CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: ikastacia

[Pelbagai] Apekah pemikiran yang paling pelik masa korang kecik2 dulu?

  [Copy link]
Post time 31-10-2021 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa masa gambar muda2 mak saya, saya tak ada. Saya sedih fikir masa tu saya tak ada. Saya tak wujud.
Sedih sampai bawak diri. Tak boleh terima hakikat semua orang ada, mak saya ada, atok nenek saya ada tapi saya tak ada. Sebab mak saya tak jumpa ayah saya lagi. Saya kenal semua orang dalam gambar tu and rasa tak fair gilaaaa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-3-2022 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa rasa mcm ckp sorang2..
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2022 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Kawan i pernah ajar kalau buat jahat atau nakal, nanti mengucap je balik esok tu. So consider pelaku mcm peluk islam balik suci murni takde dosa hahaha bengong betul ajaran dia
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-8-2022 01:07 PM GMT+8 , Processed in 0.074829 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list