CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: nazzse

BabeySHa @ Nazreem Musa

  [Copy link]
Post time 28-8-2019 08:23 AM | Show all posts
tengok heshe kat besday ayra...pakai kemeja hensem gilaaaaa
yg bagusnya bila dgn anak saudara dia tu
dia jadi jantan
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 08:23 AM | Show all posts
btw ..beliau kembar ummi ke ?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-8-2019 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
alepmama replied at 28-8-2019 12:23 AM
btw ..beliau kembar ummi ke ?

Abang..dia lahir tahun 89, ummi 90
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2019 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Handsome sgt nazreem ni. Mintak2 la jadi straight tak de kona kona dh
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2019 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Jackjack08 replied at 28-8-2019 04:16 PM
Handsome sgt nazreem ni. Mintak2 la jadi straight tak de kona kona dh

Hurm.. susah sgt permintaan u ni.. kalau kat oversea dress up habis nazzy ni.. coat bulu bulu.. siap makeup..
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2019 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 29-8-2019 12:39 AM
Hurm.. susah sgt permintaan u ni.. kalau kat oversea dress up habis nazzy ni.. coat bulu bulu.. si ...

Haha tulaa tapi mana tau kan kut dapat hidayah. We never knows
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2019 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Jackjack08 replied at 28-8-2019 04:41 PM
Haha tulaa tapi mana tau kan kut dapat hidayah. We never knows

A’ah.. sayang kan muka handsome
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2019 01:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Piramida replied at 17-5-2019 08:37 PM
Berseni nya... hihihi ..kepuasan diri dia.
Hidayah milik semua.. insyaallah.

In shaa ALLAH...nama belakang dia pun Hidayat...
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2019 01:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Jackjack08 replied at 29-8-2019 12:16 AM
Handsome sgt nazreem ni. Mintak2 la jadi straight tak de kona kona dh

In shaa ALLAH... Pernah tengok dia reply komen kt fans dia "Aaminn" sebab fan tu komen mendoakan yg dia akan jdi seorang Daddy yg baik... Dkt post Birthday Ayra
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 01:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia tak minat jadi pelakon ke? Sedih dapat muka helok tapi dapat tengok kat ig je
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
I speku dia khunsa...
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 03:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku tau nazreem ni masa tgk facing up to fazura... debab si nazreem time tu... dengan hummer pink berjalan dgn fazura
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
alepmama replied at 28-8-2019 08:23 AM
tengok heshe kat besday ayra...pakai kemeja hensem gilaaaaa
yg bagusnya bila dgn anak saudara dia t ...

Kan...bila keluar kalau ada Ayra, terus berubah jadi Ken
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 12:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Kdg2 iols terpikir yg mak dia tak kisah, adik dia takde pape..maybe heols ni khunsa kot.
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2019 09:21 AM | Show all posts
bubblebath replied at 14-9-2019 01:21 AM
Dia tak minat jadi pelakon ke? Sedih dapat muka helok tapi dapat tengok kat ig je

ade die cameo berlakon dalam gol n gincu sekejap sgt munculnye.

Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2019 09:28 AM From the mobile phone | Show all posts
I je xpernah rasa heols handsome kot. Cuma nak tau mak ayah dia kerja / bisnes apa yg kaya gila? Chanel xxl tu buat beg diaper jah?

Somehow kesian dgn naz ni. Masa dia kecik dlu mak belikan patung barbie ke cmno?
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2019 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Klau org have2 muka kg dpt title klasik look, klau semikin kene cop muka desa
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2019 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 31-12-2019 09:32 AM
Klau org have2 muka kg dpt title klasik look, klau semikin kene cop muka desa

Betullll sangat, hehe, dia memang muka melayu tulen yang ada rupa, btw kalau masa dia berpakaian perempuan tu tak perlu lah memuji2 cantik cantik..yes dia handsome tp tidaklah cantik kalah perempuan. As forumer lain cakap moga diberikan hidayah. Amin.
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2020 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 31-12-2019 09:32 AM
Klau org have2 muka kg dpt title klasik look, klau semikin kene cop muka desa

Hahha betul cakap you..memang bias kan..
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2020 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
legal_jue11 replied at 31-12-2019 12:14 PM
Betullll sangat, hehe, dia memang muka melayu tulen yang ada rupa, btw kalau masa dia berpakaian p ...

In shaa ALLAH... Aamiin... Rugi nau muka dah haelok, prangai dh haelok...tpi minat barbie...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-6-2022 10:12 PM GMT+8 , Processed in 0.187898 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list