CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 12580|Reply: 34

Jamu untuk menaikkan nafsu seks

  [Copy link]
Post time 26-8-2019 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Ada tak jamu yg boleh menaikkan nafsu...sian suami..die dh buat mcm2..foreplay bagai pn xjadi..nak berubat sebelum terlambat
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-8-2019 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Awattt ? Pasaipaa
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-8-2019 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Ntah..hahha..tp naturally mmg xsuka ..skali skala leh la..tp skrg dh xon langsung..ada tak jamu yg leh up kan
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2019 12:36 PM | Show all posts
bg minum tongkat ali
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-8-2019 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
SWORKS27 replied at 26-8-2019 12:36 PM
bg minum tongkat ali

Pompuan leh minum tongkat ali?
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2019 02:24 PM | Show all posts
putehh replied at 26-8-2019 05:51 AM
Pompuan leh minum tongkat ali?

pompuan x dak batang...pompuan minum kacip petimah je udahhh...
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2019 05:30 PM | Show all posts
try blue wizard.....klau ok, bagi testimoni dkt sini.....
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2019 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Pi tengok video blue, on la nanti. Silap silap laki pun tak terlayan nafsu ko.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-8-2019 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah berapa tahun kahwin ni?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-8-2019 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
mia_azira replied at 26-8-2019 08:32 PM
Dah berapa tahun kahwin ni?

Br 3 thn..anak 2..umo dah 37..
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2019 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah siap foreplay pun x naik nafsu.., kena bgtahu suami sentuhan camana yg boleh buat naik nafsu..

Elakkan ML bila letih..buat time pagi..  
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2019 04:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada. Try Pink Lady. Confirm hebat dan nafsu syahwat jadi kuat. Produk ni selamat. Selain utk menaikkan nafsu banyak lagi lah kelebihannya. Nak tahu lebih lanjut sis pm Juna ye, 019-9944293
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2019 04:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada. Try Pink Lady. Confirm hebat dan nafsu syahwat jadi kuat. Produk ni selamat. Selain utk menaikkan nafsu banyak lagi lah kelebihannya. Oh ya Pink Lady dijamin selamat dan TAK ADA KESAN SAMPINGAN. Nak tahu lebih lanjut sis pm Juna ye, 019-9944293
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2019 08:58 AM | Show all posts
u penat tu.
consume vitamin e atau vit lain yg diperlukan dlm bdn.
goggle apa makanan yg leh menaikkan nafsu seks u.
cthnya bayam, pisang, telur.
cari masa tuk bersenam..amalkan hidup yg sihat.
sentiasa kemaskan dan rapikan diri..
boleh ubah mindset you dr rasa penat..
bila hepi..mcm2 nafsu nnti kuar..
good luck.
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2019 01:53 PM | Show all posts
TT boleh jumpa doktor pakar perempuan (gynae), deorang mmg ada injection/ubat yg boleh menaikkan nafsu dan jugak bagi orgasm tuh lagi kuat.

Pendapat sy jgn guna ubat2 merepek meraban yg dijual online, kalau x kena ngan badan merana nanti, dapatkan nasihat pakar.

Lagi satu pastikan kenapa nafsu takde, adakah sebab x tertarik pada suami? suami layan x semenggah? (bukan atas katil), suami x romantik ke, atau awak sendiri yg penat, penat buat kerja, penat jaga anak, etc.

Find the root cause before going for medication.
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2019 11:10 AM | Show all posts
Kena cukup rehat.
One more thing banyakkan makan makanan yang boleh menaikkan ghairah macam chocolate.
I love chocolate sooooo much! Benda WAJIB ada dalam peti sejuk atau di atas meja..

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-8-2019 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
yprat replied at 27-8-2019 01:53 PM
TT boleh jumpa doktor pakar perempuan (gynae), deorang mmg ada injection/ubat yg boleh menaikkan naf ...

Sy pun kekdg xada nafsu bila husben minta tapi tetap layan.org kata dosa klau xlayan nafsu suami..last2 sy pun enjoy jga walaupun mngeluh sbb husben cepat pancut
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2019 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa petua dn tips utk puas bersama.kekdg husben xsabar nak bersama,tapi cepat pancut♀
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2019 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Erysha replied at 31-8-2019 05:49 PM
Apa petua dn tips utk puas bersama.kekdg husben xsabar nak bersama,tapi cepat pancut♀

U x puas tu sbb husben cepat pancut... antara petua yg boleh amal, masa husben bangun pagi time batang masih terpacak tu, ambil air liur kt lelangit dlm mulut sapu kt kepala zakar... buat setiap hari... lps tu mntk husben elakkan atau kurangkan minum air berais...
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2019 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Erysha replied at 31-8-2019 05:49 PM
Apa petua dn tips utk puas bersama.kekdg husben xsabar nak bersama,tapi cepat pancut♀

Cepat pancut tu selalunya brp minit dh pancut? Kena mntk husben foreplay kt U lama sikit la sblm ML...
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 08:38 AM GMT+8 , Processed in 0.110417 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list