CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: nazzse

BabeySHa @ Nazreem Musa

  [Copy link]
Post time 21-12-2021 12:40 PM | Show all posts
setori_mori replied at 21-12-2021 08:10 AM
Dunia gedebuk debak tu apa?

kan. aku pun curious
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2021 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
setori_mori replied at 21-12-2021 08:10 AM
Dunia gedebuk debak tu apa?

Ai raser dunia bertumbuk
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 01:30 AM From the mobile phone | Show all posts
HummerPink replied at 21-12-2021 06:01 AM
Abam Barbie korang bebetul jadi Life Size Barbie Ken dah

Kalini terserlah sikit kejantan heols. Pelik how he’s done it. While jd mcm perempuan, tp kejantanan masih terserlah. X mcm a few yg mula2 suka2 pakai prempuan lepas tu jd pondan. Mcm faiz ke apa tu. Nazreem still nmpk macho.

Teringat awal2 kemunculan Rain dlu. Mcm gay dia punya style tp bukan gay
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 31-12-2021 01:30 AM
Kalini terserlah sikit kejantan heols. Pelik how he’s done it. While jd mcm perempuan, tp kejanta ...

Agaknya dia non- binary
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 12:24 PM | Show all posts
anony-mous replied at 31-12-2021 01:30 AM
Kalini terserlah sikit kejantan heols. Pelik how he’s done it. While jd mcm perempuan, tp kejanta ...

i pernah berselisih heols kat mall dgn his mum. wanginya! tapi heols mcm manja bebenor dgn his mum, sambil jalan pegang tangan dgn his mum. But he's quit tall, pastu dgn pony tail lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
fergie.abel replied at 31-12-2021 12:24 PM
i pernah berselisih heols kat mall dgn his mum. wanginya! tapi heols mcm manja bebenor dgn his mum ...

Untung uols. Gmbar2 jejans dia hensem sgguh. I rasa he lg “lawa” compare dgn ummi. Kesian pon ye he mcm split personality. Mgkin masa kecik parent treat mcm girl. Minat barbie tu usually dari kecik.
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 05:34 PM | Show all posts
anony-mous replied at 31-12-2021 01:16 PM
Untung uols. Gmbar2 jejans dia hensem sgguh. I rasa he lg “lawa” compare dgn ummi. Kesian pon ye ...

aaah, dia pun mcm self-consious juga bila org tgk dia..mcm malu2 . rambut heshe lawa betul, hitam & panjang..
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 06:55 PM | Show all posts
fergie.abel replied at 31-12-2021 05:34 PM
aaah, dia pun mcm self-consious juga bila org tgk dia..mcm malu2 . rambut heshe lawa betul, hita ...

as perempuan , i mmg jelez gile dgn dia. jadi lelaki kacak kalau mcm perempuan lawa.
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2022 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Euwww bff kak fakzura . Haji dato kejadah nya dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni bff si pajura and the geng kan?tp dia geng2 org2 kaya buat event,mesti geng2 kaya cina omputeh nak pose dgn si nazreem ni..dia mcm somebody bila ada event2 orka ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-1-2022 11:15 AM | Show all posts
jargon replied at 6-1-2022 03:34 PM
Dia ni bff si pajura and the geng kan?tp dia geng2 org2 kaya buat event,mesti geng2 kaya cina ompute ...

dia jutawan kot, sapa yang taknak kan...kabel pun besar, pakcik dia kawen dgn kerabat ganu klu tak silap.
Bagus nya dia ni, bff dia drp byk bidang, org biasa ada, org kaya ada. Air muka baik kot, compare dgn ummi muka garang.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2022 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 7-1-2022 11:15 AM
dia jutawan kot, sapa yang taknak kan...kabel pun besar, pakcik dia kawen dgn kerabat ganu klu tak ...

X silap makcik dia kwen kerabat ganu..pakcik dia tansri anuar musa..
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2022 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Handsome dia ni…
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 08:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia jd jantan mmg nampak manly…suka tingok…and yes dlm event2 mmg dia mcn outstanding be it a guy or girl…
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:38 AM | Show all posts
jargon replied at 6-1-2022 11:34 PM
Dia ni bff si pajura and the geng kan?tp dia geng2 org2 kaya buat event,mesti geng2 kaya cina ompute ...

dia kan director kt company maknya. ada kilang besar kt ganu sana.
mmg asal org have have dari zmn atuk nenek. bkn OKB.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 18-1-2022 09:38 AM
dia kan director kt company maknya. ada kilang besar kt ganu sana.
mmg asal org have have dari zmn ...

Haa ye smpaikan omaknya datok maziah beli pon songket tenun pasar payang 60k selai..mampoooo???tak tahu nk buat ape gn duit..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-1-2022 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 7-1-2022 02:33 PM
X silap makcik dia kwen kerabat ganu..pakcik dia tansri anuar musa..

Rasanya takda kaitan, nama je sama. Mak nazreem ni anak sulung plus dia org besut, nuar musa plak org klntn
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 18-1-2022 02:25 PM
Rasanya takda kaitan, nama je sama. Mak nazreem ni anak sulung plus dia org besut, nuar musa plak  ...

I see..tp i pernah tgk ig story umie nazeera duk mkn2 gn ts anuar musa dekat opis..
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 03:00 PM | Show all posts
nazrem ni pada mata aku laki yang handsome bila jadi lelaki.

Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 07:36 AM From the mobile phone | Show all posts
setori_mori replied at 21-12-2021 08:10 AM
Dunia gedebuk debak tu apa?

Gedebak gedebuk tu I meant dunia pukul memukul la..hehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 03:02 PM GMT+8 , Processed in 0.084319 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list