CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: ayahmasihkuad

Berapa kerap engkorang jimak dalam seminggu? Jangan tipu berdosa

  [Copy link]
Post time 26-6-2019 03:46 PM | Show all posts
erm..kadang seminggu sekali jek..kalau untung,, seminggu 2 kali..haha..

pernah jugak sebuln setengah tak on sbb bz sgt...
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
botolhijau replied at 26-6-2019 03:46 PM
erm..kadang seminggu sekali jek..kalau untung,, seminggu 2 kali..haha..

pernah jugak sebuln seten ...

Keje apa smpai bz sgt
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Normally we both jarang brsama. Tp kalau cuti pnjg kerap la. Tp kalau hr2 biasa pling kerap 2x smgu tu pun jarang sgt. Biasa smgu skli. Paling lm 3 minggu xbrsama ats faktor kekangan masa. Sbb msing2 sibuk
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 08:04 PM | Show all posts
dah 5 tahun kahwin ni, seminggu sekali dua kali, kadang ada masa dari peot ke peot pun tak pernah, i dont know why , kadang dia kata penat la stress la.

iols on sajerkk.. siap kadang cakap kat dia tonigh i want ML.

but iols selalu persoalkan, kenapa mesti iols yang cakap ,ajak macamtu . kenapa tidak suamikuuu huhu
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 10:11 AM | Show all posts
WHY ye perempuan kalau tak dpaat mesti nak naik hantu?
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
smartcute replied at 23-8-2019 10:11 AM
WHY ye perempuan kalau tak dpaat mesti nak naik hantu?

Ada ke pompuan yg mcm tu...bukan lelaki ke yg blh pukul kalautak dp
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2019 03:50 PM | Show all posts
Norma69 replied at 23-8-2019 06:40 PM
Ada ke pompuan yg mcm tu...bukan lelaki ke yg blh pukul kalautak dp

tak jugak ponpuan sekarang kalau tak dpaat ugur bercerai okey..
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2019 05:59 AM | Show all posts
as for me, 2 mgu tak dpt rs ok lg....tp klu my hubby seminggu tak dpt dh lain macam tak sng duduk.
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2019 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
smartcute replied at 23-8-2019 10:11 AM
WHY ye perempuan kalau tak dpaat mesti nak naik hantu?

Mcmne perasan laki bila tak dpt , mcmtu la perasan pompuan bila tak dpt..nak buat kerja rumah pun malass..tak bsemangat
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 04:50 PM | Show all posts
stages of frequency bagi hakak yang dah lama kawin ni:-
1st year no kids - almost hari2, sometime more than once a day
2nd year - 3rd year - 4/5 times a week, spent most time hang out and travel together
4th year with 1st kid - 3/4 times a week, and start focusing on career
5th - 20th years and 3 kids - 2x a week mandatory, mutual agreement, code word to standby for quality sex!

hehhehhehehhe................
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 01:39 PM | Show all posts
yes...dulu kerap masa mula kawin..seminggu 3or4 kali wajib. dengan rambut basah gi kija (nsib pki hijab tp mmg x selesa sgt klu rmbut lembap pki hijab).tune berubah bila dh stat ada anak ketiga...2x seminggu.now ank bongsu dh 6 yrs... seminggu sekali wajib. that is our rule of marriage either he or me start the intro....biasanya sblum tu dh bg hint2 manja.tp pnh le 2 mgu tak dpt sb mslh outstation...pastu mmg  dia akan cpt byr hutang bil air
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Kakak_cun replied at 9-9-2019 04:12 PM
Mcmne perasan laki bila tak dpt , mcmtu la perasan pompuan bila tak dpt..nak buat kerja rumah pun  ...

Aku nk rasa gak klu lama xdpt rasa mcm mana..dgr org ckp..sakit kepala je..moody la...
Aku lak ok je...lg happy....lupa trus kene layan laki..sampaila laki aku mintak...lps ML pn xrasa apa...rasa happy ke apa..just rasa Alhamdulillah sbb dah lps tanggungjawab kali ni
Maybe sbb aku low sex drive kot...best nye leh rasa moody klu lama xML
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 02:27 PM | Show all posts
kebahagiaan akan terganggu kalau salah sorang pasangan mempunyai high sex drive...manakala pasangan mempunyai low sex drive...mostly likely end up in divorce
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 10:47 AM | Show all posts
Before ada anak, sebulan maybe 2 kali..
Lps ada baby, almost 11 bulan tak bersama sbb xda mood, penat kata nya.. Hahahaha
Mls nk paksa2 sgt, kang x enjoy pn.
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2019 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 10-12-2019 02:27 PM
kebahagiaan akan terganggu kalau salah sorang pasangan mempunyai high sex drive...manakala pasangan  ...

Pasrah jelah, kalau dpt pasangan yg sex nya lebih rendah anggap jelah dah rezaki dapat takat tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2019 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tiga bulan baru dapat, so aku melancap jelah time horny ama lama time aku pulak susah nak puas...air xleh keluar. Hambik kau... tapi aku pasrah...
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2019 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Ml2 kawin mmg la dasyat kan.. Dah umur muda belia ni.. Seminggu sekali pun ok kot.. Sebulan sekali pun ok.. Sbb dua2 bz kan.. Mn gan anak2 lg.. Kadang2 letak kepala je trs tido.  
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2019 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Sehari 20 kli
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
2X seminggu
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
puteraalam02 replied at 22-12-2019 08:50 PM
Aku tiga bulan baru dapat, so aku melancap jelah time horny ama lama time aku pulak susah nak puas.. ...

Mana lebih best, masturbate ke real?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 11:24 PM GMT+8 , Processed in 0.974527 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list