CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: totokreturn.

kalo pancut luar dekat mana selalu uoals shoot

  [Copy link]
 Author| Post time 15-2-2021 09:50 PM | Show all posts
tomyam12 replied at 15-2-2021 01:37 PM
Pancut dalam best ke korang? I baru kawin 2 bulan. Tak pernah pancut dalam lagi sebab taknak lekat a ...

bila air mani masuk kat dalam, feeling dia rasa lain, banyak khasiat utk wanita bila kena pancut dlm ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2021 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
totokreturn. replied at 15-2-2021 09:50 PM
bila air mani masuk kat dalam, feeling dia rasa lain, banyak khasiat utk wanita bila kena pancut d ...

Teringin nak rasa tapi husb taknak beli spermicide. Takut pregnant je since kitorang baru kawin 2 bulan. Tak puas lagi honeymoon.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-2-2021 10:10 PM | Show all posts
tomyam12 replied at 17-2-2021 05:14 PM
Teringin nak rasa tapi husb taknak beli spermicide. Takut pregnant je since kitorang baru kawin 2  ...

try pancut waktu bukan subur, boleh google mcm mana nak tentukan hari bukan subur
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2021 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
tomyam12 replied at 17-2-2021 05:14 PM
Teringin nak rasa tapi husb taknak beli spermicide. Takut pregnant je since kitorang baru kawin 2  ...

Tak payah lah nak Rasa pancut Dalam kalau belum sedia utk Ada anak.
Lagipun you baru kahwin 2 Bulan shj. Byk masa utk you cuba. Skrg masa honeymoon just enjoy the sex.
Kalau husband tak experience dlm hal seks lebih baik pakai kondom dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2021 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
steven.l replied at 18-2-2021 01:31 PM
Tak payah lah nak Rasa pancut Dalam kalau belum sedia utk Ada anak.
Lagipun you baru kahwin 2 Bu ...

Ya betul apa yang u cakap tu. Setakat ni, husb i guna kaedah pull out. Ok lagi. Hopefully tak ada la terbabas
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2021 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab final posisi is doggie, so kat situlah my sperm final destination. Peluk rapat2 masa muntah tu.
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2021 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
tomyam12 replied at 18-2-2021 02:59 PM
Ya betul apa yang u cakap tu. Setakat ni, husb i guna kaedah pull out. Ok lagi. Hopefully tak ada  ...

Suami kena cekal bila klau nk pancut luar..sbb kadang2 x tahan jugak..kerjasama antara suami isteri penting..trutama baru kahwin..mmg nk bersama jela.huhu..


Kalau sumai x than..isteri jgn kemut kuat sgt olk...huhu
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2021 08:29 PM | Show all posts
tomyam12 replied at 17-2-2021 05:14 PM
Teringin nak rasa tapi husb taknak beli spermicide. Takut pregnant je since kitorang baru kawin 2  ...

masa honeymoon la pancut dalam...utk dpt keberkatan zuriat...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-7-2021 08:54 PM | Show all posts
byk juga yg vote muka
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 01:41 PM | Show all posts
pancut luar boleh continue main lagi......
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 01:09 AM | Show all posts
mulut. memula geli lama2 dah biashe
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 07:21 AM | Show all posts
bictoria replied at 28-7-2021 01:09 AM
mulut. memula geli lama2 dah biashe

wow, memang biasa pancut dalam mulut ke?
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 01:43 PM | Show all posts
bictoria replied at 28-7-2021 01:09 AM
mulut. memula geli lama2 dah biashe

swallow tuh....hehehe.... tak membazir org kater .....
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 05:56 AM | Show all posts
celah peha....
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 08:31 AM From the mobile phone | Show all posts
tomyam12 replied at 18-2-2021 02:59 PM
Ya betul apa yang u cakap tu. Setakat ni, husb i guna kaedah pull out. Ok lagi. Hopefully tak ada  ...

Sekarang masa untuk berdua-duaan dengan suami. Tidak perlu terburu-buru dan perlahan-lahan lah menikmati kehidupan seks. Sekarang waktu yang sesuai untuk belajar sebab bila ada anak nanti tak ada masa untuk you enjoy.
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2021 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tupai at 26-12-2021 08:03 PM

Ada beza ke
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2021 06:49 PM | Show all posts
pancoq atas tetek or muka
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-6-2022 09:27 AM GMT+8 , Processed in 1.882462 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list