CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 6175|Reply: 24

Tips bagi pekat air mani

[Copy link]
Post time 20-11-2018 02:54 PM | Show all posts |Read mode
seminggu ni aku try balun madu asli tualang, perhhh air mani jadi pekat kaw-kaw, baru je test kat muka bini aku pagi tadi
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2018 03:25 PM | Show all posts
itu kencing manis lah
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2018 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Kih..kih..kih... Brother Totok...lu kinky arr...  Tolong bini buat masker ka? Atau prektis anzal?

Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2018 10:35 AM | Show all posts
pehhhh....gua x makan madu pun malam tadi setepek kena rambut...mujur sempat elak..kalau x muka kena..

stendet la...ni je la famili planning paling bagus pun...pakai kondom rugi mampos...x dak feel langsung..kan totok

janji stamina kena ada..kalau x...pancut awal...
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2018 06:43 AM | Show all posts
ha ha first thread yg sy masuk yg takde wanita
apa kata if totok tambah title tu: utk lelaki sahaja
seronok sikit borak

as SWORKS27 says, condom no way lah
even my missus really hates condoms
dia bukak jika pakai
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2018 08:36 AM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 2-12-2018 06:43 AM
ha ha first thread yg sy masuk yg takde wanita
apa kata if totok tambah title tu: utk lelaki sahaja ...

Condom klu swinger boleh laa pakai..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-12-2018 10:56 AM | Show all posts
pempuan tak rasa apa ke kalo laki dia pakai condom?
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 02:45 PM | Show all posts
apa rasa kita korek hidung guna sarung tangan???

Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 03:41 PM | Show all posts
Kenjiyan replied at 2-12-2018 08:36 AM
Condom klu swinger boleh laa pakai..

key parties ade ke kat KL?
letak carkeys dalam mangkuk
harap takde
not our lifestyle
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 03:41 PM | Show all posts
Edited by ipes2 at 3-12-2018 03:43 PM
totokreturn. replied at 2-12-2018 10:56 AM
pempuan tak rasa apa ke kalo laki dia pakai condom?

loss of sensation banyak benar
how ever nipis the condom is

gi lah buat Poll:
ladies only: condoms or no condoms, and reasons
im sure very many will say no
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 03:42 PM | Show all posts
Edited by ipes2 at 3-12-2018 03:43 PM
SWORKS27 replied at 3-12-2018 02:45 PM
apa rasa kita korek hidung guna sarung tangan???

good analogy
tak penah terfikir that way
so: no to condoms
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 04:14 PM | Show all posts
ipes2 replied at 3-12-2018 07:42 AM
good analogy
tak penah terfikir that way
so: no to condoms

yeahh..say no to condom..

tapi kalau nak main dengan pelacur ka..skendel ke..elok la pakai
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 02:17 AM | Show all posts
Bini aku dia tak suka. Rasa getah tak syok katanya. Akan cepat kering. Nak kena tambah lubricant plak. Leceh.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 08:14 AM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 3-12-2018 03:41 PM
key parties ade ke kat KL?
letak carkeys dalam mangkuk
harap takde

Party mcm tu tak pasti plak,
Tapi sekarang mcm trend pulak pmpuan gangbang,husband tgk wife kene threesome laa n lain2.. xpki cndom pn ade
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
SWORKS27 replied at 3-12-2018 04:14 PM
yeahh..say no to condom..

tapi kalau nak main dengan pelacur ka..skendel ke..elok la pakai :lol ...

Dgn scandal wajib laa,kalah scandal pn rmi jantan jugak..  tp klu dh xtahan,langgor jelaaa
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 07:00 PM | Show all posts
Kenjiyan replied at 5-12-2018 08:14 AM
Party mcm tu tak pasti plak,
Tapi sekarang mcm trend pulak pmpuan gangbang,husband tgk wife kene  ...

ha ha
man, that is something else
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 10:57 AM | Show all posts
dah lari tajuk dah ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-12-2018 04:51 PM | Show all posts
pakai condom ni ada pro and con dia, antara yg bagus utk laki, bleh tahan lama sikit sebab kurang sensitif, tapi tu la sian kat bini ckp tak rasa apa
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2018 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
totokreturn. replied at 14-12-2018 04:51 PM
pakai condom ni ada pro and con dia, antara yg bagus utk laki, bleh tahan lama sikit sebab kurang se ...

Kalau masuk besar botol deodrant xkn xrasa apa2 kot? Hihihi
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-12-2018 09:22 PM | Show all posts
Kenjiyan replied at 14-12-2018 05:20 PM
Kalau masuk besar botol deodrant xkn xrasa apa2 kot? Hihihi

less feel
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 08:09 PM GMT+8 , Processed in 1.857300 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list