CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 5438|Reply: 13

Tido lg best

  [Copy link]
Post time 4-2-2019 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Salam nk tanya ada tak yg mcm aku..or maybe aku xnormal...

Introduction
aku umo 36..suami 41...kawen dh lewat masa umo 33(lps 2 bulan kawen pregnant).anak dua..sorang 18 bulan..sorang 3 bulan

Masalahnya aku dh xminat nk ML..tido lg best..ckupla dengan sebulan atau 2 bulan sekali
Tp laki aku laki nk kerap..mcm laki2 lain kot..nk wife goda die dl..nk mcm2 position..tp mmg xdptla sbb aku tak perlu sgt ML..sebulan xdpt pn tak kisah..sll lps ml aku jd stress..rasa xdpt puaskan laki aku la..mcm2..org lain after ml aku baca jd happy la..hilang stress.aku lak berlawanan....
Camne nye nk bagi aku rasa enjoy dan rasa nakkk je ML...aku pn mmg xreti nk ML..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2019 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Hihihi.. Anda puas tak bersama
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Hi. Mungkin you bukan seorang yg berpengetahuan dlm seks sebelum kahwin. Lepas itu you kahwin lewat and tak byk enjoy the seks life with your husband. Mana tak baru 2 bulan kahwin dah pregnant. Belum enjoy the seks tetapi dah kena beranak. Jaga babies itu buat you stress and hilang mood utk seks.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 01:58 PM | Show all posts
Macam mana ko rasa kalau dia pon camtuh...nafkah (duit/layanan/etc.) hanya dapat sekali sebulan/dua bulan, ko pon x puas kan?

ML nih kira tanggungjawab ko kat suami. Bila ko ML tuh xde rasa best ke apa? Rasa hambar je ke? Anu x sensitif ke? Atau ko x suka sebab hubby x dpt puaskan ko? Pernah orgasm x? Ko kena carik punca kenapa x minat ML. Pegi jumpa sex therapist kalau perlu.

Jangan amik senang masalah camnih. Kang suami ko carik org lain baru tau langit tinggi rendah, benda camnih senang je nak bagi, tapi bila xde boleh merobohkan rumah tangga tuh.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-2-2019 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
yprat replied at 7-2-2019 01:58 PM
Macam mana ko rasa kalau dia pon camtuh...nafkah (duit/layanan/etc.) hanya dapat sekali sebulan/dua  ...

Erk..sex terapist ke...maybe sbb aku rasa ML tu sekadar tanggubgjawab ..bukan utk enjoy diri sendiri...masa sex tu mmg rasa best sbb hubby pn good in sex...tp best setakat tu je..xde la rasa nakkk je...
Mcm aku pernh terbaca..effect after ML..rasa happy...mood ok..aku xde biasa je...maybe aku mmg xreti nk enjoy sex ...out of interest...

Semua org mmg enjoy sex ke?

Mcm aku suka mkn kek...rasa nk kek...tp xdpt pn takpe..xde rasa kempunan pn...tp klu dpt mkn kek..besttnye..nyum2..habis je kek...xdela teringt2 sgt..maybe 5-6 bulan lg..teringt lg nk kek..tu je...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 02:29 PM | Show all posts
putehh replied at 7-2-2019 02:12 PM
Erk..sex terapist ke...maybe sbb aku rasa ML tu sekadar tanggubgjawab ..bukan utk enjoy diri sendi ...

Nampaknya ko nyer libido nih banyak kurang. Memang ada org yg nafsu seks nih sikit. Rasanya your brain nih x register hormon yg sepatutnya masa tgh ML, sebab tuh xde urge nak seks lagi.

Mmg elok kalau jumpa Gynae, explain masalah ko, boleh buat hormone profiling jugak untuk check kalau ada apa2 hormone yg rendah, boleh dapatkan hormonal treatment kalau perlu. Ada ubat yg bagi naik keinginan untuk bersama, dr. boleh prescribe.

Selalunya pompuan (dan lelaki) yg low libido nih sebab hormon testosterone dia sangat rendah, cara nak increase hormon nih secara semulajadi ialah dengan banyak buat senaman (strength training/weight lifting), dan makan makanan berkhasiat macam sayur2an dan buah2an.

Yg penting suami dapat kasi u climax ke tak? Kalau x, bincang la dengan dia, jgn lepas kuar je dah gi isap rokok, isap anu ko lagi baik.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 05:33 PM | Show all posts
sebab penat dan baru beranak... anak pun rapat so hormon kurang sikit
lepas ni cuba gap kan anak no 3 tu lama sikit... like 3-4 tahun
atau atleast bagilah setahun untuk kau dan suami enjoy sex life
bincang dengan husband...
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Try cari ubat perangsang.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-3-2019 03:10 PM | Show all posts
putehh replied at 7-2-2019 02:12 PM
Erk..sex terapist ke...maybe sbb aku rasa ML tu sekadar tanggubgjawab ..bukan utk enjoy diri sendi ...

kiranya bebetul x kisah sgt la dpt ke x ni.....
kalo mcm tu buat demi tgwb....
mungkin sbb u byk perkara lain utk difikirkan dari memikirkan sex atau makan.....
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2019 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
putehh replied at 7-2-2019 02:12 PM
Erk..sex terapist ke...maybe sbb aku rasa ML tu sekadar tanggubgjawab ..bukan utk enjoy diri sendi ...

Kau tak pernah orgasm. Tu je puncanya..
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2020 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 31-12-2019 02:55 PM
Kau tak pernah orgasm. Tu je puncanya..

Ye ke die tak pernah orgasm? Takkan tak pernah kot.....1
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2020 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 31-12-2019 02:55 PM
Kau tak pernah orgasm. Tu je puncanya..

Yg ni betul. Otak tak pernah kene dopamine shot masa orgazm. So tak register sex as something yg menyeronokkan. Tragic..
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2020 10:46 AM | Show all posts
green~tea replied at 31-12-2019 06:55 AM
Kau tak pernah orgasm. Tu je puncanya..

betul dah tu..maybe dia ni hanya seks semata2 seks..laki dia pun agaknya jenis selfish kot..agaknya la..sorry la kalau silap
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2020 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Cuba pegi berurut .. cari tlg urut tradisional @ bekas bidan... Mana rahu ada urat yg tersimpul atau posisi batu meroyan x betul...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 09:17 AM GMT+8 , Processed in 0.097769 second(s), 36 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list