CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 20826|Reply: 164

(Edisi whoareyusssss & Ramilah Begum wannabe) : Daniella Sya ditawarkan berl

  [Copy link]
Post time 25-7-2019 02:33 PM | Show all posts |Read mode
Edited by mieymiey at 25-7-2019 02:55 PM

Jika anda menonton drama Jodoh Jodoh Annisa, pasti anda mengenali pelakon Daniella Sya. Meskipun masih baru di dalam industri hiburan tanah air namun siapa sangka pelakon ini pernah ditawar berlakon filem Hollywood.

Menurut Daniella, dia pernah ditawarkan berlakon Iron Man 3, Marco Polo, Crazy Rich Asians dan Power Rangers, namun terpaksa menolak tawaran tersebut.

“Untuk Iron Man 3, saya tak perlu melalui proses uji bakat kerana tawaran ini diberikan oleh rakan bekerja di studio yang menjalinkan kerjasama dengan produksi Hollywood.

“Ada satu babak yang memerlukan pelakon berbangsa Cina kerana ia syarat untuk filem ini ditayangkan di China. Kononnya penggambaran dibuat di China. Itu sebab mereka berikan tawaran kepada saya,” katanya kepada Harian Metro.

Bagaimanapun, Deniella memberitahu pelakon terkenal China, Fan Bingbing mengetahui tentang perkara itu menawarkan dirinya dan diterima oleh penerbit filem terbabit.

Ujar Daniella, sudah tentulah pihak produksi akan memilih Fan Bingbing kerana namanya yang besar. Namun dia tidak kecewa dan menerima hakikat siapalah dirinya jika nak dibandingkan dengan Fan Bingbing.

Untuk filem Marco Polo, Daniella berkata ditawarkan berlakon watak Kokachin (Blue Princess) dan pihak produksi tidak berhenti mengejarnya untuk menghantar rakaman uji bakat.

Namun sekali lagi rezeki tidak memihak padanya kerana ketika itu dia terikat sebagai artis Mediacorp, Singapura.

“Waktu itu pun saya tak pandai sangat atur jadual kerana tiada pengurus. Manakala untuk filem Crazy Rich Asians, mereka panggil saya empat kali untuk uji bakat watak berbeza.

“Selepas uji bakat kali keempat, mereka tanya jadual saya. Apa lagi jawapan yang boleh diberikan kerana ketika itu saya terbabit dengan latihan drama Dosa.

“Tapi akhirnya saya menyesal sendiri kerana jadual latihan akhirnya ditunda kepada tarikh lain. Ini memang silap saya kerana kurang pandai susun jadual,” katanya.

Mengenai tawaran untuk membintangi filem Power Rangers, Daniella tidak berani mencuba nasib walaupun didesak oleh ejennya kerana watak itu hanya ditetapkan kepada pelakon berusia 18 hingga 21 tahun.

Banyak melepaskan peluang berlakon di Hollywood, namun Daniella berkata dia tidak bimbang kerana masih berpeluang untuk mencuba nasib di sana.

Untuk rekod, Daniella pernah membintangi beberapa drama antaranya Manja, Aurora Aishah, Miss Kapten Cikgu Waiz, Dosa, Isteri Untuk Disewa, Ombak Rindu 2019 dan Jodoh Jodoh Annisa.










This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-7-2019 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
whoreyusssssssssssssssssssssssssssss
whoreyusssssssssssssssssssssssssssss
whoreyussssssssssssssssssssssssssssshoreyusssssssssssssssssssssssssssss
whoreyusssssssssssssssssssssssssssss
whoreyusssssssssssssssssssssssssssss
whoreyusssssssssssssssssssssssssssss
whoreyusssssssssssssssssssssssssssss
whoreyussssssssssssssssssssssssssssshoreyusssssssssssssssssssssssssssss
whoreyusssssssssssssssssssssssssssss
whoreyusssssssssssssssssssssssssssss
whoreyusssssssssssssssssssssssssssss
whoreyusssssssssssssssssssssssssssss
whoreyussssssssssssssssssssssssssssshoreyusssssssssssssssssssssssssssss
whoreyusssssssssssssssssssssssssssss
whoreyusssssssssssssssssssssssssssss
whoreyusssssssssssssssssssssssssssss
whoreyusssssssssssssssssssssssssssss
whoreyussssssssssssssssssssssssssssshoreyusssssssssssssssssssssssssssss
whoreyusssssssssssssssssssssssssssss
whoreyusssssssssssssssssssssssssssss
whoreyusssssssssssssssssssssssssssss
whoreyusssssssssssssssssssssssssssss
whoreyussssssssssssssssssssssssssssshoreyusssssssssssssssssssssssssssss
whoreyusssssssssssssssssssssssssssss
whoreyusssssssssssssssssssssssssssss
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2019 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
multinicky replied at 25-7-2019 02:36 PM
whoreyusssssssssssssssssssssssssssss
whoreyusssssssssssssssssssssssssssss
whoreyusssssssssssssssss ...

Astaga....
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2019 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
multinicky replied at 25-7-2019 02:36 PM
whoreyusssssssssssssssssssssssssssss
whoreyusssssssssssssssssssssssssssss
whoreyusssssssssssssssss ...

Kene virus ke hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2019 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
hahahahah adeh memang marah betul orang yg kat atas ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2019 02:44 PM | Show all posts
hahahaa.. ramilah begum wannabe..
siot nya tajuk..
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2019 02:44 PM | Show all posts
vahvahhvahhhhh  
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2019 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Haha                                  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-7-2019 02:45 PM | Show all posts
dia ni singaporean actress ek?
google image dia nampak mcm ada jadi cover girl utk singapore magazine....cantik juga dia ni
no wonder lah Holloywood offer job kat dia
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-7-2019 02:48 PM | Show all posts
Sampai 4 tu sheols tolak. Ramilah Begum pun 1 jer
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2019 02:50 PM | Show all posts
bagus sgt ke lakonan ko ni dik?
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2019 02:53 PM | Show all posts
kalau ramilah baca ni mau ketap2 bibir jah
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2019 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Shayang at 25-7-2019 02:56 PM

Fan bing bing tu lawa betul muka tak mcm tipikal cina.
Mata dia bolat je
Sorang lg li bing bing pun cantik juga.
Teringat plak ade budak pompuan duk viral kt fb mata besor gak rasanya pun ank cina gak tu
Ramai ibu ngandung duk share kt fb memasing nk tenung2 kata deme
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2019 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
sembang tak nak kalah
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2019 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Krik krik krik sgt
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2019 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
multinicky replied at 25-7-2019 06:36 AM
whoreyusssssssssssssssssssssssssssss
whoreyusssssssssssssssssssssssssssss
whoreyusssssssssssssssss ...



pestime dengar orang tolak pilem jutaan dollar untuk drama dosa tosei tosei whoayus level alam barzah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-7-2019 03:00 PM | Show all posts
Shayang replied at 25-7-2019 02:53 PM
Fan bing bing tu lawa betul muka tak mcm tipikal cina.
Mata dia bolat je
Sorang lg li bing bing pu ...

fan bingbing sebelum plastic surgery memang muka tipikal cina.
mata tak bulat mana pun.

Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2019 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Who are yousssssss
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2019 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Pernah nampak kat drama jodoh2 annisa je
Lakonan so so jurr gigi kuning plk tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2019 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
multinicky replied at 25-7-2019 02:36 PM
whoreyusssssssssssssssssssssssssssss
whoreyusssssssssssssssssssssssssssss
whoreyusssssssssssssssss ...

Gigih kooo taip pepanjang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-10-2022 06:14 AM GMT+8 , Processed in 0.095231 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list