CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 2723|Reply: 9

Mohon tukar color kurang cerah

[Copy link]
Post time 23-8-2019 10:36 AM | Show all posts |Read mode
Minta tolong siapa2 yg design headline seperti attach pic tukar color yg kurang menyerlah, sebab rasa terganggu pula, atau buat headlines tu tak pyh ikot sekali time scroll. (ni masa iols tgk kat laptop, kalau phone xtgk lagi)

sorry, maybe iols sorg ja terkesan. tapi nk complaint juga.
Capture.JPG

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-8-2019 10:46 AM | Show all posts
Ngah pun rasa yang sama.  Semak.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-8-2019 11:45 AM | Show all posts
NekNgah replied at 23-8-2019 10:46 AM
Ngah pun rasa yang sama.  Semak.

bukan semak terganggu ja. (berlapik)

Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 11:56 AM | Show all posts
kan,,dh la wane kuning. menggangu pemandagan hehe
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-8-2019 03:42 PM | Show all posts
duradanis replied at 23-8-2019 11:56 AM
kan,,dh la wane kuning. menggangu pemandagan hehe

Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 04:38 PM | Show all posts
Pihak Cari buat warna kuning,selalunya sebab nak tarik mata seseorang melihat
sebab ia nya penting. hehe

tetapi.kalau awak nak hilangkan,kalau guna desktop view.boleh cuba
plugin chrome hiding helper ini

https://chrome.google.com/websto ... ncdmhhddedhnk?hl=en

cubalah try error,sampai jadi.kalau kurang faham reply sini tanya

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-8-2019 05:00 PM | Show all posts
trunks replied at 23-8-2019 04:38 PM
Pihak Cari buat warna kuning,selalunya sebab nak tarik mata seseorang melihat
sebab ia nya penting. ...

tq super momod @trunks..sudah nyah dri penglihatan iols.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 05:39 PM | Show all posts
MFR_IN replied at 23-8-2019 05:00 PM
tq super momod @trunks..sudah nyah dri penglihatan iols.

wah pandainya dia hehe

ok awak selamat berforum dengan ceria
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 23-8-2019 05:43 PM | Show all posts
trunks replied at 23-8-2019 05:39 PM
wah pandainya dia hehe

ok awak selamat berforum dengan ceria

i try & error ja. btw ok la ext ni.membantu sgt2.

org belakang tak nampak sgt la i berforum
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 06:08 PM | Show all posts
ohh inilah dia bende menyala tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 12:18 PM GMT+8 , Processed in 0.100448 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list