CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 116797|Reply: 2156

Road To MU 2019: Mampukah Shweta menamatkan kemarau 48 tahun tersenggol di penta

     Close [Copy link]
Post time 8-3-2019 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by cikgojesss at 7-12-2019 04:09 PM

Congratulations to the new Miss Malaysia Universe 2019, Shweta Sekhon! So, cantik ke idok?





Akhirnya pencarian wakil Malaysia ke pentas Miss Universe 2019 menemui jawapannya dalam acara kemuncak “Gala Night” yang diadakan di Hotel Majestic Kuala Lumpur sebentar tadi.

Gadis berketinggian 177 cm yang berasal dari Kuala Lumpur, Shwetajeet Kaur, 22 diumum sebagai pemenang menewaskan 17 finalis lain, sekaligus bakal mewakili Malaysia ke pertandingan Miss Universe pada hujung tahun ini di Korea Selatan.



Pada Malam Gala tersebut juga menyaksikan tempat kedua disandang oleh Frost Yaw, 25 dari Selangor. Manakala tempat ketiga dan keempat masing-masing dimenangi oleh Tessminderjit Kaur, 22 dari Selangor dan Su Lee, 25 dari Kuala Lumpur.

Sementara itu, seorang lagi calon favourite, Nikita Menon, 23 telah mengejutkan ramai apabila sekadar diumum ‘Top 10’ bersama Thunisah Devi, Christine Chai, Rishon Shun, Rabecca Tan dan Tanushia Devi selain Saroopdeep Roshi yang gagal mara ke Top 10.




Top 4 and Final QnA..



Crowning moment..



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 8-3-2019 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by cikgojesss at 8-3-2019 10:58 AM


Shweta Sekhon, 22, Malaysia!








Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2019 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik sgt bg iols... tapi x harap pun place kat MU.. ckuplah hantar wakil yg leh bagi saingan.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2019 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by 7doors at 8-3-2019 12:46 AM

Congratz shweta....nasib baek jinjang x menang...nyway please lah hair stylist Malaysia...jangan buat rambut tu kejung bminyak boleh x? Kalau nak lpas rambut tu buat la wavy and airy kepok2 sikit...kalau nak ikat biar ikat sanggul yg kemas atau ikat full ponytail...jangan half ikat half lepas...
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2019 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik. Pure indian atau singh?
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2019 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
nampak mcm singh. set2 singh ni cantik dan handsome
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2019 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Xcantik siap ada sideburn pehal
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2019 01:08 AM From the mobile phone | Show all posts
No 6 yg sanggul tunggi gown hitam pun lawa nper x lps top 4...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-3-2019 01:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Shweta ada iras2 amyra rosli skek
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2019 04:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by eddysheddy at 8-3-2019 04:29 AM

Sedih sebenarnya cerita dia ni.. dia adalah Miss World Malaysia 2016 tapi tak berpeluang bertanding mewakili Malaysia. Dia asalnya 2nd runner up (pemenang ketiga) miss world Malaysia tapi jadi Miss World Malaysia disebabkan pemenangnya Tatiana Kumar dilucutkan mahkota selepas bertanding mewakili Malaysia.. manakala 1st runner up juga iaitu ranmeet kakak kiran jassal tak boleh dimahkotakan sebab dah  join Miss Grand International.

Now is your time Shweta.. i really love you since Miss World and hope u win Miss Universe.. and now.. u are Miss Universe Malaysia. Good luck girl!
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2019 04:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Rupe sheols nampak stunning giler macam wonder woman masa opening pengenalan diri tu.. dengan projection suara yang mantap.. so bersemangat gitew
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2019 07:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Wahhh ...istana baru. Tq cikgojess
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2019 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantiklah. Manis nmpk.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2019 08:31 AM | Show all posts
Cantiknya singh tu
Lawa sangat2 dimata iols
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2019 08:50 AM | Show all posts
sheols so cantik and nampak sheols working hard bila join MUM
sebelum ni body sheols nampak berisi tapi bila join MUM sheols dah kurus sikit
iols puas hati sebab sheols among my fav top 3 (termasuk Nikita - tersenggol, Saroop - unplaced )

tapi iols sakit hati dengan geng hair saloon time make over, hanjeng betul orang tu dah elok simpan rambut panjang lebat hitam ko gi gunting separuh
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2019 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik. Hope die mesra peminat di ig. Bru la peminat smgt nk komen2 yg baik2 psl die di ig org luar. Kiki
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-3-2019 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Jadi apa isi yg bakal dia bwk ke missuniverse nnt?
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2019 09:27 AM | Show all posts
masnona replied at 8-3-2019 09:05 AM
Jadi apa isi yg bakal dia bwk ke missuniverse nnt?

dengar2 mak sheols single mother yach
mayb itu boleh ditonjolkan
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2019 09:28 AM | Show all posts
i redha and honestly suka jgk shewta menang
tinggal team mumok ni lg nak step up the game, sbb bagi la perempuan cantik mana pun, tp team behind hauk, masih la akan hauk jgk
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2019 09:28 AM | Show all posts
Hope Nikita & Christine akan join MUM lagi. Dorang ada potensi cuma kena polish lagi. Nikita kena improve catwalk. Christine kena lebih yakin & improve public speaking.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 01:43 PM GMT+8 , Processed in 0.092801 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list