CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: adila39

[Miscellaneous] BELI NOTHING PROJECT

  [Copy link]
Post time 30-7-2019 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Nice. Ada item yang kena jahit. Nanti i ambil gambar
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2019 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 30-7-2019 03:38 PM
yg gambar atas tu not mine. Anyway u ada own perfume brand?, can i look?

White musk. Saya jual setempat saja
Mula2 nak buat for miss v, tapi tak berjaya. Pakai luaran saja

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2019 11:17 AM | Show all posts
KIM.K replied at 30-7-2019 03:20 PM
Baik saya tag

Mak @noraidil_06

noted kim . try cuci mata jap kot ade berkenan
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2019 02:09 PM | Show all posts
adila39 replied at 30-7-2019 12:38 PM
im giving away this book to @chicozinn

hopefully she will start selling on fb. u go girl

thanks a lot sis @adila39..may Allah bless you..insha Allah doakn saya maju dlm biz ye..amin!!

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-7-2019 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 30-7-2019 03:44 PM
White musk. Saya jual setempat saja
Mula2 nak buat for miss v, tapi tak berjaya. Pakai luaran saj ...

wahhh terror... kena expand lagi ni... berapa ni
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2019 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 31-7-2019 02:35 PM
wahhh terror... kena expand lagi ni... berapa ni

Belum boleh pakai kat Miss V, Kaka. Sebab kena buat persediaan organik. Ada hadis Bukhari Muslim beritahu cuci darah kotor guna kapas dan musk

Saya bagi free je kat kawan2 dan agen hehe..kalau Kaka pandai blend wangian lain baru menangkap

Kaka, barang kita nak sedekah ni pos ke mana?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-7-2019 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 31-7-2019 08:06 AM
Belum boleh pakai kat Miss V, Kaka. Sebab kena buat persediaan organik. Ada hadis Bukhari Muslim b ...

ooo... eh oo ingat perfume badan. hahahah.. adehh

ni kena tgu org nak... rasa forum ni xd yg sudi kot
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-7-2019 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 30-7-2019 05:03 AM
Ni pun nak give away. Kalau nk pm ya. Kita dah tua x pakai dah

ni dah booked. ada dah yg nak.
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2019 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 31-7-2019 04:08 PM
ooo... eh oo ingat perfume badan. hahahah.. adehh

ni kena tgu org nak... rasa forum ni xd yg su ...

Oh gitu ..bagi cikgu cikgi kot lebih sesuai marker ni
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2019 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 31-7-2019 04:08 PM
ooo... eh oo ingat perfume badan. hahahah.. adehh

ni kena tgu org nak... rasa forum ni xd yg su ...

Kalau mod nak perfume tu saya bagi je
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-7-2019 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 31-7-2019 08:37 AM
Kalau mod nak perfume tu saya bagi je

aha... boleh.. kita exchange... nnt sis tgk apa ada... awak lady kan?
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2019 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by KIM.K at 31-7-2019 05:18 PM
adila39 replied at 31-7-2019 05:07 PM
aha... boleh.. kita exchange... nnt sis tgk apa ada... awak lady kan?


Ya I'm a real lady. kalau belum ada orang booked buku FB mod tu saya nak. I read all your writings too

This white musk is too strong. You can blend them with original perfumes. Dia white musk ori, digunakan untuk kuatkan tone perfume mahal

Let me DM you yah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-7-2019 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 31-7-2019 09:16 AM
Ya I'm a real lady. kalau belum ada orang booked buku FB mod tu saya nak. I read all your writin ...

ok... so caner?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-7-2019 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni... Dior and Dida. Pakai sikit je.. nude color.. sapa nak?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 01:26 PM | Show all posts
Ni board pertukaran barang ke...prelove ke apa ni..sis tak paham...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-8-2019 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
julia5094 replied at 1-8-2019 05:26 AM
Ni board pertukaran barang ke...prelove ke apa ni..sis tak paham...

oh ni just giving away apa apa yg u nak letgo. nak buang syg gitulah. cheras, subang, kl banyak project gini. tapi forum ni mcm xd lg pulak nak tukar2
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 04:18 PM | Show all posts
Ok..nanti nak cari apa yang dah tak mau...hi..hi...
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 31-7-2019 11:27 PM
ok... so caner?

Salam mod. Maaf lambat reply. Penat sangat keje satu badan sengal minggu ni. Semalam lak forum buat mentenance

Boleh..berbesar hati sangat mod sudi nak try.. Saya bagi je, nanti sis bagikan alamat

Lipstick dida tu sis letgo berapa ye
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-8-2019 03:35 PM | Show all posts
actually project ni bagus utk bantu org yg x mampu ke apa..if depa nak beli duit tak cukup...tp sini x ramai suka agaknya..

kdg dari benda tu rotten or terbiar baikla beri..kita beri org happy kita dpt pahala kecik...pun dah best..and best tau feeling buat org happy
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 09:42 PM | Show all posts
terima kasih kerana tag

tapi sy tak jumpa dah sentences seperti yg ditaip awak semasa awak tag sy.
thank you anyway
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 10:44 PM GMT+8 , Processed in 0.087779 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list