CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Asyalia.Ulfa

At The End Every Man Regrets Losing The Woman Who Waited For Him To Get His Shit

  [Copy link]
Post time 15-10-2019 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Nice tt. I feel it...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-10-2019 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Meiizu replied at 15-10-2019 09:44 AM
tinggalkan dia...dia teragak-agak bertahun lamaran yg ku nanti tak kunjung tiba.  ku lepas kan smua  ...

Sedih baca pengalaman ni..percayala Allah akan gantikan kesedihan itu dengan kegembiraan di waktu2 yang kita sendiri xjangka suatu hari nanti
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Susahnya lelaki zaman ni bila banyak betul ujian yg dtg menguji sesuatu rumahtangga itu..banyak betul org2 di skeliling saya yg tewas..whether dgn ex lover or berjumpa org baru yg suddenly become the lady with all the right criteria..instead of their  spouse..
Bak kata salah seorang kawan...dia berkawin dgn isteri disebabkan isteri nya sangat setia dr sekolah rendah bercinta dengan dia..sampaila ke u ....n akhirnya jinjang pelamin..skrg berskandal 8 taun dengan officemate yang didakwanya memiliki ciri2 idaman yang dia cari selama ini..dan skandal dia adalah wife org ..rasanya both of them know...xada akhirnya ikatan mereka..tp bagi mereka biarla macam tu sampai bila2..tanpa ikatan rasmi..

Still percaya..Allah merancang segalanya..dan Allah tahu hikmah tersembunyi di sbalik sesuatu yg berlaku..even berat utk kita terima..yakinla satu hari Allah akan menggantikannya dengan sesuatu yg lebih baik

Btw..the article is very nice...
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
awaynepian replied at 15-10-2019 06:49 PM
Sedih baca pengalaman ni..percayala Allah akan gantikan kesedihan itu dengan kegembiraan di waktu2 ...

Allah tengah busy lagi tu..takpelahh..
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 12:40 PM | Show all posts
awaynepian replied at 15-10-2019 07:02 PM
Susahnya lelaki zaman ni bila banyak betul ujian yg dtg menguji sesuatu rumahtangga itu..banyak betu ...

ehemm.. hayati lirik nya





Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 08:39 PM | Show all posts
The post-every bitterly regretted man soundtrack



To see you when I wake up
Is a gift I didn't think could be real

To know that you feel the same as I do
Is a three-fold utopian dream

You do something to me that I can't explain
So would I be out of line if I said
I miss you?

I see your picture
I smell your skin on the empty pillow next to mine


You have only been gone ten days
But already I'm wasting away

I know I'll see you again
Whether far or soon

But I need you to know that I care
And I miss you



Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Sometime and most of the time kita je rasa the men regret Tapi sebenarnya depa tak pun bahkan lebih teruk x sedar pun depa buat salah
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by turboturtle at 18-11-2019 01:56 PM

..........................................................................
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-10-2019 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
rospinki replied at 14-10-2019 08:22 PM
Seperti ia khas ditujukan utk kaka..

Semasa aku tinggalkan dia..segalanya dlm keadaan terbaik b ...

Dalam melayan kau berdendam, dalam senyum kau memendam....senang cakap, there can never be any bigger hipokrit than you....

Huk huk huk huk....
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
missus_meow replied at 14-10-2019 08:04 PM
but there are women who never walk away, no matter how bad it gets

[youtube]a9sFd3Ennhs[/youtube]
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
rospinki replied at 15-10-2019 10:14 AM
thanks my dear..aku tak tinggalkan dia semasa keadaan huru hara disaat dia belum ckup bij ...

Like real only kheen?

Kah kah kah...
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
rosli_nurizzati replied at 15-10-2019 09:34 AM
dont be sad sis.. you stood up for yourself.. you take back your dignity.. you are independent.. e ...

Dia ada dignity kewww?

Kah kah kah
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
rospinki replied at 15-10-2019 10:33 AM
sunyi..cuba ko tiba2 rumah kosong hnya tinggal sisa kenangan anak2.where the place you used to pla ...

Saka bunian dlm badan dia kau tak cabut bila kau tinggalkan dia,macam mana tino lain nak meresap?zalim kau...

Kah kah kah kah
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 15-10-2019 01:10 PM
thanks for leaving me
perhaps i deserved someone better

Corrections...he deserves better...not you..


Jgn nak perasan ok?

Kah kah kah
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 03:56 PM | Show all posts
stinger79 replied at 30-10-2019 03:41 PM
Saka bunian dlm badan dia kau tak cabut bila kau tinggalkan dia,macam mana tino lain nak meresap?z ...

oo ye ke? patutla org tu masih meracau2 mencari bayangan ku dimana2..

poor baby
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
stinger79 replied at 30-10-2019 03:42 PM
Corrections...he deserves better...not you..



kalau tak tau apa?
jgn nak memandai...
org yg tinggal kan aku tu pon kawen cerai2 kawen cerai ..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-10-2019 04:57 PM | Show all posts
stinger79 replied at 30-10-2019 03:38 PM
Dia ada dignity kewww?

Kah kah kah

who are you? r u sick boy? bitter much?
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 08:37 AM | Show all posts
Meiizu replied at 15-10-2019 09:44 AM
tinggalkan dia...dia teragak-agak bertahun lamaran yg ku nanti tak kunjung tiba.  ku lepas kan smua  ...

nie yg dinamakan nekad sorg wanita.
kite sebolehnya akan tetap menunggu tp sampai bile kan.
sabar ade hadnya.. usia bkn semakin muda.
byk kes, menanti bertahun2, sudahnya si dia berkahwin dgn org lain.
yg baru dikenali @ mungkin plhn keluarga.


tindakan yg nekad tp harus dipuji.
berpikir rasional bkn mengikot perasaan semata2.
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 08:38 AM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 30-10-2019 04:25 PM
kalau tak tau apa?
jgn nak memandai...
org yg tinggal kan aku tu pon kawen cerai2 kawen cerai  ...

2X5....

Kah kah kah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-12-2022 05:26 PM GMT+8 , Processed in 0.114156 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list