CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 19541|Reply: 732

Group Anti Hateurs ND v.10

  [Copy link]
Post time 29-3-2019 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Jom kutuk entiti yang dengki nora lima bintang di sini.

Cc @mixed @athenax

Tolg panggil yang lelain. Iols buat je benang ni di tengah foodcourt.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 29-3-2019 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
@xathenax
@cik76
@murasaki
@oshin_honey
@kmelankolia
@aralia
@misxoxo
@misslinkpk85
@ira_229
@mahalnya
@arasham
@pixie902
@mierafaziera
@kaogi
@edakenot
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2019 08:59 PM | Show all posts
Edited by mixed at 29-3-2019 09:01 PM

Yes madam
Meh kwn2 semua msk

@DARSITA
@Calimero
@Blues
@kerekarlu
@ira_229
@OsHiN_hOnEy
ida88
mamapip
nhuser
kaogi
cikanggun
achik2009
LDP
murasaki
xAthenax
mixed
Mierafaziera
lazaruz6024
kayrizal
mahalnya
kmelankolia
irisismail
Imel88
marion24



Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2019 09:02 PM | Show all posts
Yay rumah baru !!  Tq kak Belilies & Mixed
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2019 09:26 PM | Show all posts
wahh rumah baru..saya on
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2019 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
wow..dah ada rumah baru
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2019 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
30/3 my mom's birthday..
masa nd nikah tu suka sangat sebab sama tarikh birthday mak..
ni esok si pasah pulak nak nikah tarikh yg sama..eeeeiiiiiiuuuwww tak sukanya..!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2019 10:43 PM | Show all posts

kaka doakan entiti itu bahagia
supaya tak kacau hidup Nora
semoga  peminat karatz kipas susah nak mati pun perolehi kebahagian
semoga tak dipinggir serupa bapok duan sand
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-3-2019 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow... akhirnya dah buka rumah baru
I pun mendoakan semoga tiada lagi kesengsaraan sebelah sinun dikaitkan dgn nd. Tiada lagi drama2 antara 2 darjat. Jejai boleh lah start dating secara open ye. Tak sabar juga nk tgk calon isteri duda lelongan murah2 ni..

Jaga2... sis matdehem tgh pantau benang ni sambil merata report kat benang lain... hi sis mat
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2019 12:00 AM | Show all posts
Edited by kmelankolia at 30-3-2019 01:47 AM
aralia replied at 29-3-2019 10:15 PM
30/3 my mom's birthday..
masa nd nikah tu suka sangat sebab sama tarikh birthday mak..
ni esok si  ...

ND kan idola entiti, ptt la sama date, alkisahnya
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2019 12:47 AM | Show all posts
Check in...tq Bel bukak benang baru...

Tak habis2 org belah sinun nak mencaras...tarikh kahwin nd pun jadi...

Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2019 01:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Iollss check in dgn membawakan isu terkini tentang entiti berkaitan !!...gituhhh

Entiti spisis jandha ini (utk beberapa ketika lg akan bertukar title) x habis2 dgn isu caras
Ingat kan dgn pasangan baru, dgn keluarga yg baru...maka baru lah jgk episod hidop nya...tup2 sama plak date nikah nya...mcm biasa life ND sgt di idolakan entiti tersebut

Happy 2nd anniversary NENO !!
Apasal laa uolss berdua copycat date nikah org ni ...hebat sunggoh jarum halus dua2...sampai planning masa depan retis paling teraniaya pon uollss boleh copycat...x patut taw



#idola
#idoladalamdiam
#ifollowyou
#iloveunowaaaaa


Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2019 01:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Geng2 tentera badut sarkis dah turun padang belum utk jd badut2 sarkis esok?
Harap2 geng2 fonen batak retis xde laa gigih duk berdrag ye...seko dah kene kick dr ahli grup batak retis...sampai kene boikot...selayaknye lah !!

Time membekap idola estet, mengeji neno bkn main si ketot sorang ni....hujung2 kene report polis, kene boikot, kene kick dr grup...idola yg dia sanjung2 xde pon bekap...siap join mengata dgn batak2 yg lain....sedeeehhh
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2019 01:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by murasaki at 30-3-2019 01:21 AM
Pixie902 replied at 30-3-2019 12:47 AM
Check in...tq Bel bukak benang baru...

Tak habis2 org belah sinun nak mencaras...tarikh kahwin nd ...


Hellooooooo uollsss...apo caras2 nih?
Tarikh kawen pasangan "sederhana" ni dah mmg ditetapkan dlm perot lg hokehh

X habis2 kheenn dgn drama caras dia...beria xnak komen psl date, konon rahsia...skali jejari tembun jtm jgk yg pecah lobang date nikah

Pasni bila ada org komen2 psl date sama mcm neno, reporter tanya...suke laa dia...pastu jwb ala2 inesen ....kalo xde kaitan dgn nora mmg x sah minah ni...nak jgk buat utk org compare...hujung2 ckp dia teraniaya, salahkan org tu org ni
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2019 01:40 AM | Show all posts
Edited by kmelankolia at 30-3-2019 01:58 AM

kejap ms berlalu dah 30 Mac, Happy 2nd Anniversary NENO, moga kekal bahagia hingga ke jannah
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2019 02:30 AM | Show all posts
murasaki replied at 30-3-2019 01:19 AM
Hellooooooo uollsss...apo caras2 nih?
Tarikh kawen pasangan "sederhana" ni dah mmg ditetapkan  ...

Kahkahkah...lupa pulak...nd yg caras sbb nd jarum halus...pandai nd tilik tarikh kawin nak bg sama dgn entiti tuhh...Masih tak dpt ku lupakan statement entiti "jodoh dah ditetapkan sejak dlm perut lg" weh!!!

Patut la rahsia sgt tarikh kawin...malu le tuh copycat neno...nak jugak sama! of all the days in a year she had to choose the same date!   



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-3-2019 02:33 AM | Show all posts
murasaki replied at 30-3-2019 01:08 AM
Geng2 tentera badut sarkis dah turun padang belum utk jd badut2 sarkis esok?
Harap2 geng2 fonen ba ...

Ponen mane yg kena report? From Borneo ke sorang lagi yg "surname" sama dgn idolat?
Sukar nak kenal pasti...ramai benar ponen kemetot pemuja idolat...
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2019 07:31 AM From the mobile phone | Show all posts
murasaki replied at 30-3-2019 01:08 AM
Geng2 tentera badut sarkis dah turun padang belum utk jd badut2 sarkis esok?
Harap2 geng2 fonen ba ...

Ada benang baru da..t kasih mixed n tt kerana mengundang...hello mura..!siapa yg jena kick?
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2019 08:14 AM | Show all posts
Pixie902 replied at 30-3-2019 02:33 AM
Ponen mane yg kena report? From Borneo ke sorang lagi yg "surname" sama dgn idolat?
Sukar nak ken ...

Nama sama sirname idolat
Dah ketot x sedar kutuk nd ketot. Skg ketot ni sibuk menepel dgn ct sarah,marsha

Eee geli klu jantan terlbh membawang   ada ternpk ketot ni pn sound bella bini alip aziz suh jgn aib kan laki dan meroyan di ig. Ketot delusi sama mcm idolat nya yg selalu dok kutuk ex laki di socmed.
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2019 08:15 AM | Show all posts
kmelankolia replied at 30-3-2019 01:40 AM
kejap ms berlalu dah 30 Mac, Happy 2nd Anniversary NENO, moga kekal bahagia hingga ke jannah

Apa ni neno copy cat tarikh kawen entiti tarik ni tilikan plg bagus taw


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 03:14 AM GMT+8 , Processed in 0.157918 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list