laki mcm  ko ni, dah dapat bukan nak hargai pun. ye tak? so let her go, man. jgn kejar die biarla die cari org yg boleh hargai die
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2020 11:46 AM | Show all posts
Oxy replied at 18-11-2019 05:01 PM
Tak pernah declare pun, tegur pun jarang2, tak de sebarang hubungan, cuma dia menunggu agak lama,  ...

kiranya selama ni oxy tak pernah tahu yg dia minat oxy kan?? n skrg baru tahu.. takpe la .. cuba la ngorat dia.. biasa pmpn susah nk move on. ada kemungkinan dia masih suka dgn oxy. tapi make sure mmg betul2 suka dia la.. jgn bagi harapan pastu tiba2 taknak.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 09:29 AM GMT+8 , Processed in 0.191119 second(s), 34 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list