CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 10003|Reply: 10

[SILA BACA!!!]: PLEASE BERSOPAN DALAM SEX EDU BOARD NI, OK? IF NAK HANKY PANKY,

  [Copy link]
Post time 27-1-2019 06:06 PM | Show all posts |Read mode
Edited by ipes2 at 18-1-2022 05:28 AM

..if nak berHanky Panky, jangan memancing disini
disini adalah untuk berbincang tentang isu, perbahasan dan educational aspects of sex sahaja

harap maklum

.ipes2.
Sr SMod
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 06:24 PM | Show all posts
dah jadi super moderator ke ipes2? tahniah. akak bab sex ni semua ilmu ada termasuk macam mana asexual berlaku? chromosome x y z, chromosome abg jat


p/s : ilmu sex bukan bermaksud gila sex gunakan ilmu sex untuk kebahagiaan rumah tangga


p/s : gangguan sexual sering berlaku di online, ofis tempat kerja , offline dan lain2 lagi jadi berhati hatilah.



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-1-2019 06:33 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 27-1-2019 06:24 PM
dah jadi super moderator ke ipes2? tahniah. akak bab sex ni semua ilmu ada termasuk macam mana asexu ...

ya sy setuju dgn Ciliterima kasih kerana ucapan


apa2 pon, jika nak nakal pun, in private lah
sy sgt sgt nakal
tapi in private lah
(hi hi awak pon kenal siapa sy kan?)

Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2019 08:41 AM | Show all posts
ipes2 replied at 27-1-2019 06:33 PM
ya sy setuju dgn Ciliterima kasih kerana ucapan

amboi2.. "saya sgt nakal"
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-2-2019 09:57 PM | Show all posts
chinta89 replied at 28-1-2019 08:41 AM
amboi2.. "saya sgt nakal"

ha ha
ada la jugak sikit2
bukan apa sgt pon

yg sy nak pantau ialah mcm ajakan2 terbuka utk itu ini
tak sesuai dgn tajuk Board ie Pendidikan Sex
tak nak la jadi macam hook-up punya board, kan?
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 01:40 PM | Show all posts
soalan pasal pendidikan seks beza kan dengan usha nak mengeseks?

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-12-2019 06:34 PM | Show all posts
Syd replied at 27-11-2019 01:40 PM
soalan pasal pendidikan seks beza kan dengan usha nak mengeseks?

kan? kita yg membaca ni nmpk yg depa tulis ingin cari wanita
maybe depa nulis masa tgh syok, so tak nmpk apa yg depa tulis tuh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-12-2019 08:01 PM | Show all posts
ingin di jelaskan, bahawa walaupun sy tak beri credits to many threads, sy selalu jenguk Bod ini menerusi ''new threads'' dalam moderators panel
sy galakkan utk forumers terus berbincang berkenaan dgn Sex Education dalam Board ini.
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2020 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Syd replied at 27-11-2019 01:40 PM
soalan pasal pendidikan seks beza kan dengan usha nak mengeseks?

Jom berskandal kekekeke
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-1-2021 09:11 PM | Show all posts

syd tu lelaki la wei
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-1-2022 04:25 AM | Show all posts
tumpang lalu

Sila lihat link di bawah, berkenaan dengan pertandingan rekacipta banner untuk Board baru:

https://b.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=5013352

bila sudah siap, lapor pada @admin6  agar beliau tahu dan boleh menilai entrance anda
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-6-2022 11:07 PM GMT+8 , Processed in 1.868872 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list