CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: shanew3stga1z

Gif Avatar- update 2020-masih belum boleh guna gif avatar

[Copy link]
Post time 17-9-2019 01:02 PM | Show all posts
dani-rox replied at 16-9-2019 09:49 PM
takpe uolss... balas dendam kekdahnya, sbb takbleh upload avi guna gif cody dah

Frustration dia tu real ya. I geram betul tak boleh upload gif yg ni


Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 10:41 PM | Show all posts
huehue replied at 17-9-2019 01:02 PM
Frustration dia tu real ya. I geram betul tak boleh upload gif yg ni

hamagaaaddddd memang patut pun geram
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2019 09:45 AM | Show all posts
still xbole nak upload gif avatar
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2019 12:41 PM | Show all posts
akr replied at 24-9-2019 09:45 AM
still xbole nak upload gif avatar



upload pakai apa. pc atau mobile... browser?

gif ada limit.tak boleh besar sangat memang tak lepas nak upload



Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2019 12:48 PM | Show all posts
boleh tak letak avatar .gif dari henfon?
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2019 01:21 PM | Show all posts
admin6 replied at 25-9-2019 12:41 PM
upload pakai apa. pc atau mobile... browser?

gif ada limit.tak boleh besar sangat memang ta ...

both min.pkai browser chrome,uc,brave pun xjalan.pkai gif yg pernh upload dlu pun da xgerak
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2019 01:33 PM | Show all posts
akr replied at 25-9-2019 01:21 PM
both min.pkai browser chrome,uc,brave pun xjalan.pkai gif yg pernh upload dlu pun da xgerak



boleh tepek sini gif tu nak tengok?
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2019 01:41 PM | Show all posts
Edited by akr at 25-9-2019 01:43 PM
admin6 replied at 25-9-2019 01:33 PM
boleh tepek sini gif tu nak tengok?

ni min



ni sy copy link trus nk tnjuk kt min je.yg sy upload sy da try mcm2 size dah tp hampa
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 05:49 AM | Show all posts
AceHand replied at 15-9-2019 08:23 AM
[AceHand SPECTaceLAR]

Itu sebab guna gamba lucah...

sy nak cari gambar gif lucah yg lain tapi panjang sgt loop nya
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2019 02:57 PM | Show all posts
Edited by aiva at 24-11-2019 02:59 PM

kenapa avatar tak bertukar ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2019 06:24 PM | Show all posts
aiva replied at 24-11-2019 02:57 PM
kenapa avatar tak bertukar ni

avatar awak sebelum ini macam gambar bawah ke?

2019-11-24_181938.png

.selepas tukar avatar,kena clear cookies browser
baru avatar akan nampak bertukar.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 10:58 AM | Show all posts
trunks replied at 24-11-2019 06:24 PM
avatar awak sebelum ini macam gambar bawah ke?

mana nak cari cookies browser
saya dah lupa
thanks for help and respond

sebelum ni avatar lain

ni avatar terbaru

bila login memang nampak avatar terbaru ni
tapi bila reply gambar ibu dan anak, gambar lama
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 11:08 AM | Show all posts
trunks replied at 24-11-2019 06:24 PM
avatar awak sebelum ini macam gambar bawah ke?

ok tak per
aku google jer macam mana nak clear cookies
tq tq
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 01:02 PM | Show all posts
aiva replied at 25-11-2019 11:08 AM
ok tak per
aku google jer macam mana nak clear cookies
tq tq

ok.kalau belum ok reply lagi sini hehe
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 03:02 PM | Show all posts
trunks replied at 25-11-2019 01:02 PM
ok.kalau belum ok reply lagi sini hehe

ok cun thanks dah ok hehe

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 08:22 PM | Show all posts
Apasal avvy gerak2 tkleh guna lagi ni?

Boring lak avvy kejung je
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 04:30 PM | Show all posts
Fuckology replied at 28-11-2019 08:22 PM
Apasal avvy gerak2 tkleh guna lagi ni?

Boring lak avvy kejung je

masih belum boleh lagi..nantilah akan datang..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2020 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2020 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2020 10:46 AM | Show all posts
webp ngn gif x sme ke? npe sy guna gif tp gambor x gerak?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 10:22 AM GMT+8 , Processed in 0.089123 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list