CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 2441|Reply: 9

EDISI MOHON PENDAPAT - SPA PALING BEST AND WORTH IT?

[Copy link]
Post time 27-9-2019 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
in terms of customer service, price (worth it or not), environment etc.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-10-2019 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Pernah pergi Ossoto spa (rasanya skrg tutup renovate kot) besar dan selesa tapi harga dia makin mahal, caj itu ini. Gigil tangan nak membayar.hihi

Lavish spa, oklah kalau nak relax2. Murah dlm rm130+(termasuk massage 1jam) camtu. Makanan sama je dari tghari ke malam. Tempat kecik tapi selesa jugak. Pergi time weekdays tak ramai orang.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-10-2019 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
amyza replied at 7-10-2019 09:09 AM
Pernah pergi Ossoto spa (rasanya skrg tutup renovate kot) besar dan selesa tapi harga dia makin maha ...

cm menarik jek bunyiknya..nt kita google..tq awakk
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau expectation u tak tinggi, lavish pun dah ok. Dekat fahrenheit jer.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-10-2019 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
amyza replied at 9-10-2019 12:11 PM
Kalau expectation u tak tinggi, lavish pun dah ok. Dekat fahrenheit jer.

ok faham2..fahrenheit helok sgt lah tu..dkt je
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
dorte replied at 10-10-2019 08:21 PM
ok faham2..fahrenheit helok sgt lah tu..dkt je

I kalau penat+takde mood, keje halfday, amik pakej 6jam dekat lavish. Boleh lah relax2+feeling seksi dalam jakuzzi+sauna+steamroom. Hihi
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-10-2019 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
amyza replied at 10-10-2019 09:26 PM
I kalau penat+takde mood, keje halfday, amik pakej 6jam dekat lavish. Boleh lah relax2+feeling sek ...

janganlahh mengundanggg...ni yg rasa nak pegi now now now gak wehh..hahahaha

bestnyaaaa mst rasa cm baby je pas kua dr spa tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha. Pergi lah, manjakan dirimu. Feeling seksi pakai 2piece. Kat tmpt lain malu nak pakai.
Sebelum ni i pergi sana,ada chinese girl ni bawak soda bikarbonat. Next time i nak bawak jugak lah. Untuk hilangkan daki,bagi flawless kulit kot.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 13-10-2019 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
amyza replied at 11-10-2019 02:21 PM
Hahaha. Pergi lah, manjakan dirimu. Feeling seksi pakai 2piece. Kat tmpt lain malu nak pakai.
Sebel ...

wakakakaa siyesla soda bikarbonat..x harsh ke utk kulit..i pnh pegi hammam dluuuu..xigt bila..bestla gak..tp tu lah..kena bertupis pastu share lak biliknya masa kna sental tu..segann kita awakkkk
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
dorte replied at 13-10-2019 08:59 PM
wakakakaa siyesla soda bikarbonat..x harsh ke utk kulit..i pnh pegi hammam dluuuu..xigt bila..best ...

Sama lah.mula2 segan, tapi dah semua girl kebetulan ada chinese girl ni confident sangat cover tek dgn tangan jer. Hihi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 09:47 PM GMT+8 , Processed in 0.091210 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list