CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: elnor_81

Jiran yg sgt PPRT

  [Copy link]
Post time 13-5-2019 03:48 PM | Show all posts
Buat bodo je, itu yg terbaik. Kalau buat pandai sound2 dorang, ini la consequences nya TT. Tp org spesis perangai mcm tu tak payah nak ambik hati sgt. Bersyukurlah sis tak tergolong mcm dorang. Buruk ok mak2 lepak2 mcm tu. Stay classly k.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 13-5-2019 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
emily.topaz replied at 13-5-2019 03:48 PM
Buat bodo je, itu yg terbaik. Kalau buat pandai sound2 dorang, ini la consequences nya TT. Tp org sp ...

I jrg sound org.mmg slama ni buat hal sendri..tp mlm tu terlalu melampau...jeritan sme naik dgn volume tv.sliding tertutup tu...tp btul ckp u..mmg buruk mak2 lepak ni..ngilai yarabbi...seram i..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-5-2019 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by elnor_81 at 13-5-2019 04:45 PM
abangadek replied at 13-5-2019 03:09 PM
i pn pernah kena dgn jiran mcm ni, masa i tinggal kt taman tu i tengah pregnant mmg tak campur la le ...


Ooo..sori2..i slh bce td...btul2..nnt susah nk beranak..membawang ni benda yg sgt negatif.kikiki
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-5-2019 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 13-5-2019 03:30 PM
20 thn dulu sy pernah duduk area runah murah mcm tt ni. Tp x de mak2 bersidai.
Skrg duduk kwsn x pp ...

Yela sy dulu duduk apartment.sebelah tu flat.xde plak nampak mak2 bersidai..dorg lg class..lepak kedai..kikiki..tp xde la mlm2 pun bersidai...
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2019 04:45 PM | Show all posts
elnor_81 replied at 13-5-2019 04:42 PM
Ape kena mengena ngan susah beranak n membawang?

dh membawang pasal jiran lain gitu gini tak ke dosa cmtu.. iols risau la terngumpat kt org lain sekali time pregnant tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-5-2019 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
abangadek replied at 13-5-2019 04:45 PM
dh membawang pasal jiran lain gitu gini tak ke dosa cmtu.. iols risau la terngumpat kt org lain se ...

Oo..btul2..sori..i slh bce td.
Klo i jwb gitu 40 hari 40 mlm la i kena ngumpat.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2019 04:49 PM | Show all posts
elnor_81 replied at 13-5-2019 04:46 PM
Oo..btul2..sori..i slh bce td.
Klo i jwb gitu 40 hari 40 mlm la i kena ngumpat.

dorang ngumpat jugak kt i pun sbb tak campur dgn dorang, i malas layan tambah pulak i kerja balik pn dh lewat.. tapi kalau ada aktiviti kt taman tu i join je
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2019 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Cian tt...mesti stress...dgr bising ketawa ngilai2..

Saya doakan tt sabar dan tabah...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-5-2019 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Senang saja sis cari kemenyan kemudian perasap tiup keluar mmg mujarab klo pkl 10 malam keatas
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2019 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
sfhzuraz replied at 13-5-2019 10:08 AM
somi2 dorang tak marah ke dorang dok melepak dpn rumah org sampai mlm2?

somi jenis TB@takut bini.....kot.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2019 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
elnor_81 replied at 13-5-2019 12:04 PM
Aku mmg x cara hal dorg pun..aku sket pun x kesah ank nk memekak ptg2...lggar pagar aku smpi senge ...

Kau pasangan tv kuat2 dengan lagu2 atau ceramah agama
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2019 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Rekod suara tanpa video. Biar video gelap. Melampau sangat post dalam grup biar org lain menilai. Post kat grup laki jugak.  Biar masing2 kena perambat ngan laki.

Tak jalan jugak hantar anak dara cun or janda tempat port lepak laki dia. Nanti reti lah depa berambus berkepit dengan laki
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2019 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti tt pun jadi salah satu topic geng acik acik tu membawang kan.
Sabarla ye, i doakan tt dimurahkan rezeki boleh beli rumah kawasan berjenis sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2019 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Ptt u record video time dorg mengilai....

Padtu post kt grup tu..bgth mcm mne sy nk tdo..asyik melepak je siang mlm mengilai tgh mlm. Esk dh la sy kje.

Btw...laki dorg x mrh ke bini melepak..
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2019 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
I baru pindah flat 4 pintu
Jiran2 tu pun housewife, i pun housewife
Bulan pose ni waktu membawang dalam pukul 11 ke 12am
Klu bulan biasa membawang dr pukul 3 sampi pukul 6
Mula2 pindah umh ni dulu try gak blend in, join membwg.. Tp bosannye.. Diorg sembang pun menjerit2 sbb bising ank2 nye main basikal..
Skang i wat hal sendiri je dlm umh.. Mls dah join mereka..nasib baik diorang x bermulut puaka mcm jiran2 tt
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2019 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
tagas replied at 13-5-2019 08:43 AM
nasib u la

bkn standard u cikgu utk bercampur dgn minded level2 kampong pprt marhaen nih

Hahaha.. teringat aku masa duk ipn sabak bernsm.. yg duduk rumah flat  tuu kumpulan kerani dreba dan kebwh.. aku dengo cite laa bini dorang ni pi korek dan bukak surat jiran jiran kat situ.. tau la brp bil elektrik org itu bil air org sana.. hutang along.. aku dengo hahaha.. nasib baik aku kawin dgn pegawai.. kalo tak nangis aku duk dgn org sibuk urusan org lain
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-5-2019 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
elnor_81 replied at 13-5-2019 08:19 AM
Agk murah la..160k je..kira murah di daerah ni..rse nyesal pun ad..i dulu bli sbb mse tu ad 1st ho ...

Sian hang no.. tp kalo jd aku.. aku lg suke.. sbb aku mmg tak beramah mesra dgn jiran.. gasak hampa laa..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-5-2019 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
DahliaAmanda replied at 13-5-2019 05:42 PM
Senang saja sis cari kemenyan kemudian perasap tiup keluar mmg mujarab klo pkl 10 malam keatas

Idea yg sgt baik
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2019 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
elnor_81 replied at 13-5-2019 10:05 AM
Tgh kumpul duit skang ni...mmg nk wat gate tggi.ank2 dorg x skolah ngan i..bagus gak..klo x mesti  ...

Sori jgn nak ngangkut anak jiran pprt cam tuu
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2019 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Skuau replied at 13-5-2019 05:58 PM
somi jenis TB@takut bini.....kot.

agaknya la.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 01:42 AM GMT+8 , Processed in 0.097615 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list