CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: totokreturn.

Bersetubuh waktu mana menjadi pilihan anda? Siang atau malam

  [Copy link]
Post time 26-4-2019 12:25 AM | Show all posts
safieyah1984 replied at 24-4-2019 02:07 PM
kena gosok gigi dulu lah kalo tak, mmg xboleh bercium, bg iolss kiss tu yg lazat sambil tangan mai ...

I ols kalau nk kiss.. tengok time. ada rasa malas nk kiss. mmg xdapek laa. kalau ade mood. I ols on dulu
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Wtfish i have read.

Option lepas gado xde ke?
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 06:26 PM | Show all posts

sama macam adik ipar
suke main sebelum subuh hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 06:27 PM | Show all posts
bellaa replied at 24-4-2019 09:22 AM
Lepas workout.. peluh2 sweaty tu lagi buat turn on.

Badan pon fresh lepas keluar peluh kan.

same la
balik gym da lewat about eleven pm
so siap2 mandi p menyendel hahahaha
sbb just nak quick sex ,terus lick that clit n pussy
so terus turn when she wet hgahaha
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2019 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Pas suboh, tkyah mandi awl hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2019 03:03 PM | Show all posts
kamil8891 replied at 26-4-2019 10:26 AM
sama macam adik ipar
suke main sebelum subuh hehehehe

macamana tau adik ipar pulak??
main dengan adik ipar ke woi???
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2019 06:00 PM | Show all posts

ayah suka main time buletin utama


Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 02:58 PM | Show all posts
PristineOne replied at 23-4-2019 02:39 PM
Siang!!.....boleh nampak masa kena felatio dan masa buat cunnilingus

Ni memang ada betulnya, hehe.. Tapi klu malam, cahaya2 samar tu romantik juge..
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
SWORKS27 replied at 2-5-2019 03:03 PM
macamana tau adik ipar pulak??
main dengan adik ipar ke woi???

Kih3 kan..mcm mn tau haha
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2019 06:13 AM From the mobile phone | Show all posts
bellaa replied at 24-4-2019 09:22 AM
Lepas workout.. peluh2 sweaty tu lagi buat turn on.

Badan pon fresh lepas keluar peluh kan.

haha..dlu masa bujang imagine vnda ni..tp bila dh kawen...x trbuat..yela...bila dah peluh..masam2 la rasa..kt V..kt ketiak...x ter"lick" plak...lepas mandi bru blh nak bt tu...tp klu setakat nk on trus blh la
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2019 10:49 PM | Show all posts
SWORKS27 replied at 2-5-2019 03:03 PM
macamana tau adik ipar pulak??
main dengan adik ipar ke woi???

hahahaha

Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Siang. Especially waktu pg
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Xkira mase. Setiap mase pon layan
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2019 10:41 AM | Show all posts
Anytime.. Anywhere..
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2019 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
I suka malam bila anak2 dh tido. Tp kadang petang pun on jgk bila anak2 dah kuar main. Pagi je belum try sbb bangun je otak mesti pikir nk masak breakfast
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2019 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
tagas replied at 23-4-2019 12:15 PM
sebelum subuh waktu ideal

badan tgh fresh

Sy lbh suka klau malam..tapi husben xtentu jga,kekdg siang pun minta,pagi pun minta...kn kita jarang sama sbb kerja di laut..bila ada si umah,paling2 dlm 3hari dn masa lbh di laut hampir 2weeks
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2019 08:59 PM | Show all posts
Erysha replied at 31-8-2019 05:51 PM
Sy lbh suka klau malam..tapi husben xtentu jga,kekdg siang pun minta,pagi pun minta...kn kita jara ...

wah isteri si pelaut hehe
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2019 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
orangselut replied at 31-8-2019 08:59 PM
wah isteri si pelaut hehe

Mmg knp dgn isteri pelaut..?klau kita mmg niat syg dgn satu je,insayallah akn Allah kuat kn iman dn hati kita.tapi husben xlama gi laut
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2019 02:36 AM | Show all posts
Erysha replied at 31-8-2019 09:05 PM
Mmg knp dgn isteri pelaut..?klau kita mmg niat syg dgn satu je,insayallah akn Allah kuat kn iman d ...

saya pun pelaut jugak
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2019 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
orangselut replied at 2-9-2019 02:36 AM
saya pun pelaut jugak

Syukur alhamdulilah..meski pun husben pelaut,Allah masih teguhkan iman sy sebagai isteri yg sering berjauhan dgn husben.di mn sy ttp mnjaga aib sebagai seorg isteri
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 07:01 PM GMT+8 , Processed in 0.083522 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list