CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: adila39

[Miscellaneous] ONLINE FOOD / VENDORS / ALL KINDS OF PRODUCT

[Copy link]
Post time 16-5-2019 12:19 PM | Show all posts

alahaii tak berani pulak saya nak post. takut hancur berderai pulak.. hehe..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-5-2019 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
rosasen replied at 16-5-2019 03:23 AM
Terengganu

kek lapis boleh la kot
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 02:41 PM | Show all posts

huhu..tp mengidam mama carey..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 04:11 PM | Show all posts
acanor nak post gambar ni??
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-5-2019 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
rosasen replied at 16-5-2019 06:41 AM
huhu..tp mengidam mama carey..

tu la bukan senang nk dpt yg sedap
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-5-2019 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
maie_mai replied at 16-5-2019 08:11 AM
acanor nak post gambar ni??

alaaa.. tanya kawan kawan plss..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 04:22 PM | Show all posts
Assalamualaikum semua. Saya Amril Nizam - CEO www.mobisatech.com. Saya baru sahaja dilantik sebagai stokist di kawasan Cheras untuk produk Serbuk Cili Sambal Magika. Kami mengadakan program mencari agen untuk pendapatan sampingan dana juga memberikan tips-tips perniagaan. Isteri saya sebagai agen sambilan sahaja setiap bulan mendapat untung beratus ringgit. Semua orang makan Sambal. Mudah diedarkan. Cili Kering tahan sehingga setahun. Mudah disediakan, tidak perlu blend cili. Nasi Lemak, Ayam Masak Merah, Petai Udang masak Cili etc. Rasanya sedap. Permintaan yang tinggi. Jadi jika berminta menjadi agen sila PM saya. 012-2236800 atau masuk mobisatech.com


https://www.facebook.com/pg/serbukcilisambalmagika/posts/?ref=page_internal

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-6-2019 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
amrill replied at 11-6-2019 08:22 AM
Assalamualaikum semua. Saya Amril Nizam - CEO www.mobisatech.com. Saya baru sahaja dilantik sebagai  ...

bagilah sample kat mod mod bod ni. klu sedap kami promote.. heheheh.. best of luck!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-6-2019 12:01 PM | Show all posts
Dah habis raya dah takde jual keeeee
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 12:03 PM | Show all posts
hi semua!

iolls jual kacang wanys, ada 4 flavour: Spicy, Rangup (Kacang Dhal), Original dan Honey
meh meh pm tepi kalau ada nak order
boleh cod area sunway/usj/shah alam/puchong
buy 10 free 1 btl

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-8-2019 01:13 PM | Show all posts
mey12 replied at 7-8-2019 04:03 AM
hi semua!

iolls jual kacang wanys, ada 4 flavour: Spicy, Rangup (Kacang Dhal), Original dan Honey ...

awak tag la kawan kawan baru depa aware...
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 02:27 PM | Show all posts
adila39 replied at 7-8-2019 01:13 PM
awak tag la kawan kawan baru depa aware...

kite takde kawan awak dlm dunia forum ni, alone je hahahaha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-8-2019 12:45 PM | Show all posts
mey12 replied at 7-8-2019 06:27 AM
kite takde kawan awak dlm dunia forum ni, alone je hahahaha

xperlu pun jd kawan bfr tag. tag sahaja jika ada berminat . mana tau...sama je konsep mcm fb
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2019 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
I'm selling MAGGI - Maggi Chef Master Stock 1.2kg 美极牌上湯 for RM89.10. Get it on Shopee now! https://shopee.com.my/tsf.karen/5202135588/

Jual F&B solution.
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 12:38 PM | Show all posts
🔥🔥SANGAT BERKHASIAT!!! SEDAP GILER.. SESUAI UNTUK SEISI KELUARGA🔥🔥
Minuman harian yang sedap & berkhasiat untuk kesihatan dalaman dan luaran..
1. Biocafe Classic Coffee (Habbatussauda, Madu & Kurma) RM25
2. Biocafe Classic Cocoa Drink (Ginkgo Biloba, Madu & Kurma) RM25
3. Bionue White Coffee with Durian - RM18
📲 : +60177300630








Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 08:29 PM | Show all posts
Berbagai produk sangat baik, tapi aku masih berpikir bahwa pertama-tama Anda harus membeli sesuatu seperti Hermuno kapsul karena mempengaruhi kesehatan Anda, jadi jangan ragu untuk memesan
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 10:12 AM | Show all posts
Saya ada jual produk untuk masalaah RABUN mata.

1.Rabun Jauh/Dekat
2.Rabun Silau
3.Sakit Mata

Bukan ubat titis mata...
Hanya perlu sapu dikelopak mata
Gunakan diwaktu pagi dan malam

Tidak merbahayakan/mencederakan mata..
Insyallah jika diamalkan.. dalam masa 2-3 bulan masaalah RABUN akan pulih.
Tidak perlu pembedahan atau penggunaan kaca mata yg berhaga ratusan atau ribuan ringgit..
Setiap penyakit ada ubatnya..

Harga RM55 siap pos..
PM tepi utk info lebih  lanjut.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 10:26 AM | Show all posts
Saya ada jual produk untuk kesihatan badan 'MINYAK KELAPA DARA'(Sangat Special)

Dicipta khas untuk kuatkan badan..
Membuang segala toksin/drug dalam badan..
Dapat menguatkan badan..

Jika tuan/puan ada penyakit yang tak sembuh2..
Penyakit berkaitan perut..?
Sakit sendi..?
Dah jemu pergi ke hospital..?
Berputus Asa..?

Tuan/puan di sarankan untuk mencuba minyak ini..
Bahan2 hanya lah dari kelapa..tidak akan merbahayakan kesihatan..

Harga sebotol(90ml) RM55 siap pos ..
PM tepi utk info lebih  lanjut.
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2019 04:57 AM | Show all posts
nz.jr replied at 20-11-2019 10:12 AM
Saya ada jual produk untuk masalaah RABUN mata.

1.Rabun Jauh/Dekat

bukak la thread mcm sellers lain
dan write replis dalam thread tu sekali seminggu
jadi, thread tu akan naik each week

nz.jr tulis dalam ni org tak nampak
tgk la tricks org lain utk jual barang mereka
if penat utk up kan thread tadi every week, buat la every monthso thread yg sama tu, akan up to the first page every month


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2019 08:22 AM | Show all posts
ipes2 replied at 17-12-2019 04:57 AM
bukak la thread mcm sellers lain
dan write replis dalam thread tu sekali seminggu
jadi, thread t ...

terima kasih.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 09:30 AM GMT+8 , Processed in 0.215840 second(s), 27 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list