CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: ayahmasihkuad

Berapa kerap engkorang jimak dalam seminggu? Jangan tipu berdosa

  [Copy link]
Post time 25-11-2018 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Huntong ler dah kawen. Kalau pakai tangan larat je 3 kali sehari kenapa dah kawen jadi cepat penat?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2018 07:00 PM | Show all posts
Victorioussss replied at 24-11-2018 02:13 AM
Dont kantoikan me lah doc.. hahahaha

ha ha awak ni kan
tentu lepas ni gi websites utk belajar teknik ''tahan lama''
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2018 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
X kawen lagi so xleh jawap, saje nk komen je haha..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2018 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
So yg afdol 2x/week lah yer majoriti rakyat mesia. Below par ke compare ummah amerika nun? Curious lah.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2018 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
MarkMad15 replied at 25-11-2018 09:57 AM
Huntong ler dah kawen. Kalau pakai tangan larat je 3 kali sehari kenapa dah kawen jadi cepat penat?

Ada anak dek.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2018 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
b_n_c replied at 24-11-2018 02:36 AM
ada je sebulan sekalk so setahun ada 365 ari buat seks 12 kali je setahun.any komen?

klu i pernah gak sbln skali..faktor bkerja dan ada anak kecik..tambah pulak mnyusu anak..sex desire tu kurg sikit
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2018 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
allysumc replied at 27-11-2018 12:05 PM
klu i pernah gak sbln skali..faktor bkerja dan ada anak kecik..tambah pulak mnyusu anak..sex desir ...

ok kot ye...

as long as keperluan tu dah mencukupi..

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2018 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Pantang sentuh,jadi saje...masa preggy pun hari2 mau
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2018 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Pantang sentuh,jadi saje...masa preggy pun hari2 mau
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2018 03:07 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 23-11-2018 12:52 AM
Kena. Ia salah satu cara untuk bina soul connection dengan significant other chuols.

Aiol dah ...

still ada ingat kenangan manis tu kak chazey
takpe lah, memang pernah share kehidupan pon kan?
apa2 yg berlaku pon, kenangan lama tetap kenangan lama yg pernah dishare bersama
itu akan kekal
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2018 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 28-11-2018 03:07 PM
still ada ingat kenangan manis tu kak chazey
takpe lah, memang pernah share kehidupan pon kan?
a ...

Iya.

Sex penting bagi aiol. Ia bukan tentang memenuhi keperluan nafsu sajork. Kalau la ngkorang lelaki ini master the art of love-making, if ngkorang bewak hidop pon sah2 bini ngkorang akan bertahan.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2018 05:53 AM | Show all posts
MarkMad15 replied at 25-11-2018 09:57 AM
Huntong ler dah kawen. Kalau pakai tangan larat je 3 kali sehari kenapa dah kawen jadi cepat penat?

sebab intimacy dgn pasangan ie sexual intercourse tu byk bakar energy
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2018 05:55 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 28-11-2018 03:18 PM
Iya.

Sex penting bagi aiol. Ia bukan tentang memenuhi keperluan nafsu sajork. Kalau la ngkoran ...

ha ha betul la kak chazey
at least kalau kerja kat luar atas tanah tu tak berapa rajin, at least bergunalah kan di atas katil utk beri kegembiraan kepada isteri yg seharian keluar mencari rezeki
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2018 03:23 PM | Show all posts

org kata kalu mcm payah nak jodoh, try cari peluang bermisyhar. mungkin ada kot?
...kalu ada, jgn lepaskan peluang tu plak
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2018 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
bangcak replied at 29-11-2018 03:23 PM
org kata kalu mcm payah nak jodoh, try cari peluang bermisyhar. mungkin ada kot?
...kalu ada, jg ...

adoi nak kawen misyar la pulak
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2018 06:56 AM From the mobile phone | Show all posts
beautifulliar replied at 23-11-2018 09:53 PM
Vagina plesu buleh lah.Udah lah abam vic mcm la meols xpnh baca royanan chuols sblum ni.Kot ye pon ...

Dia dah lupa apa yg dia story us masa mula dia masuk forum ni....lawak jer i baca komen dia skrg ni ...
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2018 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku hari hari ha ha ha
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2018 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Dildo pengganti diri...
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 04:08 PM | Show all posts
untuk apa TT nak tahu..buat kajian ka
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2018 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
beautifulliar replied at 23-11-2018 08:23 AM
Kajian mbuktikan biasenye jate meleis yg suka war warkn mcm kuat sbnrnye heshe yg hauk sendu konek ...

Hihihihihihi mcam nk stuju je. Sibbaik laki aku bainam.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 08:10 PM GMT+8 , Processed in 2.274775 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list