CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234
Return to list New
Author: totokreturn.

Bersetubuh waktu mana menjadi pilihan anda? Siang atau malam

  [Copy link]
Post time 27-2-2021 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
bellaa replied at 24-4-2019 09:22 AM
Lepas workout.. peluh2 sweaty tu lagi buat turn on.

Badan pon fresh lepas keluar peluh kan.

Hahahha...sama..saya lepas je balik keje mesti nak buat..dah jadi rutin
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-2-2021 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Vay replied at 27-2-2021 12:15 PM
Hahahha...sama..saya lepas je balik keje mesti nak buat..dah jadi rutin

Sampai rumah pukul 6 petang ke
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Vay replied at 27-2-2021 12:13 PM
Sebelum subuh sebab bangun2 je tak boleh tahan nafsu.Batang pun auto pacak keras lepas bangun tu..ha ...

Tidur kalau cukup malam tu bila bangun pagi memang akan rasa segar termasuk la adik bawah tu hehe
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Prefer siang
- boleh tengok body wife dgn jelas. Turn on habis. Waktu mlm samar2 je. Kalau buka lampu, jadi turn off pulak
- tahan lagi lama dan wife pun bertenaga. Mlm tu dah penat seharian, ML jadi kejap je. Nak habiskan cepat
- anak pergi sekolah/tadika. Tak ada orang kat rumah. Boleh lah nak moan kuat2 pun. Haha

Tapi dua2 kena ambil cuti lah. Jrg2 dapat ML siang. Maybe once in 2 months. Mostly malam jugak yg on.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2021 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 23-4-2019 02:39 PM
Siang!!.....boleh nampak masa kena felatio dan masa buat cunnilingus

Yessssssssss
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Awal pg la best
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2021 11:31 AM | Show all posts
berjimak ni takleh dlm keadaan terang atau dalam keadaan gelap...kena suasana malap2...di bawah sinaran lampu minyak tanah...
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 03:30 PM | Show all posts
saya suka buat waktu siang. terang dan jelas.

wife pulak suka waktu malam, sejuk katanya.

hmmm....
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2021 02:05 AM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 17-3-2021 11:31 AM
berjimak ni takleh dlm keadaan terang atau dalam keadaan gelap...kena suasana malap2...di bawah sina ...

Klau lmpu minyak tnh tu trjtuh, jdi stu hal plak.
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2021 02:06 AM From the mobile phone | Show all posts
nearby replied at 6-8-2021 03:30 PM
saya suka buat waktu siang. terang dan jelas.

wife pulak suka waktu malam, sejuk katanya.

Faktor suhu kot, klau time sjuk, best lah. Klau time pnas, x slesa.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2022 02:54 PM | Show all posts
selagi mata tak lelap, tak kisah siang ke malam
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 08:45 AM GMT+8 , Processed in 6.653310 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list