CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: totokreturn.

kalo pancut luar dekat mana selalu uoals shoot

  [Copy link]
Post time 16-7-2019 09:26 AM | Show all posts
orangselut replied at 15-7-2019 08:16 PM
bau klorox je sis..hihi tapi taktaula kot laki die punya bau kari..

kalau bau kari..x yah letak muka..letak dalam kuali je
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 03:11 PM | Show all posts
ikut yg mana sempat..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 07:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Orgkgdukobesi replied at 21-3-2019 10:41 AM
Tambah lagi satu ...pancut di mulut boleh tak?

Best tak pancut dalam mulut? Masa pancut tu batang dlm mulut atau luar mulut? Ada yg kata best pancut dlm mulut sambil batang dihisap, betul Ker?
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2019 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Nizam_76 at 3-11-2019 03:52 PM

Best tak pnct dlm mulut? Any komen?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-11-2019 03:59 PM | Show all posts
Nizam_76 replied at 3-11-2019 03:48 PM
Best tak pnct dlm mulut? Any komen?

sama feel mcm pancut dalam
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
orangselut replied at 15-7-2019 08:16 PM
bau klorox je sis..hihi tapi taktaula kot laki die punya bau kari..

adeh... sakit perut gelak... ada ke patut bau kari....
tp betul la, bau air mani ala ala klorok pun ada, daun pandan pun ada... i prefer sediakan tuala good morning, kalau nk shoot luar... cepat2 lap... tidak nnt habis cadar plak...
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2020 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Adoii masing2 nye komen lawak2...komen sy lak.. Pakai implant je.. Bayar sekali boleh tahan 3thn..x yah nk pening pala nak luang ke dlm ke.. Time subur ke x subur ke.. Tgh2 main nak fkr luar ke dlm.. Malas btl nak memikir time tu.. Hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2020 06:46 PM | Show all posts
selalunya kat perut pasal tak sempat hala ke tmpt lain...tapi dgn wifey korang takkan kat perut unles scandal!! hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 03:00 PM | Show all posts
cairel_azlie replied at 23-1-2020 10:46 AM
selalunya kat perut pasal tak sempat hala ke tmpt lain...tapi dgn wifey korang takkan kat perut unle ...

kalau planning, cum luar jugak la.....x kan dalam..
kadang tu sampai ke muka jugak kena
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2020 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2020 07:37 PM | Show all posts
agak2 nak dekat period sgt2 tu leh je pancut dalam..rasanya time risiko telo bersenyawa paling rendah dah
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 10:13 PM | Show all posts
matseh replied at 21-3-2019 01:38 PM
Beli condom.
Aku sll beli barang kat Speedmart sebab murah & dekat di taman perumahan aku yg majori ...

so. ape salah dia beli kondom?
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2020 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Selalu kat mulut n breast
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2020 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Peha yg dekat situ-situ jgk. Ape yg over sgt tu sampai  ke perut/dada/muka?
Tu pun time nak basuh rasa geli sbb licin-licin kasap. Payah jgk nak hilangkan. Basuh pinggan berminyak lagi cepat bersih rasanga..
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 01:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku geli dgn sperm ee kalau boleh nk lapik..mmg lapik pun kalau kena mana2 bdn aku..aku bising marah2
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-2-2020 07:23 AM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 6-2-2020 01:48 AM
Aku geli dgn sperm ee kalau boleh nk lapik..mmg lapik pun kalau kena mana2 bdn aku..aku bising marah ...

Apa geli geli, org lain siap buat masker lagi kat muka
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2020 04:56 PM | Show all posts
pancut muka la terbaik.. bole buat masker sekali hehe
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2020 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Pancut dalam la best coz dah guna implant IUD.. tak payah takut2 dah ..

Kadang2 kat breast or mulut..
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2020 06:19 PM | Show all posts
Dalam je...nikmat woo
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2020 04:12 PM | Show all posts

haaaa ni btoi...
ikut mana sempat....

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 07:46 PM GMT+8 , Processed in 0.106517 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list