CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: redberries

[Idea] Side Income;Korang buat apa..?

  [Copy link]
Post time 16-6-2019 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Yeehaw replied at 15-6-2019 11:59 PM
Dia group yg guide cara2 nk beli mostly dekat taobao. Tapi ada ebook nya. Ai nak dedah kan sini pu ...

Owh ok faham2. Takpe nnt me google2 utk explore hehehe.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 16-6-2019 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
mas79 replied at 15-6-2019 09:24 PM
Saya pun ada register jugak but fee rm100. Last2 belajar dgn suami je, lg faham sbb sambil belajar ...

Kan? Rasa macam membazir je sebab nak buat.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
mongoose_kidz replied at 15-6-2019 10:20 PM
malu nak cerita tp cerita jugakla..
aku masak x pndai,jahit pun x pndai
jadinya aku jual air miner ...

Yang ni bagus jgk ni. Good idea!
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
ayorsuam replied at 16-6-2019 12:20 AM
Kat Shopee ada orang jual repack dari brand Knorr. Kedai baking pun ada jual jugak.

I baru je  ...

Yezza. Ramai yg cakap hanyir bau ny... Btw,i baru dapat tdi. Free je. Sebab makcik ai keje dgn company tu. So dapat la free. Dia cakap kat office tu bersepah je depan stor. Xde sapa nak amik. Dah la bau busuk. Hari tu before raya dah buang berkotak2.
Ai like whatttt??? Tau x benda tu sgt berharga utk rakyat marhaen macam ai. Tapi cakap dalam hati je la.hahhaha. esok nak try buat sikit. Kalau sedap,isnin boleh start projek. Hihihih.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
mrscolour replied at 16-6-2019 12:25 AM
Owh ok faham2. Takpe nnt me google2 utk explore hehehe.

Kalau u google mmg akn dapat banyak info sis. Just combine2 here and there,tadaaaa u dah dapat full tips and tricks. Kena rajin sikit je.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Yeehaw replied at 16-6-2019 12:39 AM
Yezza. Ramai yg cakap hanyir bau ny... Btw,i baru dapat tdi. Free je. Sebab makcik ai keje dgn com ...

Busuk sejak dari dalam peket lagi kikikiki. Buang berkotak2?? Apa?? Mahal kot bendalah tu. Iols haritu merata2 cari kat kedai utk yg repack last2 ke Shopee jua.

All the best sis, iols konon2 nk buat jualan jugak...tapi disebabkan baunya tu, lupakan jelah kita jual dendeng dengan kukies je..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Yeehaw replied at 16-6-2019 12:26 AM
Kan? Rasa macam membazir je sebab nak buat.

Ada manfaatnya tu..me suggest u jadi part time consultant. He3 idea dtg tiba2 pulak he3
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 12:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Yeehaw replied at 16-6-2019 12:40 AM
Kalau u google mmg akn dapat banyak info sis. Just combine2 here and there,tadaaaa u dah dapat ful ...

Ok ok akan diusahakan. Tq tq for the info.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 16-6-2019 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
ayorsuam replied at 16-6-2019 12:43 AM
Busuk sejak dari dalam peket lagi kikikiki. Buang berkotak2?? Apa?? Mahal kot bendalah tu. Iols ha ...

Thank you. Nanti ai update dekat u menjadi ke idok planning ai tu. Hhaahahh
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
mrscolour replied at 16-6-2019 12:52 AM
Ada manfaatnya tu..me suggest u jadi part time consultant. He3 idea dtg tiba2 pulak he3

Eh jangan!!! Buat niaya orang je kalau ai jadi consultant. Huhuhuh
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 12:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Yeehaw replied at 16-6-2019 12:57 AM
Eh jangan!!! Buat niaya orang je kalau ai jadi consultant. Huhuhuh

He3 just suggestion jer.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
mrscolour replied at 16-6-2019 12:59 AM
He3 just suggestion jer.

Gurau2 saje... Sementara tunggu butter cake siap masak. Baik sembang2 kat sini.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 01:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Ehhh tetibe rasa macam jual marble cake aka butter cake pun untung jugak. Nak2 lagi musim perayaan macam ni. Yng penuh dgn rumah terbuka.

Suggestion harga saiz 9x9 rm25- rm29, saiz 6 rm10.

Resepi boleh search dekat fb. Ai dah cuba 2,3 resepi dekat group mahn,mmg menjadi.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 01:51 AM | Show all posts
kaogi replied at 15-6-2019 05:56 PM
Saya jual beauty product (all item from USA) kat shopee & Instagram

sy pon tgh usaha nak niaga kat shopee. tp tak tau nak niaga apa. u amek supplier direct dr usa ker?
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts
redberries replied at 15-6-2019 12:58 PM
Jual kat instgram ke?

Dekat ig ade.sy letak di ig story dan highlight. If berminat leh pm ye.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
mrscolour replied at 16-6-2019 12:52 AM
Ada manfaatnya tu..me suggest u jadi part time consultant. He3 idea dtg tiba2 pulak he3

Ye... Ada ilmu jgk la kita dpt. Baca apa yg diorang bg tu, tak berapa nk faham. Bila buat dgn suami tu baru la nampak bayang.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 16-6-2019 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Yeehaw replied at 16-6-2019 12:55 AM
Thank you. Nanti ai update dekat u menjadi ke idok planning ai tu. Hhaahahh

Orait! Orait! Boh gambar sekali tau...
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Saya wat part time meniaga on9 jer jadi dropship jer pon , dapat la untung satu barang rm 3 ke rm10 boleh lah, skrg tgh cuba cuba nak jual mesin air lak. Manetau rezeki kan.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 06:55 PM | Show all posts
part time ni buat ngn adik

1) jual brooch

2) since last year, jual kuih siput. banding taun lepas, taun nih x byk amik order, sbb xde sapa nk tlg adik menyiput. penat ooo menyiput sorang2..

ni pas raya tgh pikir nk start buat peabut butter chocolate spread cookies. utk doorgift bajet marhein.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 11:06 AM | Show all posts
grab food jer

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 12:45 AM GMT+8 , Processed in 0.093138 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list