CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: totokreturn.

kalo pancut luar dekat mana selalu uoals shoot

  [Copy link]
Post time 24-5-2020 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Pancut kt spender. Lap2 layan next round
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2020 01:03 AM | Show all posts
pancut kat perut atau dada
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 04:44 PM | Show all posts
pancut kt dlm panty wife sblm dia pegi keja ... then soh dia pakai panty tu smpai balik keja bg dia stim satu hari kt ofis and bg dia ingat dlm panty dia ada bekas air mani kita pagi tadi ... nnti balik keja baru lepas kan nafsu serakah masing2 ML sama and pancut kt tetek and muka wife.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 04:48 PM | Show all posts
mia_azira replied at 4-3-2020 09:24 AM
Pancut dalam la best coz dah guna implant IUD.. tak payah takut2 dah ..

Kadang2 kat breast or mu ...

sis pakai impant IUD ke .. boleh PM harga tak or share experience ke please?
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2020 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
RoselIa replied at 6-7-2019 02:47 PM
Tengok position jugak. Kalau doggy suami akn pancut atas blkg laa. Kalau missionary kt perut. Breast ...

nak tanyalah sikit.. ada ke wanita yang tk bole kemut?
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2020 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Benabdil replied at 12-6-2020 08:18 AM
nak tanyalah sikit.. ada ke wanita yang tk bole kemut?

Xsure sbb I boleh kemut. No problem setakat ni. Husband pun puji. Bila kena kemut mulalah nafas pun dah macam apa dah bunyi jh. Tp I suka dgr moan husband.... Mungkin yg xpndai kemut pngntin bru la kut sbb zero pnglaman. Maybe.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2020 09:17 AM | Show all posts
Benabdil replied at 12-6-2020 12:18 AM
nak tanyalah sikit.. ada ke wanita yang tk bole kemut?

ruginya wanita yg x leh kemut
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2020 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
RoselIa replied at 12-6-2020 08:51 AM
Xsure sbb I boleh kemut. No problem setakat ni. Husband pun puji. Bila kena kemut mulalah nafas pu ...

saya pernah juga main dgn yg tk kemut langsung. dia dh keluar ke belum sama je tu yg buat saya cari  dubur fuhhh .
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2020 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
SWORKS27 replied at 12-6-2020 09:17 AM
ruginya wanita yg x leh kemut

saya yang rugi? nknjuga rasa ug kemut kuat  fuhhh
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2020 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Benabdil replied at 12-6-2020 04:03 PM
saya pernah juga main dgn yg tk kemut langsung. dia dh keluar ke belum sama je tu yg buat saya car ...

Bertaubatlah. Berdosa.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2020 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
RoselIa replied at 12-6-2020 05:39 PM
Bertaubatlah. Berdosa.

hmmm ini satu jawspan dari awak yg paling saya suka ..
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2020 08:25 AM | Show all posts
Benabdil replied at 12-6-2020 08:03 AM
saya pernah juga main dgn yg tk kemut langsung. dia dh keluar ke belum sama je tu yg buat saya car ...

gay je layan dubur2 nih....
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2020 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
SWORKS27 replied at 23-6-2020 08:25 AM
gay je layan dubur2 nih....

X semestinya gay kot.. tp kalau islam kan haram hukumnye.. lgpn x sakit ke kena liwat.. seramnye..
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2020 02:36 PM | Show all posts
Rotipitadaging replied at 26-6-2020 06:16 AM
X semestinya gay kot.. tp kalau islam kan haram hukumnye.. lgpn x sakit ke kena liwat.. seramnye..

gay memang layan lubang dubur pun.....
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
hahaha yelakann
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Biasa smpt je buat kuar...pancut kat atas perut je..
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi bila pancut kat luar..wife ckp xde nikmat..pancut dlm..lagi nikmat wouuii
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
RoselIa replied at 12-6-2020 08:51 AM
Xsure sbb I boleh kemut. No problem setakat ni. Husband pun puji. Bila kena kemut mulalah nafas pu ...

Itulah..awl2 kawin wife X reti sgt kemut..lama2 dh pnd..tapi jarang2 dpt rs..klu cengkaman kuat..boboy lagi keras
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-8-2020 11:22 AM | Show all posts
Benabdil replied at 12-6-2020 04:03 PM
saya pernah juga main dgn yg tk kemut langsung. dia dh keluar ke belum sama je tu yg buat saya car ...

dubur laki ke perempuan?
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2020 12:37 PM | Show all posts
RoselIa replied at 12-6-2020 08:51 AM
Xsure sbb I boleh kemut. No problem setakat ni. Husband pun puji. Bila kena kemut mulalah nafas pu ...

org experienced dah bersuara..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 12:48 PM GMT+8 , Processed in 1.331479 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list