CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: FanTasyCreaTioN

Mohon Bantu Forumer yang tak terima Notification

[Copy link]
Post time 8-8-2019 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 8-8-2019 01:38 PM
Try cara yang Mod PrettyUglyBabe usulkan tu.

FC wat dalam bentuk gambar .. senang mencari

Tq fc ambik berat komplen. Jasamu dikenang

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 8-8-2019 01:36 PM
habis la no secret i block orang tu orang ni sebab tu tak layan reply deme

Iols terperasan iols pnh tutup notice srg ni je. Tp lps tu trs semua notice xdapat dh .. mula xsedar lgi igt mmg xde sape quote .
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Akak dah cuba ikut yang ftc tunjuk tapi masih tak boleh buka noti yang diterima dari forumer tapi noti tacang dan pm boleh
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 12:03 AM | Show all posts
orgsepang replied at 10-8-2019 11:55 AM
Akak dah cuba ikut yang ftc tunjuk tapi masih tak boleh buka noti yang diterima dari forumer tapi no ...

mungkin boleh cuba clear cookies browser dulu.
kalau guna laptop,trylah guna mobile apps
Cari pula,try error semua.

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2020 06:06 PM | Show all posts
agak2 la main ptg byk2

xda notification pun ?


Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
tq Ft tunjuk step by step utk noti tu nanti i try..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-2-2020 11:01 AM | Show all posts
violetungu replied at 14-2-2020 10:55 AM
tq Ft tunjuk step by step utk noti tu nanti i try..
Sesamer ...
harap dapat la membantu

Bagi feedback nanti yer

Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah try mcm ftc ajarkan harap komen dari forumer semua masukla..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-2-2020 11:55 AM | Show all posts
violetungu replied at 14-2-2020 11:48 AM
Dah try mcm ftc ajarkan harap komen dari forumer semua masukla..
ni tadi ...
reply sebab dapat noti ke . atau sesaja jenguk sini balik..?


Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 12:12 PM | Show all posts

Hmmm...

FanTasyCreaTioN replied at 14-2-2020 11:55 AM
ni tadi ...
reply sebab dapat noti ke . atau sesaja jenguk sini balik..?

[AceHand SPECTaceLAR]

Hada yang untok talipong tak...?


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 14-2-2020 11:55 AM
ni tadi ...
reply sebab dapat noti ke . atau sesaja jenguk sini balik..?

dapat noti sis..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-2-2020 04:27 PM | Show all posts
Yesssssss...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-2-2020 04:29 PM | Show all posts
AceHand replied at 14-2-2020 12:12 PM
[AceHand SPECTaceLAR]

Hada yang untok talipong tak...?
Tak tahu..

Nanti FC cuba tanya tanya ..


Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 05:57 PM | Show all posts
dekat setting kalau saya, tak tick langsung apa2 box
ok saja dapat semua notification.lepas setting uncheck semua box
clear cookies browser

dan login semula. moga berjaya

2222.png 1111.png






Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 06:32 PM | Show all posts

Hmmm...

FanTasyCreaTioN replied at 14-2-2020 04:29 PM
Tak tahu..

Nanti FC cuba tanya tanya ..

[AceHand SPECTaceLAR]

Cuba lar pakai... Heh! Heh! Heh!


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 14-2-2020 04:27 PM
Yesssssss...

Yup masalah dah selesai..thanks ftc bagi tacang lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols ada masalah baruu. Xblh hilangkn noti plk dh. Ada 4 notice yg sentiasa timbul walopon dh baca. Xtau yg mn.. sentiasa ada 4. Mengganggu igt notice baru sekali xde pon. Nk pi klik bc yg mn satu pon xtau
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 04:39 AM | Show all posts
lazim replied at 18-2-2020 12:38 AM
Iols ada masalah baruu. Xblh hilangkn noti plk dh. Ada 4 notice yg sentiasa timbul walopon dh baca.  ...

cuba ikut cara ini dulu
https://bm.cari.com.my/forum.php ... amp;fromuid=1049923

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
sekrg kaka plk yg hadapi masaalah ni
smp dah ada yg pm merajuk sbb kaka x reply diaorg, kaka buka kt PC, laptop dan phone sama jer, semua xde noti msk
Hr ni sesajer msk bod Asian Latin drama kot, huhuhu ada bbrp noti dr bod tu tp satu pun kaka x dpt
seigt kaka yg blur dan buta it ni xde memandai2 dan mmg x pandai nk block poremer, yg anak dah ajar camner nk block kt phone aje
nak wat camner ni momod
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 01:05 AM | Show all posts
takayama replied at 3-12-2020 09:56 PM
sekrg kaka plk yg hadapi masaalah ni
smp dah ada yg pm merajuk sbb kaka x reply diaorg, kaka buka k ...

cuba awak check dulu setting 2 sini, lepas tu save setting dan clear cookues browser

https://bm.cari.com.my/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=1169582&pid=70557785&fromuid=1049923



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-6-2022 08:43 AM GMT+8 , Processed in 0.093801 second(s), 33 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list