CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: nazzse

BabeySHa @ Nazreem Musa

  [Copy link]
Post time 7-8-2020 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
willow12 replied at 6-8-2020 06:09 PM
Nazreem musa dfn daiyan trisya ada ape2 ke ek? Sesuatu sgt komen2 heols kat ig daiyan..  ...

Kan? Perasan jg diorang selalu keluar sama2. Hehheheh
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 01:34 PM | Show all posts
Edited by lifeline at 7-8-2020 01:36 PM

suka aku tgk nazreem ni
dia mcm hero drama melayu tp dlm real life pnya
hensem kaya

kalo dia igs kt office pon nmpak dia dlm bizi tu dia selit2 jap layan ig
mcm kita2 jgk ler

kdng aku terbygkan dia mcm christian greybukan sbb muka dia sama ke ape ke

tp sbb dia hensem kaya and ntah la tgk dia teringat grey


over kan aku?
hahahahhahaa
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-8-2020 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
lifeline replied at 7-8-2020 05:34 AM
suka aku tgk nazreem ni
dia mcm hero drama melayu tp dlm real life pnya
hensem kaya

Haha handsome kan
I suka bila dia tunjuk time dia dgn family & beloved niece..
Abang2 sangat layan sepupu, rasanya he's the oldest..
Layan ayra pun sama, nampak sayang sangat
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Tumpang tanya ummi nazeera nie anak rosyam nor tu ke?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-8-2020 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
mominona replied at 8-8-2020 08:45 AM
Tumpang tanya ummi nazeera nie anak rosyam nor tu ke?

Google dik
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2020 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
mominona replied at 8-8-2020 04:45 PM
Tumpang tanya ummi nazeera nie anak rosyam nor tu ke?

https://www.ohmedia.my/2015/11/ummi-nazeera-bersyukur-bapa-akhirnya-dipenjara.html?m=1
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2020 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
meols baru je pusing2 dekt ig bam barbie,ada dia sedangkan bercinta dengan daiyan???
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2020 03:48 PM | Show all posts
orkedkecik replied at 5-9-2020 11:34 PM
meols baru je pusing2 dekt ig bam barbie,ada dia sedangkan bercinta dengan daiyan???

kwn2 je kan..
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 02:26 PM | Show all posts

aku cringe skit kalu jejans jelmaan nihhh tapi tu la si jeman designer pun da ada anak sorang bak kata forumer kat benang tu, kalu drag ni nak kembali fitrah kena kawen ngan pompuan seksi meksi baru anu stingggg bila nampak pompuan..gitttuhh

Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2020 01:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Suka tengok kalau pakai corporate. So manly
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2020 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Tengok ig nazreem dia injured. Why? Kena pukul ke apa? Siapa tau? Btw, suka plak dia dgn iman. Iman tu cunzzz
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2020 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
I pun dtg sini in case ada someone spill the tea. Tgkkan luka tu mcm kena pukul kan. Ke accident? Ummi pun takde mention pape
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2020 10:41 AM | Show all posts
mcm kena pukul je kan.…………...
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2020 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Banananaa replied at 10-10-2020 04:12 PM
Tengok ig nazreem dia injured. Why? Kena pukul ke apa? Siapa tau? Btw, suka plak dia dgn iman. Iman  ...

I google adik dia ckp abg dia panas baran n protective.. tp xtaw la gaduh sbb ape..
Iols pun ship he n iman.. walaupun tau diorg bff..
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 05:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Banananaa replied at 10-10-2020 04:12 PM
Tengok ig nazreem dia injured. Why? Kena pukul ke apa? Siapa tau? Btw, suka plak dia dgn iman. Iman  ...

Nazreem jatuh bilik air. Clorok penuh atas lantai helper tak sempat cuci, dia pergi masuk bilik air. Tergelincir pastu kepala ngam2 terhantuk kat bucu sinki. Dia tak bagitau orang sebab segan la kot. Dia dah lama bersara dari dunia gedebuk gedebak ni... (Info sahih dari orang terdekat beliau)
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 05:57 AM From the mobile phone | Show all posts
cikdilla replied at 17-9-2020 03:48 PM
kwn2 je kan..

Kan...kawan rapat.. Dekat video reaction kawan2 Daiyan yg lagu Penat tu, dia tulis Nazreem tu as 'Daiyan Bestfriend'
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 05:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by HummerPink at 21-12-2021 06:16 AM

I pun ship dia dgn Iman. Better la dari yg lain2 tu. Ada sorang tu acah2 sangat nak cakap Nazreem tu 'dia punya' ...
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 06:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Abam Barbie korang bebetul jadi Life Size Barbie Ken dah

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
HummerPink replied at 21-12-2021 06:01 AM
Abam Barbie korang bebetul jadi Life Size Barbie Ken dah

Mujur dia pilih jadi Ken, kalau pilih nak jadi Barbie kaka takuad walaupon sebelum ni pernah je
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
HummerPink replied at 21-12-2021 05:54 AM
Nazreem jatuh bilik air. Clorok penuh atas lantai helper tak sempat cuci, dia pergi masuk bilik ai ...

Dunia gedebuk debak tu apa?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-6-2022 02:48 PM GMT+8 , Processed in 0.082540 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list