CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 1959|Reply: 1

[IT & Technology] PROMOSI BUAT LAMAN WEB

  [Copy link]
Post time 24-8-2019 11:45 PM | Show all posts |Read mode
🔥🔥NAK BUAT WEBSITE UTK BISNES ANDA? TAKUT KENA TIPU? TAKUT MAHAL?
PERCAYA LAH! KAMI BOLEH BANTU! Dah banyak website yang kami sudah siapkan.
PSSTTTT.........NI NAK CERITA SIKIT....
Kalau anda berniaga, tapi tak ada website, ia dah macam bisnes anda ni tak wujud. Kalau anda hidup tahun 2018 ni, masih lagi tak pandai nak guna teknologi terkini seperti smart phone, tablet atau laptop…memang susah la bisnes anda nak bersaing dengan orang lain.
.
.
Sekarang ni, orang hanya gunakan internet untuk dapatkan segala maklumat dan informasi terkini. Dengan sekali klik je, tersusun maklumat keluar depan anda. Anda perlu pilih je yang mana anda nak.
Cuba anda tenung sikit, kenapa semua orang pakat duk guna internet? Dah tak guna buku, majalah atau jornal untuk dapatkan maklumat. Sebab ia cepat, mudah, terkini dan senang kan?
.
#WOWWW‼‼ GEMPAKNYA ADA WEBSITE SNDRI! ADA SISTEM BLH BELI ONLINE MCM NK SHOPPING KT LZDA LG TUU..!!
setiap pemilik bisnes sebenarnya PERLU ada sekurang-kurangnya 1 website sendiri menggunakan nama domain sendiri.
Contoh:
👉🏻 Nampak professional kan?
👉🏻 Tambahan lagi, kita boleh buat emel jugak! Contoh:
info@mhstudio.my
admin@mhstudio.my
👉🏻 Lagi gempak! Tak malu dah lepas ni, bisnes canggih tapi pakai @gmail .com
👉🏻
Saya nak offer untuk anda!
Nak upah kami buatkan semua ini?
boleh wasap
0193308281
0193308281
atau,
Komen PM sekarang!
Komen PM sekarang!
Komen PM sekarang!



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-3-2020 04:29 PM | Show all posts
Nak menambah pendatan anda tetapi tak mampu beri duit pelaburan yang banyak ?Sekarang, ada satu promosi yang hebat isiatu 'Affiliate Program'.
Ini merupakan satu program yang hebat sebab andan hanya perlu mengeluarkan sedikit duit lepas tu kami akan mencari orang bagi anda.
Selain itu, jika anda close satu case, anda akan dapat RM1000+ !
Menyertai lah sekarang !
Untuk maklumat lanjut, sila laman web bawah.
http://bit.ly/339JILf
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-9-2022 03:21 PM GMT+8 , Processed in 0.254123 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list