CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: ikastacia

[Pelbagai] Apekah pemikiran yang paling pelik masa korang kecik2 dulu?

  [Copy link]
Post time 28-7-2021 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmmm pmikiran kite paling pelik bile nk taw rse kena stapler..last skali stapler tgn sndri mase dlm kelas tadika..kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2021 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
masa kecik dulu slalu fikir dalam rimah ada hantu. sanggup duduk luar porch dan tunggu parent balik.. heheeh
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2021 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa kecik2 dulu betul2 ingat iols akan kawen pakai baju putih gown kembang mcm mat salleh kawen tu...sbb tgok citer kartun mcm tu..bila dah besar siket baru sedar tu bukan budaya Kita...duhh
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2021 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa masa gambar muda2 mak saya, saya tak ada. Saya sedih fikir masa tu saya tak ada. Saya tak wujud.
Sedih sampai bawak diri. Tak boleh terima hakikat semua orang ada, mak saya ada, atok nenek saya ada tapi saya tak ada. Sebab mak saya tak jumpa ayah saya lagi. Saya kenal semua orang dalam gambar tu and rasa tak fair gilaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2022 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa rasa mcm ckp sorang2..
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2022 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Kawan i pernah ajar kalau buat jahat atau nakal, nanti mengucap je balik esok tu. So consider pelaku mcm peluk islam balik suci murni takde dosa hahaha bengong betul ajaran dia
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-6-2022 06:36 AM GMT+8 , Processed in 0.142321 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list