CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: ayahmasihkuad

Berapa kerap engkorang jimak dalam seminggu? Jangan tipu berdosa

  [Copy link]
Post time 16-11-2021 04:31 PM | Show all posts
sebulan sekali je.. kadang cuba memahami.. kadang bila nafsu membatasi akal mmg memberontak sendirian. malas nak gadoh.. tua tua ni... kang dpt yg sehari 3 kali nak ML susah gak kan.. so.. chill je lah
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Dea_Nell80 replied at 16-11-2021 04:31 PM
sebulan sekali je.. kadang cuba memahami.. kadang bila nafsu membatasi akal mmg memberontak sendiria ...

Kan. Memahami tu penting. Dalam sebulan tu ada lagi2 dengan umur dan kepenatan bekerja huhu
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:00 PM | Show all posts
ramai wanita zaman kini mengalami sindrom mati pucuk...disebabkan stress dan faktor pemakanan...kadang2 yg dok sexy2 dan bogel2 dlm sosmed nampak aje tetek besar dan bontot bulat, tetapi hakikatnya mandul
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 03:53 PM | Show all posts
sebulan sekali pun payah,
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2022 06:56 AM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 1-12-2021 03:53 PM
sebulan sekali pun payah,

Kesian ko....soba jelah
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2022 08:27 AM | Show all posts

mlm td dah nk dpt,tiber bini aku dgr anak nangis kat bilik sebelah,,erm x jd
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2022 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 14-3-2022 08:27 AM
mlm td dah nk dpt,tiber bini aku dgr anak nangis kat bilik sebelah,,erm x jd

Ko dr dulu tak habis2 mslh nk dpt berjimakk
Sama la mcm aku tp sejak laki aku kejap2 kena fly
Baru tau erti rindu malam balik terus terkam
Kdg aku try goda vc  ...eh dia layanlaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2022 03:01 PM | Show all posts
makadek replied at 14-3-2022 11:01 AM
Ko dr dulu tak habis2 mslh nk dpt berjimakk
Sama la mcm aku tp sejak laki aku kejap2 kena fly
Baru ...

ko ppuan senang je nk dpt,goda2 goyang2 on, laki ni kena kuar belanja beli jiwa baru dpt on.
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2022 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 14-3-2022 03:01 PM
ko ppuan senang je nk dpt,goda2 goyang2 on, laki ni kena kuar belanja beli jiwa baru dpt on.

Tak jugak hari ke 3 goda baru onzz
Smtra dia selalu fly takyah mintak pn dpt
Sok dh habis project dia ...mmg lambert lg laaa
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2022 03:08 PM | Show all posts
makadek replied at 14-3-2022 03:03 PM
Tak jugak hari ke 3 goda baru onzz
Smtra dia selalu fly takyah mintak pn dpt
Sok dh habis project  ...

kurang2 ok la dpt jgk,
sbb suis on ni ade pada wanita,asal wanita sentiasa siaga mmg kerap la,
dpt jenis yg kurang keinginan mmg jarang la dpt,lelaki seminggu 3x dah cukup
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2022 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 14-3-2022 03:08 PM
kurang2 ok la dpt jgk,
sbb suis on ni ade pada wanita,asal wanita sentiasa siaga mmg kerap la,
dpt ...

Laki aku smggu sekali ok.
20tahun lps hari2 tkpe ..now krik2
Rupanya laki2 kt socmed sembang kencang
Psl main ... hujung2 shendu
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2022 08:44 PM | Show all posts
makadek replied at 14-3-2022 03:11 PM
Laki aku smggu sekali ok.
20tahun lps hari2 tkpe ..now krik2
Rupanya laki2 kt socmed sembang kenca ...

owhh dah tua,kalau dah tua mmg dah slow skit x mcm muda2 dulu sbb dah dpt puas
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2022 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
ayahmasihkuad replied at 19-11-2018 05:26 PM
ada ke yang sebulan sekali je

Saya....kadang 3 bulan, kadang 6 bulan baru dapat....
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2022 03:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Indahnya at 16-3-2022 03:42 AM

Deleted...
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2022 06:31 AM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 14-3-2022 03:11 PM
Laki aku smggu sekali ok.
20tahun lps hari2 tkpe ..now krik2
Rupanya laki2 kt socmed sembang kenca ...

Yeke...tak jumpa laki yg betul...kalau jumpa baru ko tau surrender....minta tolong stop
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 09:26 AM GMT+8 , Processed in 0.085424 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list