CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 10316|Reply: 69

Mohon Bantu Forumer yang tak terima Notification

[Copy link]
Post time 8-8-2019 06:36 AM | Show all posts |Read mode
Edited by FanTasyCreaTioN at 8-8-2019 06:37 AM
Kebelakangan ni FC banyak terima Aduan samada kat Thread atau dalam PM berkaitan masalah d atas.

Harap Pihak Pengurusan / IT / Admin / sesapa sahaja boleh membantu.

Guna Firefox .. Guna Chrome tetap sama.

Guna PC / Lappy atau Mobile .. tetap sama.

Dan FC dah suruh cuba cara ni .. tetap sama







Terimakasih d dahulukan untuk bantuan


Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 06:58 AM | Show all posts
notification waktu solat lg penting dari cariforum
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-8-2019 07:01 AM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 8-8-2019 06:58 AM
notification waktu solat lg penting dari cariforum
memang la haa

Subuh arini 5.08am
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 07:14 AM | Show all posts
tq tt for your kind explanation..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-8-2019 07:26 AM | Show all posts
EvieWanKenobi replied at 8-8-2019 07:14 AM
tq tt for your kind explanation..
Sesamer dear ..

Ada yang dah ok bila cuba 2 cara d atas ..
tapi ada yang masih menghadapi masalah ....

Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 08:04 AM | Show all posts
iols pernah menghadapi mslh ni, x ingat dh iols komen kat thread mana, atau komen kat porumer legenda mana satu, atau inform kat

tup2 dh ok.
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 09:19 AM From the mobile phone | Show all posts
ok nanti iols try
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 10:01 AM | Show all posts
pergi kat notices check filter settings..
check filter rule..
kat situ boleh tengok klu korang terblock all comments ke apa..
thats how i block sesetengah forumer so tak dapat notice dorang reply post i..
harap faham..
kalau tak faham nasib la..
tak reti nak explain cam mana..

Rate

3

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 8-8-2019 10:01 AM
pergi kat notices check filter settings..
check filter rule..
kat situ boleh tengok klu korang ter ...

Haaa yg ni mngkin betul. Td iols check filter rule ke 3 terblock orix, all topic & tikus montok. Padahal ools pnh block tikus montok je . Dh dh untick semua harap jadi la
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 8-8-2019 10:01 AM
pergi kat notices check filter settings..
check filter rule..
kat situ boleh tengok klu korang ter ...

Tq uols. Akhirnya cara ni yg berjaya
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
@jazaa ikit cara prettyugly bgi tu. Iols dh berjaya
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-8-2019 01:25 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 8-8-2019 10:01 AM
pergi kat notices check filter settings..
check filter rule..
kat situ boleh tengok klu korang ter ...
Terimakasih .. Mohon SMOD sudi bagi tacang kat Mod PrettyUglybabe



Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-8-2019 01:26 PM | Show all posts
lazim replied at 8-8-2019 01:22 PM
@jazaa ikit cara prettyugly bgi tu. Iols dh berjaya
kena PM baru dia baca




Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-8-2019 01:28 PM | Show all posts
Cuba cara ni.

Thanks untuk PrettyUglybabe

ace67.jpg

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-8-2019 01:35 PM | Show all posts
chinta89 replied at 8-8-2019 08:04 AM
iols pernah menghadapi mslh ni, x ingat dh iols komen kat thread mana, atau komen kat porumer legend ...
Terimakasih Chinta bagi feedback
Harap cara yang Prettyuglybabe tu membantu kengkawan yang ada masalah ni.


Lega kalau dier rang dapat

Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 01:36 PM | Show all posts
lazim replied at 8-8-2019 01:21 PM
Tq uols. Akhirnya cara ni yg berjaya

habis la no secret i block orang tu orang ni sebab tu tak layan reply deme
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 01:37 PM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 8-8-2019 01:25 PM
Terimakasih .. Mohon SMOD sudi bagi tacang kat Mod PrettyUglybabe

no prob dear..
lepas ni ada la tu meroyan mod block forumer
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-8-2019 01:38 PM | Show all posts
Try cara yang Mod PrettyUglyBabe usulkan tu.

FC wat dalam bentuk gambar .. senang mencari



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-8-2019 01:39 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 8-8-2019 01:37 PM
no prob dear..
lepas ni ada la tu meroyan mod block forumer
Mod pun insan biaser biaser ja

FC guna auto filter



Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 02:03 PM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 8-8-2019 01:35 PM
Terimakasih Chinta bagi feedback
Harap cara yang Prettyuglybabe tu membantu kengkawan ya ...

sama2 uols
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-6-2022 04:40 PM GMT+8 , Processed in 1.858031 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list