CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: FanTasyCreaTioN

Mohon Bantu Forumer yang tak terima Notification

[Copy link]
Post time 8-12-2020 03:19 PM | Show all posts
trunks replied at 4-12-2020 01:05 AM
cuba awak check dulu setting 2 sini, lepas tu save setting dan clear cookues browser

https://b ...

En SM, kaka dah buat seperti disaran tp kaka lum aktif lg reply post poremer jd x taw menjd ke x
cuma yg kaka perasan, kaka start x dpt notifikasi ni lps en SM buat seperti dibawah


    systempm
Ignore (hide)
20-11-2020 06:49 PM
    Your thread edited was Split by trunks

        requested by tt
jd lps 20.11 lps tu kaka mmg dah x dpt notifikasi lg dr poremer2 yg biasa kaka berbalas reply
tunggulah seminggu ni hrp ada perubahan

btw thanks utk tunjuk ajar

Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2020 10:40 PM | Show all posts
takayama replied at 8-12-2020 03:19 PM
En SM, kaka dah buat seperti disaran tp kaka lum aktif lg reply post poremer jd x taw menjd ke x
...

ok hehe,jangan risau tentang tu, tengok dulu,dapat tak
notification tu,kalau tak juga, PM saya terus.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2020 03:21 PM | Show all posts
try login logout ... clear cache ...

abang tentu lebih paham ...

Admin kata patut dapat dah ...

Nak tau juga ...
pakai browser apa...?


Tapi kan ...
lebih elok nyembang tentang ni kat Board Kesulitan & Cadangan

situ tak ganggu Thread ni yang khas untuk links Threads yang bagus.
dah... tetap tk boleh jgk
chrome, mozilla sama je
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2020 03:26 PM | Show all posts

log in mmg boleh tapi log in mcmtu je le
tk boleh masuk mana2 pun


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-12-2020 03:27 PM | Show all posts
ip_lepαt replied at 9-12-2020 03:21 PM
dah... tetap tk boleh jgk
chrome, mozilla sama je
Terimakasih pindah sini ...

dah try tak guna browser yang tak pernah guna ...?

FC ngaku tak tahu pasal menda ni...


@admin6 dah cuba sebaik nya ... tu la mengharap dah ok ID tu...
nampak nyer ...
kena sabar lagi lah yer ...





Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-12-2020 03:28 PM | Show all posts
ip_lepαt replied at 9-12-2020 03:26 PM
log in mmg boleh tapi log in mcmtu je le
tk boleh masuk mana2 pun
abang sabar yer ...



Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2020 03:30 PM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 9-12-2020 03:27 PM
Terimakasih pindah sini ...

dah try tak guna browser yang tak pernah guna ...?

aku blh sabor, tkde masalah
aku faham benda tu semua, dah ada pengalaman
TAPI... cakap jujur
tgk... tadi admin bgtau aku porem blh fix sendiri
klu smod lain dia bgtau tk blh fix  

klu blh fix sendiri nape kena pggil org IT utk setting?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-12-2020 03:34 PM | Show all posts
ip_lepαt replied at 9-12-2020 03:26 PM
log in mmg boleh tapi log in mcmtu je le
tk boleh masuk mana2 pun
eh...

tengok balik... FC pernah kena la camni 2-3 hari lepas...
pastu elok sendiri ...

awal pagi tadi kes lain... Login boleh ... tapi click memana Thread langsung tak boleh. Tengok2 cuba login pukul 10am gtu.. eh... boleh pula ...






Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2020 03:37 PM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 9-12-2020 03:34 PM
eh...

tengok balik... FC pernah kena la camni 2-3 hari lepas...

yg tu server out
dah berapa kali jadi mcmtu
tk kira siang malam
malam tadi pun ada
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-12-2020 03:38 PM | Show all posts
ip_lepαt replied at 9-12-2020 03:30 PM
aku blh sabor, tkde masalah
aku faham benda tu semua, dah ada pengalaman
TAPI... cakap jujur
ooo ... pasal ni ..
paham dah ...

tadi admin bgtau aku porem blh fix sendiri

yang ni FC rasa ... kebelakangan ni ... Porum ada mengong sedikit ... pastu ... ok dengan sendiri... tu maksud Admin rasa nya.

smod lain dia bgtau tk blh fix
ni dulu Admin pun pernah bgtau ... contoh kes nak bagi kuasa Merge kat Smod dan Mod balik... tech takde ... so dia tak leh fix kan pasal tu...




Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-12-2020 03:40 PM | Show all posts
ip_lepαt replied at 9-12-2020 03:37 PM
yg tu server out
dah berapa kali jadi mcmtu
tk kira siang malam
haaaa yang ni la antara nya ... Admin maksud kan tak leh fix
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-12-2020 03:41 PM | Show all posts
ip_lepαt replied at 9-12-2020 03:37 PM
yg tu server out
dah berapa kali jadi mcmtu
tk kira siang malam
Abang sabar dulu yer ...

Admin pun ngah usaha tu...

Harap boleh la selesai ngan cepat ...


Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2020 03:42 PM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 9-12-2020 03:38 PM
ooo ... pasal ni ..
paham dah ...

benda ni dah lama dah
ok, sejak bila medal oldtimer ada?
seingat aku 2014 lagi dah ada
hang pi tgk gmbor yg aku tepek tadi... oldtimer pun masalah yg sama
cuma sbb nasib baik, semua yg ada oldtimer tu moderator
jadi diaorg bawak usergroup moderator, bukan oldtimer

satu2nya id yg bawak user oltimer cuma masarju
kemana masarju skrg?
nape dia tk on9?

nmpak tak, benda tu dah lama
satu pihak bagi medal
dalam masa yg sama, setting utk user tk siapkn apa2

Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2020 03:44 PM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 9-12-2020 03:40 PM
haaaa yang ni la antara nya ... Admin maksud kan tak leh fix

server out & setting utk usergroup benda yg berbeza
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-12-2020 03:46 PM | Show all posts
ip_lepαt replied at 9-12-2020 03:44 PM
server out & setting utk usergroup benda yg berbeza
Abang ni...

tau arr terer pasal ni ...


sabar yer ...
nak tolong pun ... FC tak reti...


Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2020 03:50 PM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 9-12-2020 03:46 PM
Abang ni...

tau arr terer pasal ni ...

tau, aku pun sabor ni
bukan nk tunjuk terorsekurang2nya ada hikmat bila aku turun moderator
dari situ blh nmpak ada perkara yg porem tk setting, amik mudah
sepatutnya porem tima kasih kat aku

tadi aku terlepas cakap kat admin
mintak maap byk2 pasal tu kat admin
hang tkkn blh bayangkn susah payah aku utk smpai tahap mcmni
berapa ari je lagi, genap 13 thn dlm porem
letih tau dak bila jadi kes gini



Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-12-2020 03:55 PM | Show all posts
ip_lepαt replied at 9-12-2020 03:50 PM
tau, aku pun sabor ni
bukan nk tunjuk terorsekurang2nya ada hikmat bila aku turun moderator
dari ...
Paham ...
sapa tak gelabah ...
tapi tu la ...

Admin pun dah usaha juga tu ...

Takmo minta maap kat FC jugak ke...?



Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-12-2020 03:58 PM | Show all posts
ip_lepαt replied at 9-12-2020 03:50 PM
tau, aku pun sabor ni
bukan nk tunjuk terorsekurang2nya ada hikmat bila aku turun moderator
dari ...
berapa ari je lagi, genap 13 thn dlm porem
WoW ...
lama tu ...

FC ni ikut mood juga nak berporum...

lebih minat membaca jer komen komen ...
sebab tu lambat macam ciput pangkat naik


Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2020 04:04 PM | Show all posts

satu perkara lagi yg aku nmpak kat porem ni
tolong hargai porumer, tk kisah yg baru, yg lama, yg penah jadi mod, yg tk penah jadi mod
yg duk diam, yg kaki gaduh, yg gila bukak tered bla bla bla

aku faham porem ni berkenaan bisnes
porumer jgk salah satu dari sebab nape porem ni jadi no 1
tgk malayhub apa jadi skrg?
mana malayhub?


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-12-2020 04:11 PM | Show all posts
ip_lepαt replied at 9-12-2020 04:04 PM
satu perkara lagi yg aku nmpak kat porem ni
tolong hargai porumer, tk kisah yg baru, yg lama, yg  ...
Terimakasih untuk Peringatan tu.



Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-6-2022 07:42 AM GMT+8 , Processed in 0.097216 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list