CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: redberries

[Idea] Side Income;Korang buat apa..?

  [Copy link]
Post time 29-6-2019 06:06 AM From the mobile phone | Show all posts
anastasia7 replied at 29-6-2019 12:05 AM
Akaun ebay ada lg? Aktif la balik. Skrg ni tengah laku jual produk local kat ebay. Yg senang2 dapa ...

Akaun ebay dah lama berkubur.. almaklum, grad pun dah melebihi satu dekad... mana la nak ingat apa akaun lama2 giteww..
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2019 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
I jual penapis air, penapis udara
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2019 11:34 PM | Show all posts
mrscolour replied at 27-6-2019 12:43 PM
Hi @titaniumspine:
Berikut adalah ringkasan yg saya biasa buat:
1. Tentukan barang2 preloved yan ...

terima kasih byk2 @mrscolour atas tips2 ni...nak kena study dulu ni...

Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2019 09:12 AM | Show all posts
cikbawang237 replied at 27-6-2019 03:12 PM
ada buat side income, cari sales utk job event.. masyuk gak la close deal, 1 case rm300.. ok la utk  ...

jual apa tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2019 04:58 PM | Show all posts
jual kuih rya....lps tuh jual kt shopee ap2 benda yg x mau...

duit...jd modal utk shopping wkakakakka

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2019 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringin nak jual bli brg dr china tp x tau nk start dr mna..tgk org berniaga kain baju kurung, i pun buat tp sbb x d ilmu x brp jalan la plak, lgpn i malu nk promot..berkubur je la

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2019 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Saya jual kek butter. Alhamdulillah lebih kpd minat dan memenuhi permintaan otai2 yg lebih menggemari kek simple

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2019 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh suggest kalau yg minat dlm penulisan? Kat mana nak mulanya?
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2019 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
anastasia7 replied at 28-6-2019 04:43 PM
Tak payah ribu2. I jual 1 je pun boleh. Dropship style. Alibaba group ada byk website. Kte kena ta ...

Syokkknya. Mcm menarik jer.. beli brg china jual kt sini kan. Beli baju budak yg comel2 ke kan...
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
RainbowPink replied at 6-7-2019 05:30 PM
Syokkknya. Mcm menarik jer.. beli brg china jual kt sini kan. Beli baju budak yg comel2 ke kan...


Memang best. Beli pakai sendiri pun best
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
anastasia7 replied at 7-7-2019 11:08 AM
Memang best. Beli pakai sendiri pun best

Beli kuantiti sikit xpe ke? Beli kat taobao ke?
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 03:35 PM | Show all posts
denim replied at 6-7-2019 03:53 PM
Boleh suggest kalau yg minat dlm penulisan? Kat mana nak mulanya?

Ada dah manuskrip karya?
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 06:15 PM | Show all posts
forex.
dapat usd100 - 200 seminggu, alhamdulillah.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2019 12:46 AM From the mobile phone | Show all posts
capiloton replied at 8-7-2019 06:15 PM
forex.
dapat usd100 - 200 seminggu, alhamdulillah.

Sendiri buat ke thru org lain?
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2019 12:46 AM From the mobile phone | Show all posts
seribulan replied at 7-7-2019 03:35 PM
Ada dah manuskrip karya?

Tak ada..bukan yg buku etc..just permulaan..
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2019 02:25 PM | Show all posts
denim replied at 10-7-2019 12:46 AM
Sendiri buat ke thru org lain?

trade sendiri.
senang sikit sebab boleh guna modal kecik.
persiapan sebelum ready to go for career @ fulltime.


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2019 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
capiloton replied at 10-7-2019 02:25 PM
trade sendiri.
senang sikit sebab boleh guna modal kecik.
persiapan sebelum ready to go for care ...

Belajar mana mana kelas ke nak trade?i nak buat tak tahu mana nak start
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2019 01:17 PM | Show all posts
denim replied at 11-7-2019 08:43 AM
Belajar mana mana kelas ke nak trade?i nak buat tak tahu mana nak start

yer, i belajar banyak tempat.
ada berbayar, ada yang free.
kalau free, belajar sendiri dari FB, youtube n google.

kalau u berminat, PM me.
tell me your name n location.
kalau jauh, i charge duit minyak dan tol.
kalau dekat, i ajar free jer.


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2019 08:38 AM | Show all posts
aku jd personal shopper.. kadang2 gi travel mana2 amik kesempatan order brg ...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2019 11:53 AM | Show all posts
capiloton replied at 10-7-2019 02:25 PM
trade sendiri.
senang sikit sebab boleh guna modal kecik.
persiapan sebelum ready to go for care ...

modal kcik tu biasa berapa...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 11:09 PM GMT+8 , Processed in 0.090429 second(s), 28 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list