CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 12535|Reply: 141

Soalan annoying musim berhari raya

  [Copy link]
Post time 30-5-2019 02:29 PM | Show all posts |Read mode
Edited by MFR_IN at 30-5-2019 02:38 PM

Musim raya kian tiba. Sanak saudara berkunjung mengirat kan ikatan silaturahim.Mungkin ada makcik/pakcik/sepupu sepapat/sanak saudara yang ringan mulut bertanya khabar.
Yang penting jangan sesekali melenting dan tarik muka. Anggap sajalah mereka hanya mahu bermesra dan eratkan hubungan.


Selamat Hari Raya! Maaf Zahir dan Batin.




Sila vote pertanyaan mana yang paling femes di tanya.




Single Polls, Total 65 Users voted View Voters

Poll is finished

33.85% (22)
20.00% (13)
4.62% (3)
3.08% (2)
3.08% (2)
26.15% (17)
1.54% (1)
7.69% (5)
Your User group have no permission to vote

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-5-2019 02:36 PM | Show all posts
sila tambah...apa password wifi rumah ni?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-5-2019 02:37 PM | Show all posts
c===8 replied at 30-5-2019 02:36 PM
sila tambah...apa password wifi rumah ni?

betul3..lupa lak.
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2019 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Pantang datuk nenek keturunan sy kalau org tegur psl berat badan. Mmg spoil abis mood
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-5-2019 02:48 PM | Show all posts
noraidil_06 replied at 30-5-2019 02:40 PM
Pantang datuk nenek keturunan sy kalau org tegur psl berat badan. Mmg spoil abis mood

kan, lepas tu nak makan pun xda mood..

eh belum masuk dlm rumah nk salam ja makcik ckp, gemuknya kau  dik, mcm mak kau dah..anak baru sorg..sentap tah tak?

Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2019 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
MFR_IN replied at 30-5-2019 02:48 PM
kan, lepas tu nak makan pun xda mood..

eh belum masuk dlm rumah nk salam ja makcik ckp, gemuk ...

Pastu yg tegur tu body mcm tong dram. Kau ghase?
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2019 02:59 PM | Show all posts
makcik2 yg jarang jumpa mesti tanya....kau bila nak potong rambut?umo nak masuk 50
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2019 03:01 PM | Show all posts
masa mula sampai...
dari mana ni?

masa dah hbs mkn...
lepas ni nak ke mana pulak?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-5-2019 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Tiada di atas kot..
Sdara mara jnis xkisah sgt mnda2 mcm tu..paling2 pun tnya psl keje or bisnes je..
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2019 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
1. Eh lama tak jumpa dah kawen ke belum? Lepas tu start ceramah, pasai kawen adoii prnin pala.
2. Anak berapa sekarang ni. Tu lah sapa suh tak mau ada anak, reta belambak. Rasa nak sumbat ja mulut tu dengan bawang.
3. Kak, nak password wifi boleh? Yg ni, pernah kena jugak, klj kena lagi tshun ni, nak kutip sorang lima puh seng, buat bayaq bil wifi
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2019 03:06 PM | Show all posts
kuih beli ke? mana yang kau buat?
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2019 03:08 PM | Show all posts
fahdramli replied at 30-5-2019 03:06 PM
1. Eh lama tak jumpa dah kawen ke belum? Lepas tu start ceramah, pasai kawen adoii prnin pala.
2.  ...

ya, tang wifi tu selalu la..


Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2019 03:18 PM | Show all posts
dulu tanya bila nak kawen, sekarang tanya bila nak ada isi..

bertabah la...
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2019 03:30 PM | Show all posts
ada tu siap tanya gaji berapa dah sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2019 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by besi_kelabu at 30-5-2019 04:08 PM

Ni anak sape ni..??
Bila balik...?
Cuti berapa hari...?
Bila nak pegi balik...??
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2019 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Dari pilihan yang ada, soalan yang fox salu kena adalah bila nak kawen and apa password wifi rumah ni. Tak bosan ke tanya soalan kawen ni tetiap kali eh? Tak sensitif langsung dengan perasaan orang yang ditanya tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-5-2019 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu cara nk avoid aku jauhkan diri dr sessi borak2...
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2019 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Gingerly at 30-5-2019 05:33 PM

Soalan yg penat nak jawab. "Mana Jaafar Onn bunga matahari?"

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2019 06:00 PM | Show all posts
Gingerly replied at 30-5-2019 05:32 PM
Soalan yg penat nak jawab. "Mana Jaafar Onn bunga matahari?"



Mahal wo pose cenggitu
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2019 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 30-5-2019 02:40 PM
Pantang datuk nenek keturunan sy kalau org tegur psl berat badan. Mmg spoil abis mood

Setuju. Kalau yang jenis tak tegur tu..dia picit picit lengan kita menunjukkan berisi nya kita ini. Pastu baru dia cakap..sihatnya, gemuknye, badan dah naik bila nak kurus ni, sejak sejak pindah ni senang hati ye...and macam2 lagilah.
Selalu i buat bodo jek. Dah pesen i gitu easy come easy go. Hilang 3 4kilo naik lg 3 4 kilo. Nak buek camno.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Lawak & Santai


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 01:14 PM GMT+8 , Processed in 0.099301 second(s), 28 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list