CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 16427|Reply: 34

Social Network Mod (Share your issues with us! :))

  [Copy link]
Post time 12-7-2019 10:04 AM | Show all posts |Read mode
Edited by nuryakmal at 12-7-2019 03:04 PM

Salam


Benang ini terbuka kepada semua forumer di bod Media Sosial untuk mengutarakan pandangan, meminta kerjasama Moderator board ini dan mengadukan masalah.

Segala permasalahan akan cuba kami bantu setakat yang termampu  dan dalam bidang kuasa Moderator

Sekiranya terdapat



1) isu sensitif - sila PM moderator

2) unsur perborakan di dalam thread ini, poster akan di beri amaran dan sekiranya masih berborak di dalam thread ini, kredit akan ditolak -1

3) sekiranya terdapat undur provokasi, iklan, spamming dan apa sahaja yang menyalahi peraturan di dalam Forum ini, anda akan di jadikan post banhammer

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2019 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Hi why can’t I view some of the thread here? Help please?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-10-2019 03:02 PM | Show all posts
barboo replied at 5-10-2019 08:40 PM
Hi why can’t I view some of the thread here? Help please?

you need to increase your credit. as of now, you are at beginer level
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2020 07:44 PM | Show all posts
Admin.. kalau read permission 3, brapa banyakkah kredit yang harus dikumpul?
Terima kasih.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
knp tak boleh upload gmbr kat porem ni? skrg kalau guna safari, google n google chrome mmg tak boleh..
yg i tau microsoft edge boleh, apa lg yg boleh mod?
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2020 06:03 PM | Show all posts
nuryakmal replied at 9-10-2019 03:02 PM
you need to increase your credit. as of now, you are at beginer level

Oh thanks! I was wondering why I can`t see the threads!
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2020 09:50 PM | Show all posts
unta2 replied at 23-3-2020 07:44 PM
Admin.. kalau read permission 3, brapa banyakkah kredit yang harus dikumpul?
Terima kasih.

99 points.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2020 09:53 PM | Show all posts
mrsjones replied at 1-4-2020 10:43 PM
knp tak boleh upload gmbr kat porem ni? skrg kalau guna safari, google n google chrome mmg tak boleh ...

Boleh je upload the normal way..
I dah explain kat sini post #1925


https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1188764&page=97&mobile=2#pid70643051

Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2020 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Lazytopp replied at 6-4-2020 06:03 PM
Oh thanks! I was wondering why I can`t see the threads!

Sama i pun nak read certain thread tak layak hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2020 09:28 AM | Show all posts
Lazytopp replied at 6-4-2020 06:03 PM
Oh thanks! I was wondering why I can`t see the threads!

Selamat mendaki. Teruskan usaha. Sama la kita.

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 04:15 PM | Show all posts
nuryakmal replied at 9-10-2019 03:02 PM
you need to increase your credit. as of now, you are at beginer level

Berapa credit yg kita kena ada untuk baca gocip2 ni? Say read permission 3?
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 04:17 PM | Show all posts
Owh ok dah baca 99 credits.. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2020 04:34 PM | Show all posts
superdoll replied at 24-4-2020 05:42 PM
Sama i pun nak read certain thread tak layak hehehe

sama la.. mcm mana nak dpt credit? tau tak? sy ni beginner..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2020 04:44 PM | Show all posts
nazza2802 replied at 8-9-2020 04:34 PM
sama la.. mcm mana nak dpt credit? tau tak? sy ni beginner..hehe

Rajin2 comment kat threads. Kena usaha cari points ye.
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2020 04:50 PM | Show all posts
friedfishsoup replied at 8-9-2020 04:44 PM
Rajin2 comment kat threads. Kena usaha cari points ye.

okeh... thank you
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 19-4-2020 09:50 PM
99 points.

Uish banyaknyaaa
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 19-4-2020 09:50 PM
99 points.

Uish banyaknyaaa
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2020 12:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm mana collect point tu? Setiap satu komen tu satu points ke
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2020 08:34 PM | Show all posts
Auntyou replied at 2-12-2020 12:24 AM
Mcm mana collect point tu? Setiap satu komen tu satu points ke

Ye betul. Just comment je mana2 thread..
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2020 02:00 AM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 5-12-2020 08:34 PM
Ye betul. Just comment je mana2 thread..

Thank youuu sudi reply kita!
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-5-2022 07:58 PM GMT+8 , Processed in 0.088273 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list