CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: shanew3stga1z

Gif Avatar- update 2020-masih belum boleh guna gif avatar

[Copy link]
Post time 15-9-2019 09:01 PM | Show all posts
AceHand replied at 15-9-2019 08:14 AM
[AceHand SPECTaceLAR]

Patotnya dah wokeh tu... Cuba pakai ni...

wah, macehh byk2 belanja gif
dah coba, masih cenggitu jah hasilnya. di mana silapnya ai?



Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 11:58 PM | Show all posts
Dari bulan 7 haritu i try upload gif untuk avatar tak jadi juga lagi ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 12:15 AM | Show all posts

Hah! Hah! Hah!

trunks replied at 15-9-2019 01:55 PM
ohya.masa aku test dulu tu,aku ada test sekali avatar
ko sekali tau,tak resize sebab dah tau ko  ...

[AceHand SPECTaceLAR]

Gila nak suh aku test...? Tak jadi kang naya aku... Hah! Hah! Hah!


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 12:22 AM | Show all posts

Hmmm

dani-rox replied at 15-9-2019 09:01 PM
wah, macehh byk2 belanja gif  
dah coba, masih cenggitu jah hasilnya. di mana silapnya ai? ...

[AceHand SPECTaceLAR]

Saiz...?


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 12:24 AM | Show all posts

Hmmm...

huehue replied at 15-9-2019 11:58 PM
Dari bulan 7 haritu i try upload gif untuk avatar tak jadi juga lagi ni

[AceHand SPECTaceLAR]

Aku rekemeng cuba dapatkang yang saiz 200 x 200 pulak...


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 12:45 AM | Show all posts
AceHand replied at 16-9-2019 12:24 AM
[AceHand SPECTaceLAR]

Aku rekemeng cuba dapatkang yang saiz 200 x 200 pulak...

Dah cuba. Tak jadi juga. Yg ni exactly 200 x 200. Sorry tho dgn gif bawah ni. I googled for 200 x 200 gif and gambar ni yg keluar

Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 12:46 AM | Show all posts
AceHand replied at 16-9-2019 12:22 AM
[AceHand SPECTaceLAR]

Saiz...?

dah resize pun tetap mcm tu jugak.

ai cuba yg ni, saiz paling cenonet pun tak gerak2 langsung.



Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 12:47 AM | Show all posts
Dan dah tried another gif size 150 x 150 pun tak jadi juga

Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 12:49 AM | Show all posts
huehue replied at 16-9-2019 12:45 AM
Dah cuba. Tak jadi juga. Yg ni exactly 200 x 200. Sorry tho dgn gif bawah ni. I googled for 200 x  ...

hahaha...

btw minggu depan dah start AHS musim baru youuu... haruslah nanti byk gif Cody yg santek2
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 12:55 AM | Show all posts
dani-rox replied at 16-9-2019 12:49 AM
hahaha...

btw minggu depan dah start AHS musim baru youuu... haruslah nanti byk gif Cody  ...

Gif cody AHS8 ni pun banyak tak dapat upload sbb avatar problem. Mana nak kejar gif cody AHS9 yg pasti rembes tu


Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 01:06 AM | Show all posts

Oooo...

huehue replied at 16-9-2019 12:45 AM
Dah cuba. Tak jadi juga. Yg ni exactly 200 x 200. Sorry tho dgn gif bawah ni. I googled for 200 x  ...

[AceHand SPECTaceLAR]

Ini gamba mencarut... Kena block... Hah! Hah! Hah!


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 01:07 AM | Show all posts

Errr...

dani-rox replied at 16-9-2019 12:46 AM
dah resize pun tetap mcm tu jugak.

ai cuba yg ni, saiz paling cenonet  pun tak gerak2 lang ...

[AceHand SPECTaceLAR]

Boleh jadi sebab gamba gay...?


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 01:08 AM | Show all posts

Hmmm...

huehue replied at 16-9-2019 12:47 AM
Dan dah tried another gif size 150 x 150 pun tak jadi juga

[AceHand SPECTaceLAR]

Nanti aku kaji kaedah laing pulak...


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 01:10 AM | Show all posts
AceHand replied at 16-9-2019 01:06 AM
[AceHand SPECTaceLAR]

Ini gamba mencarut... Kena block... Hah! Hah! Hah!

ampun smod. Ini je iolls jumpa. Malas scroll ke bawah
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 01:11 AM | Show all posts
AceHand replied at 16-9-2019 01:08 AM
[AceHand SPECTaceLAR]

Nanti aku kaji kaedah laing pulak...

Alright thank you! Kalau ada method baru nanti roger roger. Iolls akan cuba method baru pula.
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 01:15 AM | Show all posts

Hmmm...

huehue replied at 16-9-2019 01:11 AM
Alright thank you! Kalau ada method baru nanti roger roger. Iolls akan cuba method baru pula.

[AceHand SPECTaceLAR]

Sebab bebaru ni pong hada apgrek server... Jadi kot hada kaitang jugak... Tapi harap takde lar...


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 01:36 AM | Show all posts
AceHand replied at 16-9-2019 01:07 AM
[AceHand SPECTaceLAR]

Boleh jadi sebab gamba gay...?

bukan gay la, encik acehand. ni la gaya eropah



Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 01:39 AM | Show all posts
huehue replied at 16-9-2019 12:55 AM
Gif cody AHS8 ni pun banyak tak dapat upload sbb avatar problem. Mana nak kejar gif cody AHS9 yg p ...

Kheennn... ai pon ada byk gif cody yg belum dijadikan avatar.





sejak semua jd statik, terus putus napseww


Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 01:22 PM | Show all posts
dani-rox replied at 16-9-2019 01:39 AM
Kheennn... ai pon ada byk gif cody yg belum dijadikan avatar.


I dari bulan 7 haritu tukar avatar tak dapat dapat. Barulah i nak bergaya dgn gif cody rembes ni. Kecewa yaaa.




*Matilah jadi thread sembang gif cody
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 09:49 PM | Show all posts
huehue replied at 16-9-2019 01:22 PM
I dari bulan 7 haritu tukar avatar tak dapat dapat. Barulah i nak bergaya dgn gif cody rembes ni ...

takpe uolss... balas dendam kekdahnya, sbb takbleh upload avi guna gif cody dah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 10:59 AM GMT+8 , Processed in 0.567337 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list