CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1768|Reply: 3

BORONG JEPUN

[Copy link]
Post time 20-8-2019 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Hai semua forumer,

Terlebih dahulu Maafkan aku sebab membahasakan diri sebagai aku.Dalam erti kata lain lebih selesa begini.

Nak tanya ada tak forumer yang berpengalaman import barang dari jepun? Aku ada beli e-book, tapi x berapa faham flow dia tu lagipun nak pilih barang dekat jepun macam complicated sikit tak macam borong dekat china. Dan lagi satu nak pilih barang pun macam aku xfaham sangat.

Aku pernah survey g-shock, harga import sendiri lagi mahal dari mereka yang jual dekat malaysia. Nak jual barang kereta ke helmet ke, kos agak tinggi. So aku prefer kos yang tak berapa tinggi dan sesuai untuk beginner.

Kalau sapa ada pengalaman dipersilakan share untuk tatapan generasi akan datang.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-8-2019 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Pernah tengok vlogger kupas isu BAPE. Dia kata di Jepun BAPE lebih mahal sebab considered as stylo
Benda yg sama, lebih mahal
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1991623671082716&id=1426392920939130
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
@Miss.H

ce tgk link tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 09:39 AM GMT+8 , Processed in 0.213811 second(s), 36 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list